Şimdi Ara

94 kia sephia yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bu gün bir tamircide 94 model kia sephia araç vardı satılık aracı görünüm olarak beğendim ve sordum. Adam 7000 ytl dedi ve muayyer olduğunu söyledi. Bende biraz inceledim lastikler sıfır. muyene ve sigorta yeni boya güzel genel görünüm temiz lpg var ve işli ama kullanıp denemedim. biraz muhabbetten sonra 2000 peşin kalanını kredi kartına 10 taksit yaparım dedi. bende 75 model reno 12 aracımdan kurtulma zamanı geldi diyerek almayı düşünüyorum ama bu araç hakkında bilgim yok.Bu aracı kullanan ve bilenlerin görüşleri bana yol gösterecek yardımlarınızı bekliyorum.



  • 94 den itibaren sephia'ların motorlarını çok beğenirim. Oldukça başarılı bir motora sahip. Uzun ömürlü, sorunsuz, yakıtı cimri klasik japon araçlarının uzakdoğulu ikizi bir araçtır.

    Sanırım 94 den itibaren 16 valf oldu. DOHC motora sahip. Ancak lpg muhtemelen sıralı değildir. Motor benim bahsettiğim motorsa sıralı daha uygun olur.

    7000 YTL normal bir fiyat. Hatta bu fiyata klimalısını da bulabilirsiniz.
  • motoruna baktım 16 valf doch motordu lpg dediğin gibi düz satıcı zaten lpg işiyle uğraşıyor sıralı takarız dedi.
    Beni asıl cezbeden 5000 ytl yi 10 taksit yapması
  • Bence sephia, efsane kasa corolla'lara alternatif olabilecek bir araç. Eğer araç temizse, bakımları düzgün yapılmışsa, hele bir de satıcı sıralı sistem takarım diyorsa alınır ve yıllarca binilir.
  • sayın O.B.K. öncelikle hızlı cevapların için teşekkür ederim. Satıcı bir kaç güne çıkma bir sıralı denk getirir takarız dedi. Ben ıspartadayım burada kia serviside var 3-5 yılda binmeyi düşünüyorum sizce gidip hemen alayımmı? (tabi motor ve yürürünü incelettikten sonra)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ackaya

    sayın O.B.K. öncelikle hızlı cevapların için teşekkür ederim. Satıcı bir kaç güne çıkma bir sıralı denk getirir takarız dedi. Ben ıspartadayım burada kia serviside var 3-5 yılda binmeyi düşünüyorum sizce gidip hemen alayımmı? (tabi motor ve yürürünü incelettikten sonra)


    Hocam hesabınızı bilemem. Yani taksitle ne kadara gelir, sizin için daha mı uygun olur bilemem. Peşin için konuşmak gerekirse 7000 ytl o aracın üzerinde sıralı sistem takılı haldeki piyasa değeridir. Yani düşeş tabir edilebilecek bir fiyat değil. Ama sizin de belirttiğiniz gibi sizin burada avantajınız taksittir.

    Sephia bence o fiyatı edecek bir araçtır. Tabi özellikle sözkonusu aracın durumu da çok önemli. Ama siz aracı gerektiği şekilde gereken yerlere gösteririm demişsiniz. Sorun kalmamış.

    Bence o fiyata alınıp uzun süre binilebilecek bir araç. Ancak ikinci eli çok hareketli bir araç değil. Bu dezavantajı avantaja çevirerek satıcıyla biraz daha pazarlık yapabilirsiniz. Kia'yı çoğu kişi bilmez. Alıcısı fazla olmaz. Satıcı da acele ediyorsa biraz daha indirim yapabilir.

    Ancak araç tamamen içinize sinmeli. Çünkü bu fiyata aynı özelliklerde başka sephia'lar da bulabilirsiniz. Hatta belki bu araçtan da temizleri denk gelebilir. Eğer bu aracı gerçekten beğenmişseniz bence alınır. Ve eğer düzgün bir araç ise uzun süre sorunsuzca binilir.

    Son olarak elinizden geldiğince aracı olabildiğince ayrıntılı bir şekilde ehil ustalara gösterin. Sonuçta düşeş bir araba almıyorsunuz. Piyasa fiyatında bir araç alıyorsunuz. Beğenmezseniz bu fiyatlara başka Sephia'lar da bulabilirsiniz.

    Şimdiden hayırlı olsun...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.