Şimdi Ara

90- 97 model Arası BWM 5 Serisi Hakkında Bilgi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 90- 97 modelleri arası bwm 5 serisi araçlarına hastalıgım var.. Bu yasta olmama ragmen ilerde almak istıyorum.. Bu aRaç hakken bilgi istıyorum.. Ne olursa..Acaba su an durumu nasıldır bu arabaların... Tekrar Teşekkürler...



  • E39'mu E34'mü alacaksınız ona tam bir karar verin bence. Benim tavsiyem E39 olur E34'ler eskidi ve E39 daha problemsizdir. 94'te yada 95'te kasa değişti E39 oldu işte.
  • Yanlısınız var hocam

    96-97 yıllarında degıstı o kasa

    eger gercekten hastasıysan gundelık kullancaksan 96 model 5.20 business al derım

    yok eger benzın bana sorun olmaz dersen tabı kı E34 kasa m technic al

    gencsın anladıgım kadarıyla ne yapcak bu kadar agır bı aracı.

    el bı E36 coupe bak keyfıne
  • quote:

    Orjinalden alıntı: *AXI*

    Yanlısınız var hocam

    96-97 yıllarında degıstı o kasa

    eger gercekten hastasıysan gundelık kullancaksan 96 model 5.20 business al derım

    yok eger benzın bana sorun olmaz dersen tabı kı E34 kasa m technic al

    gencsın anladıgım kadarıyla ne yapcak bu kadar agır bı aracı.

    el bı E36 coupe bak keyfıne


    Evet E34 Kasalar hosuma gitti.. Biraz ağırlığı durusu hosuma gitti.. 90 ile 96 arası modelleri var.. 97 yanlış yazmışım..
    Eğer alırsam ilerde allah kısmet ederse gündelik kullanacagım.. Siz benden daha iyi bilirsiniz ama E34 kasaların sorunlu oldugunu söyledi bi arkadas nasıl sorunlar bunlarr?
  • benım bıldıgım km sayacları elektronık ve cok arıza verıyor.
    baska bı kronık sorununu duymadım.

    E30 kasaların parca fıyatları cok tuzlu degıl.e34 lerınde oyle olması lazım

    konforludur.ıcıne bındın mı farkı hıssedersın.otoban arabası bunlar bastıkca gıtcek.esneye esneye yol alcak

    ama ben bmw 5 kasadan sa mercedes e kasa tercıh ederım
  • Güzeldir, hoştur.Yanlaya yanlaya gidersin. Gömme jant takınca araba evrim geçiriyor zaten.Efsane kasa iyidir.Şu ana kadar gördüğüm bildiğim sorun çıkarana rastlamadım.Konforludur.Bastın mı affetmez gider..

  • Babamda cok uzun bi sure E34 M50 motor 5.20 vardı.. 2. el almıstık ve araba gercekten cok guzeldi. 3 yıla yakın bizde kaldı ancak elektronik sayacla ilgili bi problemimiz olmadı, bobinle ilgili bi problem oldu onuda cıkma parca alarak hallettik.. kullanımı cok keyiflidir ve cokta makul suan fiyatları, yalnız 93 ten onceki modellerde airbag yok, 94 ve ustu tercih etmeni oneririm..
  • Bu görüşler beni mutlu etti.. Yaşım genç ancak fiyatları 6bin ile 15 bin arasında değişiyor.. Yani gelecekte alabileceğimi düşünüyorum... Motorları güçlü geldi bana acaba hala öyle midir?
  • M50 bmw nin 6 silindir 24 valve lik zamanına gore cok verimli ve cok uzun bi sure kullandıgı saglam bir motordur.. LPG ye uyumda saglıyor yani en azından bizim kullandıgımız uyumluydu Ayrıca sunuda belirteyim bu 150HP lik motor 92 yılından 2001 yılına kadar tum 5 serilerinde kullanılmıstır.. ancak 12 valve lik bi modelide var o modelden uzak dur beygir gucude daha dusuk zaten 150 HP liklere yonel..
  • e34 kasa bmw'ler 88-96 yılları arasında çıktı.
    en baz versiyon 5.18 di.
  • Biz de yaklaşık 1 sene kullandık herhalde 50.000km civarı yol yaptık (O kadar zaman geçmiş ki tam hatırlamıyorum, 2.el almıştık) bizdeki 1996 520i Executive Manueldi, hiç bir sorun yaşamadık ne mekanik ne elektronik.. Ama 13 senelik bir araç için bugün sorunsuzdur, şöyledir böyledir demek bana göre yanlış olur, alınacak arabanın sorunsuzluğu veya sorunluluğu eski sahiplerine bağlıdır :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Tubo

    Biz de yaklaşık 1 sene kullandık herhalde 50.000km civarı yol yaptık (O kadar zaman geçmiş ki tam hatırlamıyorum, 2.el almıştık) bizdeki 1996 520i Executive Manueldi, hiç bir sorun yaşamadık ne mekanik ne elektronik.. Ama 13 senelik bir araç için bugün sorunsuzdur, şöyledir böyledir demek bana göre yanlış olur, alınacak arabanın sorunsuzluğu veya sorunluluğu eski sahiplerine bağlıdır :)



    Abi kesinlikle katılıyorum sana.. araba cok iyi incelenerek alınmalı.. benim demek istedigim kendi dengi arabalara gore cok guzel bir model oldugu, kullanıcısı olarak sende dogrularsın muhtemelen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Blondy_knight

    Babamda cok uzun bi sure E34 M50 motor 5.20 vardı.. 2. el almıstık ve araba gercekten cok guzeldi. 3 yıla yakın bizde kaldı ancak elektronik sayacla ilgili bi problemimiz olmadı, bobinle ilgili bi problem oldu onuda cıkma parca alarak hallettik.. kullanımı cok keyiflidir ve cokta makul suan fiyatları, yalnız 93 ten onceki modellerde airbag yok, 94 ve ustu tercih etmeni oneririm..

    e39 da kullanılan motorun kodu m52. 2000 olanların...2001 den sonra m54 oldu 2200 cc oldu 5.20 ler
  • http://www.otokritik.com/fabrika-teknik-verileri-modeller/Bmw

    Yukarıdaki linkten; düşündüğünüz Bmw Otomobillerinin Fabrika Teknik Verilerine ulaşabilirsiniz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Blondy_knight

    M50 bmw nin 6 silindir 24 valve lik zamanına gore cok verimli ve cok uzun bi sure kullandıgı saglam bir motordur.. LPG ye uyumda saglıyor yani en azından bizim kullandıgımız uyumluydu Ayrıca sunuda belirteyim bu 150HP lik motor 92 yılından 2001 yılına kadar tum 5 serilerinde kullanılmıstır.. ancak 12 valve lik bi modelide var o modelden uzak dur beygir gucude daha dusuk zaten 150 HP liklere yonel..

    Teşekkürler.. 90 beygire kadar inen motorlar var.. Onları kastedeniz heralde... LPG taktırırsak performasında bi değişme olur acaba_?
  • 2000 dekiler M52 mi kullanıyorlar?? ben e39 larında M50 kullandıgını gormustum 97-98 lerin, makyaj gecirene kadar kullanıldıgını sanıyordum yanılmıs olabilirm.. bu arada 90 beygirlik motoru bilmiyorum ama M50 motorların 24 valve ve 150 beygir olduguna eminim, yani bizdeki bu motordandı ve problem yasamadık hic bu motorlu modellere bakmanı oneririm ben..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.