Şimdi Ara

9000 TL ye kadar sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi forumlar herkese öncelikle
    Ben oyun amaçlı monitör oyun klavyesi ve mouse'si ve kulaklıklı güzel bir sistem toplamak istiyorum 9000 Tl ye kadar bütçem var yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.



  • Troll seziyorum sanırım.
  • :) yok bu hafta sonu almak istiyorum elime bir para geçti çok fazla anlamıyorum yardımcı olabılırler dıye yazdım bu postu
  • o kadar çok param olsa hiç bilgisayar toplamakla uğraşmam gider hazır pc alırım 6000tl lik birde ona 3000tl lik gtx 1080 ekran kartı alırım. yani sizin gibi parası olanların fazla düşünmesine hiç gerek yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SupLee

    :) yok bu hafta sonu almak istiyorum elime bir para geçti çok fazla anlamıyorum yardımcı olabılırler dıye yazdım bu postu

    Bu hafta sonu almak çok mantıksız olur. Yeni serinin özel tasarımlı modelleri çıkmak üzere. Ben bir sistem topladım. Bu sistemde ekran kartı yok. İsterseniz bu sistemi şimdi alın ekran kartını sonra takarsınız yada özel tasarımlı modeller çıkınca listeye onuda ekleyip birlikte alın. Ama şimdi almak gerçekten kötü olur yeni serinin performansı çok daha yüksek zaten pek kalmadı çıkmasına.

     9000 TL ye kadar sistem tavsiyesi




  • Parası olan değil aslında aylardır biriktiriyordum 8-9 aydır kenara 3 - 5 birşey atıyordum bu kadar olacağını bende düşünmedim :)
  • GamerYigit17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yardımınız için peki ne kadar daha beklerim bu yeni ekran kartları için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    o kadar çok param olsa hiç bilgisayar toplamakla uğraşmam gider hazır pc alırım 6000tl lik birde ona 3000tl lik gtx 1080 ekran kartı alırım. yani sizin gibi parası olanların fazla düşünmesine hiç gerek yok.


    Bana kalırsa dedikleriniz doğru değil. Hazır pc aldığınızda hep bir sorun çıkabilir. Çünkü almadan önce ekran kartı-işlemci- hdd boyutu falan gösteriliyor. Ancak hazır pc'lerde genelde hdd'yi 5400 rpm ucuz birşey seçiyorlar ssd'yi de aynı şekilde. Bu sadece depolama konusunda geçerli değil neredeyse her parçası böyle oluyor. O yüzden bütçeniz çok yüksek olsa da toplama almak daha mantıklı.
  • 9bin tl gibi yuksek bir meblağ ile pc alarak, anca kendinizi gecici bir sure tatmin edersiniz. 2-3bin liralik bir sistemi upgrade ede ede cok uzun sure kullanabilirsiniz bu paraya. ya da farkli ihtiyaclarinizi karsilarsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde ilk düşüncem öyleydi 5000 6000 tl ye sistem alıp üzerine telefon alabilirim diye düşünmüştüm ama bi anlık heves işte :) bi kaç sene götürsün yeter
  • SupLee S kullanıcısına yanıt
    Yarım saattir falan uğraşıyorum sonunda toplayabildim...
     9000 TL ye kadar sistem tavsiyesi

    İşlemci,ana kart,ram,ekran kartı aynı kalması size tavsiyemdir,ekran kartını belki markaların modelleriyle değiştirebilirsiniz.Hdd wd 1 tb black seçtim,black genellikle gaming için öneriliyor,Ssd,samsungun 250 gb'lığı,işletim sistemi ve bir kaç oyun için yeteceğini düşündüm,Kasa biraz abartı kaçıyor belki ama görünüşü olsun içinde ki sıvı soğutması olsun çok şekil durduğu için onu seçtim,Güç kaynağını 750w gold seçtim,gtx 1080 için gereksiz ancak ileride sli yapmayı düşünürseniz diye de bir önlem oldu,istenilirse 650 watt'a düşürülebilir,Monitör seçmek de en zorlandığım parçaydı sanırsam, gtx 1080 için 2k düşük kalıyor,ki hadi kalmadı diyelim 144 hz 2k monitörler bütçeyi aşıyordu ben de aradım araştırdım böyle bir monitör buldum,1ms 28" gayet ucuz ve güzel bir monitör,bütçemize de uygundu.

    Ekipmanlara gelirsek,kulaklık için Logitech g230 seçtim,aslında Kingston HyperX II seçmiştim ancak bütçeyi aştığı için değiştirdim,Fare ana kartın yanında hediye olarak gelecek bunun için ayrı bir tane seçmedim,isterseniz seçebilirsiniz,klavye bilgim fazla olmadığı için ve logitech seçip kırmızı-siyah giden sistemi bozmamak için razer koydum ancak yine siz değiştirebilirsiniz onu da.
    (bence değiştirmeyin (>_<) )




  • ilginiz için çok teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.