Şimdi Ara

9.20 Süper Test Araç Dengelemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Amerikan Orta Tankları

    M48A1 Patton yeni bir tarete sahip olacak (M48A5)

    M46 Patton ise daha iyi bir taret zırhı alacak (M26 seviyesinde). Ön taret zırhı ise ~220 mm’ye değiştirilecek.

    9.20 Süper Test Araç Dengelemeleri

    9.20 Süper Test Araç Dengelemeleri




    Sovyet Orta Tankları

    Object 140'ın taret üst zırhı, T-62A’nın seviyesine çıkartılıyor ama taretin üzerindeki kapakların zırhları aynı kalıyor.

    T-54'ün 100 mm D-10Т2S topunun yükleme süresi kısalarak dakika başına hasarı arttırılacak. Fakat aynı zamanda topun isabeti düşürülecek.

    T-62A hattına giden yoldaki 100 mm D-54 topu odaklama süresinde ve 100m’de ki isabetinde ciddi bir iyileştirme alacak fakat aynı zamanda yükleme süresi arttırılacak.

    T-44, taret ön üst zırhında ciddi bir iyileştirme alacak. Maskelenmiş alandaki efektif zırhı 200m’ye ulaşacak ( şuanda bu değer 120-140mm arasında) ve efektif yan zırhı 300mm’den daha fazla olacak. Bu değerler T-54 first prototype ve Т-44-100 (Р) Premium tanklarında da değişecek.

    Ayrıca T-44’ün 2 topunda değişikler olacak. 100 mm LB-1 topu sabitliği ve odaklama süresi iyileştirilecek, bu sayede tankın hareketli ve sabitken yaptığı atışlar daha isabetli olacak. Bu değişiklik T-44 ve T-44-100 (P)’yi etkileyecek.
    122 mm D-25-44 topu ciddi şekilde iyileştirilmiş yükleme süresi ve bazı nişan alma parametrelerinde iyileştirme alacak, bu sayede top yakın mesafedeki potansiyelini yüksek alfa hasarıyla yansıtabilecek.




    Çin Orta Premium Tankları

    T-34-3 HD hale getirildi ve Type 59'la aynı zırhı aldı, yani artık daha iyi bir zırha sahip. Bu güzel modeli daha sonra sergileyeceğiz. Nişan alma süresi 3,4 saniyeden 2,9 saniyeye indirildi.

    59-Patton üzerinde de küçük ama önemli değişiklikler yapıldı. Standart topların delişini 212 mm'ye yükselttik. Patton sahipleri artık rakiplerini delebilecek, daha fazla hasar oluşturacak ve dolayısıyla savaş başına daha fazla kredi kazanabilecekler.

    Type 59, artan nişan alma süresi ve sabitliği sayesinde isabet oranında kayda değer bir artış görecek. Artık hareket halindeyken ateş etmek daha kolay olacak ve isabetli bir atış için her zaman durup beklemek gerekmeyecek.

    -Sabitlik yaklaşık% 30 oranında artacak
    -Hareket halindeki dağılma 0,18'den 0,14'e düşürülecek
    -Taret hareketi sırasında oluşan dağılma 0,16'dan 0,12'ye düşürülecek
    -Nişan alma zamanı 2,3 sn'ye düşürülecek




    IS-7 ve Tank Avcıları

    IS-7'nin hareketlilik ve nişan alma değerlerini arttırılması planlanıyor. Arttırılan can havuzu ile (2400 HP) IS-7’nin daha fazla yaşamasını sağlanacak. Atış yeteneği, arttırılan nişan alma karakteristikleri sayesinde daha etkili bir hale gelecek. Ayrıca hareketlilik kabiliyetini de önemli ölçüde (Güç-Ağırlık oranı 15,4 hp/t’dan 19 hp/t’a çıkarılıyor) arttırılıyor.

