Şimdi Ara

9 günlük bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sozuak S kullanıcısına yanıt

    Elektrikli araba bana aynı kullanıp atılan telefonları hatırlatıyor. Kullanıp, hemen satman lazım yoksa parça sıkıntısı fena.


    Benzinli araç her zaman daha iyi olacak çünkü Dünya'da elektrik olmayan yerler var ama benzin olmayan yer yok gibi.

  • Ben 80lerde ilk okulda okurken dünyada 40-50 yıllık petrol kaynağı var denirdi. Üzerinden o kadar zaman geçti şimdi 200yıldan bahsediyorlar. Yani bu kadar petrol bitmeden ki o da biterse tabi, kimse cevre derdine düşmez. Şimdi furya, doymuş olan araç piyasasını canlandırmak. Millet bir dökülsün , tek kullanımlık araçları alsın bakalım.


    Hatta bir öngörüde bulunayım: Youtube de hep söylerim yorumlarımda, elektrikli araçlarda araç internete bağlı. Konum bilginizi sürekli paylaşabilir. Örneğin aracınızda arama var yada kısıtlama var, vergisini ödemediniz, muayene tarihiniz kaçtı, ödemediğiniz cezalar var yada aracın taksitini ödeyemediniz. Hooop aracı olduğu yerde bloke edebilirler yada park ettiğiniz yerde bulamayabilirsiniz yada özellikleri kısıtlayıp sürmesi işkence hale getirebilirler. İyi niyetli faydalı bir amacı olabilir ama kontrol altında olmanız demektir bu. İyi düşünün başınıza bela etmeyin. Tercih edilirse daha çok üretilir tek seçenek haline getirilir. Özelliklerini açtırmak için tonla para ödersiniz, abonelik sistemi ile çalışan özellikler. Tonla sensör, kaza sonrası hasar aldı diyelim araç o sensör olmadan çalışmam diyebilir mecbur alırsınız. Yani parçaları modülleri tamir olmaz değişim olur çıkma takamazsınız kodlanmazsa çalışmaz. Bir sürü handikapı var .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sozuak -- 21 Nisan 2024; 22:14:5 >




  • zotacing kullanıcısına yanıt

    elektrikli araca harcanan elektrik yıllık ülke tüketiminin %2sinden az hocam.

    Sanılanın aksine altyapı kaldırmaz vs. gibi ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmıyor

  • Sozuak S kullanıcısına yanıt
    hocam 5 senedir bir şey yok böyle bir derdimiz de olmadı açıkcası ikinci el konusunda katılıyorum ama hangi ülkede ikinci elde değer kaybı olmuyor ki? Türkiye'de bu ikinci el kar etme kafası var sadece. Bugün hangi içten yanmalı araçta ikinci elde kar ediyorsunuz? girin bakın kan ağlıyor ortalık
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.