Şimdi Ara

9108 & 5441 sorunsalı.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar US Robotics 9108 ve 5441 Range Extender ile ilgili bir sorunum var.
    9108 problemsiz calısor mesafeyi uzatmak için 5441 Range extender bagladım bir adette ancak RE calıstıgı anda internet baglantısı kesıliyor.
    Kurulumu ile ilgili herhangi bir sorun yok .Kurulum bittikten sonra RE 9108 le birlesip tek bir kaynak gibi gözüküyor.
    RE baglıyken aga baglandıgımda ip de alıyor. ancak internet baglantısı kesılıyor. hatta modeme yakın bır yerde denedim RE kapalıyken baglandım sorun yok. modemın yanına RE yi koydum actım tekrar denedım bu sefer ınternet baglantısı yok.
    fikri yada deneyimi olan arakadas varmı???



  • up
  • biraz konu hortlaşmış gbi olcam ama aynı dert benim başımdada var ben airties rt210la deniorum ve aynı sorunla karşılaşıyorum repeater tekrarlıcagına var olan baglantıyı kesio saatlerdir uraşıorum beceremedim yo mu bi fikri olan
  • 9108 in kendisi bi rmuamma. Alan bin pişman oluyor. Sadece modm olarak kullanacaksan pek sorun çıkarmıyor. Ama başka bir cihazla paylaşımlı bağlantı söz konusu olduğunda kesin sorun çıkarıyor. Sözde kutusu üstünde beş özellik bir arada diye yazmışlar. Ama ek donanımlı çalıştırırsan bir sorun çıkarıyor. bende access point olarak kullanırım diye almıştım onu çünkü üzerinde access poin özelliği de var yazıyordu. Gerekli konfigürasyonları yaptıktan sonra ilk önce bağlanıyor ardından hemen kesiliyor. Müşteri hizmetlerine mail çektim. Onlar da evet bu ürünün access point özelliği var ama kullanılmasını önermiyoruz dediler. Lafa bak çözüm üreteceğine kullanmayın diyor.
    Sizin sorununuza gelince IP çakışması olabilir diye düşünüyorum.
    Ama asıl düşüncem bence USR ürünlerinden uzak durmak.
  • şimdi bu range extender elimde mi patlamış oluo yaw yan daire ile bi doru dürüst network kuramadık airties aldımrt 210 olmadı usr aldım 5441 oda btn konfigürasyon tamam repeaterla modemi ayırınca kablosuz seçeneklernde repeater gözükmüo aynı zamanda wireless modemle bglantı kurmamıda engellio
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.