Şimdi Ara

90 tl ye Blackberry 9780 alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cihaz gayet temiz. Sizce almali miyim? Whatsapp, facebook ve internet icim kullanacagim. 9790 mi iyidir yoksa 9780 mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bis paketsiz dediklerini kullanamazsın bu cihazlarda.
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Bis paketinin maliyeti ne kadardir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bilgilendirme yapmayalım. bis paketsiz whatsapp kullanabilir ve internete girebilirsin. lakin telefonun içerisinde bulunan haritalar uygulama mağazası twitter gibi diğer birçok uygulama bis paketi gerektirdiği için kullanamazsın. amaç sadece whatsapp ve internet ise alınabilinir. 9780 ele daha iyi oturuyor. ikisinide kullandım. yazma deneyimi 9780 de daha başarılı. birde 9780nin şarjı bariz daha çok gidiyior. bataryası ölü falan değil ise.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım arkadaştan 9700 bold serisi war o Bıs patine kufur edesim var ama.. neyseki pek sorun degilmiş Whats app var abi kullanabiliyosun internet tarayıcıda gayet guzel 3G den calısıyor facebook un kendi app i içinde olan Bıs paket isitoyr harbiden ama tarayıcıdan facebook acıp ordan giriyorum bi sıkıntı yok henuz. İnstagram yok .
    tek sıkıntı cektigim delirdigim konus hiç sekılde v Card numaraları Telefonun içine atamadım . Attım hafıza kartına ama acıp tum numaraları kayıt ettmedi 1 adet numara kayıt etti sadece tek tek elle yazdım bi kısmını öle bi sıkıntısı war onun dısında İphone dan ona gecmek zor oldu ama iphone alana kadar idare ediyor :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slapbas -- 10 Aralık 2015; 18:13:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.