Şimdi Ara

*93-94* HONDA CİVİC Sİ (Hakkında Herşey) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
9
Favori
237.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu araba satıldı mı ?
  • arkadaşın siyah orji Sİ satılık şuanda param olsa şap diye alırım

    http://www.sahibinden.com/orjinal_honda_civic_si_hb-60WQQaXQQ16040634WQQpXQQdisplayitem
  • http://www.sahibinden.com/stock_si_-98WQQaXQQ19045790WQQpXQQdisplayitem ilandaki si satıyorum...
    problemsiz bir araçtır...
  • Şu adrese bakın 92-94 kasa aksesuarları ebayden karışık...

    http://forum.donanimhaber.com/forumid_342/p_/tmode_1/smode_1/tt.htm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NissONE

    http://www.sahibinden.com/stock_si_-98WQQaXQQ19045790WQQpXQQdisplayitem ilandaki si satıyorum...
    problemsiz bir araçtır...



    bu aracı satın aldım nissone la anlaştık arık bende 93 civic si sahibiyim




  • selam arkadaşlar ben de 3 gun önce honda civic 1,6 ies 1993 model dohc motorlu bi araç aldım.arabanın motorunda bi sorun var.araç 158 binde motoru cok iyi durumda fakat bi ses var aracta bi kaç yere gösterdim tamirciler yatak sesi var diyolar.motor yapalım dio lar.bende adamlara pek guvenmıyorum. çünkü kımıs ı motor yaptırma bu arabalara anahtar vurulmaz diyolar .benimde pek fazla bir bilgim yok.ne yapmam gerekiyo bana bı yol gosterecek bi arkadaş varsa sevinirim.motor mu yaptırayım yoksa bu sekılde bıneyım mı yada motor yapılmadan cozulebılırmı bu durum.izmirde oturuyorum buraya yakın ustalar varsa getıreyım aracı gorun.şimdiden tesekurler
  • öncelikle araban ies değil injeksiyonlu ise Si modelidir, karbürötörlü ise ex veya el modelidir. kaç bin kmde olduğu önemli değil eğer yatak vurma sesiyse, ki bu ses motoru aşırı zorladıktan sonra olur. motor parçaları muhakkak zarar görmüştür. yeni pistonlar vs. yeni motor yaptırman gerekiyor. başka bir çözümü yok. eğer yaptırmazsan daha sonra daha büyük bir masrafla motor yaptırman gerekecek. sen düşün!
  • arkadaslar babamda 97 corolla xei 104 beygir motorlu modeli var, ben civic 1.6 si 136 beygir modelini almayi düsünüyorum. benim icin son hızdan öte ivmelenme ve yol tutusu daha önemli. bu iki araci ivmelenme ve yol tutusu acısından karsılastırabilcek bir babayigit varmı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 4 Eylül 2010; 21:00:00 >
  • otomatik 94 si sahibiyim aracım gayet iyi rektefiye yapmak istiyorum motor da gayet iyi aslında ama 10 15 beygirlik bir kayıp varsa bile geri kazanmak istiyorum ankarada kaliteli ve ekonomik nerede yaptırabilirim tşk................
  • kimse bir cevap vermiyor ama bir soru daha sormak istiyorum. bu arac ile 98 civari passat 1.8T lambalarda beraber kalksa durum ne olur acaba?
  • Bende civic 1.5 dual carb kullanıyorum 90 ps hatchback çok seviyorum Hondaları ama üzülerek söyliyim 1.8 turbo 150 beygir passatla kalkarsan passat seni fena üzer :) plakasını alırsın arkasından belli bir süre peşinden gittikten sonra..
  • hocam zaten senin aractan passatla kapısması beklenmez ona bişey demiyorum ama bir civic si ile passat 1.8T nin 0-100ü aynı gözüküyor. ikisinde de esdeger sürücü olsa kafa kafaya giderle gibime geliyor. tamam passat ta turbo var ama civic de cok hafif passat a göre burdan toparliyor durumu.
  • öncelikle selamın aleyküm:)
    bir honda meraklısı olmakla birlikte hayat şartları 87şahiine mahkum etti :)
    ama şuan da 5-8 bin lira arası 160 bg bi honda si bulabilirmiyiz ?
  • Bulabilirsin arkadaşımda yürür bir araç olmaz bu. Bunun için çıkmacılara, pert araç satanlara bi bakman gerek.Zaten motoru bu dediğin fiyatlara yakın.
    Kontağı çevirip gideyim diyebileceğin bir araç bulamazın yani.
    160 hp yazdığın için aracın 96-98 arası vtec olduğunu düşünerek yazdım bunları.
    si soruyorsan başka tabi. Si lerde 130 hp var ve 92-94 arası modeldeler. Dökük bir si bulabilirsin bu fiyatlarada.
  • Arkadaşlar merhaba bende 1 ay önce 94 model honda civic Sİ aldım. Araç full orjinal, gerçekten böyle bi stock araba bulabildiğime hala inanamıyorum. İlk başlarda tereddütüm vardı ve çoğu arkadaşımda bana 94 model alırsın son sahibi olursun gibi cümleler sarf ettiler ama arabayı kullandıkça gerçekten bu arabayı üretenlere hayır duları ediyorum. Mükemmelin ötesinde bi araç gerek yakıt olsun gerek performans olsun 10 numara bir araç. Si lardan anlayan arkadaşlara tek sorum olacak ; geçenlerde arabamı rot balans ayarına götürdüm ve ordaki çırak jant göbeğini sağlam takamadığı için bir tanesi yolda düşmüş bu jant göbeğini nerden bulabilirim bütün siteleri araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız çok memnun olurum. Arabanın resimlerini bu akşam ekliyorum sizde bana hak vereceksiniz orj. bakımından....