    8 Seviye ISU-152’deki BL-10 topu 152 mm D-4S topu ile değiştiriliyor. D-4S aslında bir miktar azaltılan zırh delme kabiliyeti (D-4S 260 mm’lik zırh delmesine sahip) haricinde 152 mm BL-10 ile benzer karakteristik özelliklere sahip. 8 seviye tanktaki BL-10 topunun halihazırdaki zırh delme kabiliyeti (268 mm), 750 vurabilen yüksek alfa hasarı ile birleştiğinde aşırı etkili. Bundan başka tankın daha fazla hayatta kalabilmesi için can havuzunu da arttıracağız. ISU-152’nin bazı 122 mm’lik topları, en üst seviye silahının araştırılmasını kolaylaştırmak için çıkartılıyor. Yeri gelmişken belirtelim, aynı top Object 704’e de eklenecek ve Object 704’te kalacak olan BL-10 topuna bir alternatif olarak kullanılabilecek.

    Object 268 için standart mermi hızını büyük oranda arttırıyoruz (760 m/s’den 950 m/s’ye ye) ve topun uzun mesafede daha etkili olmasını ve hareketli hedefleri daha kolay vurabilmesi için yatay eksendeki top sınırı aralığını iki katına çıkarıyoruz.

    9.20 Süper Test Araç Dengelemeleri

    9.20 Süper Test Araç Dengelemeleri




    Alman Tankları

    Maus ana özelliği olan zırhlı kale olmayı sürdürecek, ancak atış gücü ve can puanı düşürülecek. Ayrıca ön alt tabakanın zırh kalınlığını 250mm'den 50mm'ye düşürülecek.

    Mäuschen'in durumu ise biraz farklı. Seviye X'i araştırma çabalarınıza yardımcı olmak istiyoruz, bu sebeple Mäuschen'in başka bir çeşidini standart süspansiyonun geliştirilmişi ile test edeceğiz. Bu değişiklik sayesinde, Mäuschen ile oynamak daha rahat olacak ve araştırmaya devam etmek kolaylaşacak.

    Bir başka karakteristikleri gözden geçirilecek premium tank Jagdtiger 8,8 olacak. Hareketliliği arttırılacak ve araştırılabilir emsalinin seviyesine getirilecek: Seviye IX Jagdtiger. Artık bundan sonra aynı ağırlıkta ve aynı motor gücüne sahip araçların farklı mobiliteye sahip olması durumu olmayacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 25 Temmuz 2017; 7:1:40 >







  • Çok iyi bir dengeleme olmuş özellikle IS-7 nin tekrar sahneleri çıkıcak olmasına sevindim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 2 haftadir ruslara buff almanlara nerf yapiyorlar diye bosa demiyormusum degil mi :)
  • Rus tankları zayıf kalmaya başlıyordu artık ince bi ayar şart gibiydi ama :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maus ağacında ilerlerken nerf yemesi hiç hoşuma gitmedi 50mm nedir arkadaş ya önüne gelenden hasar yiyecek. Ayrıca 10seviyedeki özellikle orta tankların heat mermilerin kaldırılması gerekiyor Type 5 280mm ön zırhı var ama orta tanklar sürekli 330mm delişi olan heat kullanıyor zırhlı olmasının anlamı ne? Hantallıktan başka birşey değil. Keza çoğu ağır tank bu şekilde zırhı 10 tierde hiçbir anlam ifade etmiyor orta ve hafif tanklar çatır çatır deliyor. Orta ve hafif tanklar ne için var scout yapmak değil mi? Hız ve manevra kabiliyetleri sayesinden ağırları yandan ve arkasından delebilir pekala, ama kesinlikle önden delmemeli. Şimdi noob falan demeyin 12k maçım var. Oyunu dün öğrenen birisi değilim. Ağır tanklar8 seviyeden sonra gücünü kaybediyor orta ve hafifler daha etkili. WG nin bu konuya bir el atması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 seviyelere de bi el atsalar iyi olacak...rusların bariz üstünlüğü var...diğer ağırlar 120 vururken t150 350 çakıyor...zırh, hız, kamuflaj, isabet filan da hak getire...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.