Şimdi Ara

8mbit kullanırken 1mbit kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba dostlarım.

    ben 2005 ten bu yana adsl kullanıcısıyım. aralık 2009 a kadar ara ara kullandığım ( ttneti arayarak 8mbite geçişimi onaylıyorum ) 8mbit bağlantı hızım oldu. herhngi kopma hız düşüklüğü yaşamadım hiçbir sorun yok idi..
    aralık 2009 da askerlik hizmetini gerçekleştirmek için adsl hizmetimi iptal ettririyorum. mayısta geliyorum ve 17 mayısta adslye basvururyorum netlimitsiz tarife üzerinden 3 ay kullanıp sonrasında 8mbit limitsize geçiyorum (99tl) fakat önceden kullandığım ve sorun olmayan 8mbiti kullanamıyorum hıztesti yapıyorum ve 2 mbiti geçemiyorum. sürekli kopmalar cabası. telekomu arayıp 5 kere arıza kaydı bırakıyrum nafile.. sonuc yok. hız artmıyor bazen hız 700 klara cıkıyor ama cogunlukla 400-600 arası ındırme yapabılmekte ama hız testınde 2 mbıtı gecmıyor. ttnet mudurluge gidiyorum ve derdımı anlatıyorum bana soyledıklerı mesafe konusunda kopmalar yaşadıgım bende daha onceden kullangımı ve sorun olmadıgını dile getiriyorum. bakıolar telefon ettıler bı yerlere yok dıyor sonucunda 1 mbit hızdan fazlasını kullanamazsınız :S
    şimdi ne yapmama gerekiyor bana bir yardım edin hangi yola başvurayım bıktım yavaş hızlar 8mbit limitsiz istiyorum paraya kıyacam diyorum ne yapmam gerekli.







  • Hocam bende 8 megabit limitsiz kullanıyordum bir senedir sonra bi kaç ay önce hızımı düşürdüm. İlginç olan akşam saat 9 dan sonra internet gidiyordu, çözüm bulunamadı..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ShaDoW_17

    Hocam bende 8 megabit limitsiz kullanıyordum bir senedir sonra bi kaç ay önce hızımı düşürdüm. İlginç olan akşam saat 9 dan sonra internet gidiyordu, çözüm bulunamadı..

    ya kasım 2009 a kadar sorun yok kullandım 8mbiti 830larda indiriyordum mayısta bağlattım hattınız destekelmiyor dedilşer anlaşılması mumkun değil.
  • bu TTnet son 2 yılda bi haltlar yemişte ondan böyle bence.satılmasaydı bunlar olmazdı kahretsin!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.