  • merhaba arkadaşlar 1993 model civic 1.5 ex almayı düşünüyorum 140.000 km de manuel işe gidip gelicem ayda 1000 km yapıyorum yolumun yüzde 90 ı otoban 90 km de giderim max ( heryerde radar var mecburum ) ortalama yakıt tüketimi ne olur (lpg 2.4 tl ) teşekkürler
  • Öncelikle iyi geceler arabamı değiştirip honda civic almayı düşünüyorum ama 97-98 model 1.6ies mi 94 model si mi hangisini önerirsiniz ? teşekkürler
  • yıl2012. yazdıklarınızın hepsini okudum. 2020 yılına felan gelirsek yazdıklarımı okusun gençler.D arkdaşlar [HONDA HAYAT ONDA] CÜMLESİYLE BAŞLAMAk İSTİYORM..eğer performanslı we hemde cebinize el sokmak istemiyosanız vitec diyorum ölüsü dirisi :D honda 87 yılında vitec teknolojisini yapms japonlara hastayım ...dohc vitec motorlu 96 97 98 99 araç alablrsnız.. yılımıza göre fiyatı orta dereceli 19,20,28,29.5 en pahalısı şuanda.. ..şasesini servise gösterin motorunu gösterin kısaca sanayıdeki kurtlar sizi yerler.. servise gidin kontrol ettirin aracınızı alın binin gidin bu kadar saygılar ...
  • Arkadaslar herkese selamlar. Usenmedim butun yorumlari tek tek okudum. Su anda 2004 Civic 1.6 VTEC ES sahibiyim. Arabam guzel bircok noktada memnunum ama performansi tatmin etmiyor, otomatik oldugunu da belirteyim. Ayrica paraya da ihtiyacim oldugu icin satiyorum ve 94 model Si alacagim. Arabayi test surusu yaptim o anda bittim zaten benim arabanin 100 km'ye ciktigi surede 150'yi gordu. Daha da gidecektim ama geri donmem gerekiyordu. Fren performansi cok farkli ABS yok ama alisilir. Performans isteyenlere kesinlikle Si tavsiye ederim. Modifiyeye de yatkin zaten.

    Su anki arabam ile ilgilenen olursa linki asagida. Cok gecmeden satacagim ilgilenenler ilandaki telefon numarasindan bana ulasabilir.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2004-model-119-000-km-tesisatli-lpg-li-28-000-tl-101759042/detay/#

    Si'dan sasmamak lazim keske su anki arabami almak yerine Vti veya Si alsaymisim diyorum. Kimisi konfor ister kimisi de benim gibi performans ister. Performans deyince de Si ve Vti devreye girer.




  • s.a. arkadaşlar bi sorum olacak 93 model civic si aracım var hb 2 ci sefer bi sorunla karşılaştım ilki aracımı temızledım 2 saat fılan surdu sonrasında bındım calıstırmak için marşa bastım tık yok döndürmedi bile 2. viteste vurdurdum calıstı hemen 1 dk bekledım calısırken stop ettım bastım marsa calıstı dün ankaraya gittim geldim bütün gün 800 km yol yaptım evın onune parkettım 2 saat sonra geldım calıstırcam yıne tık yok vurdurduk calıstırdık aynısını yaptım az calıstı stop ettım bastım marşa yıne calıstı sızce ne olabılır akü desek 1 dakika beklemeyle şarj olcak değil ne bilim anlamadım gitti başına gelen varsa yada tahminde bulunacak olan yardımcı olursa sevınırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.