Şimdi Ara

95 Uno 70s Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
71.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "gerçekten 69.000 km de ise ve zincirli değil ise triger kayışı da hiç
    değişmemiş ise hemen ilk fırsatta değiştirin derim" dedi bir arkadaş bende ustaya götürdüm değiştirirsen iyi olur dedi maliyeti 80 milyon lira
    değiştirmezsem ne olur dedim eğer koparsa motor aşağıya iner dedi.
    Araba 5600 e patlıyor bana ama genede iyi en azından parçalar 0 landı.
  • arkadaşlar merhaba ben ilk arabamı almak üzereyim. bulabildiğim en uygun araç 97 Fiat Uno 1.4 70 S 6000 ytl. 140000 km de. izmir deyim.
    üzerinde lpg var. beyaz renkli.
    bana tavsiyeniz nedir. fiyatı km si tutarlımı tabi alırken ustaya baktırıcam ama benim dikkat etmem gereken noktalar neler uno ya özgü arıza veya sorun olan yerler nereleri.
    veya tavsiye edebileceğiniz başka araç varmı.
  • Eveet bende bi uno cuyum gerçekten çok şirin ve seri bir araç bence 140 tan sonra biras kasıo ama
    benimkide 95 model 4000 YTL ye aldım çok memnunum lpg var bazı arkadaşlarda yaşanan sorunlar bendede var fren, vites, hararet vs. ama yinde seviorum aracı.
    İstanbuldaki arkadaşlar bi Uno günü yapalım...
    Gerçekten ii olur... Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onteo -- 22 Eylül 2006; 0:13:17 >
  • hayırlı olsun. kullanışlı bi araç pişman olmazsın. bence kaydırmadan basmayı başarabilirsen frenleri çok iyi bu araçların. bendede var '97 model 70sx. tüp taktırdım ama yakıt şehir dışında 115000 liranın altına bi türlü inmedi. bilmem uygunmu. bu araçlarda ön takım hassas ama asfalt yolları gelişmil şehirler için süper bi araç. bendeki zamanla yol sesi almaya başladı. bu hafta içinde keyfi kaporta boyaya giricek araba akabindede içeriye döşeme altına yalıtım malzemesi falan yaptırmak istiyorum. bu konuda bilgisi olan varmı. toplanma olayına katılmak isterim. bizim harleycilerden ne eksiğimiz varki .resimleri boyadan sonra gönderirim arkadaşlar. bide son olarak kullanan arkadaşlar gördükleri son hız ne oldu. ben 180 km/hr gördüm ama çok uzun sürmedi tabii benzinliyken...




  • bu da benim arkadaşın uno'su,98 model sx
    turbolu
    full modifiye
    çok rahat 200'ü deviriyor
    1.6 arabaları çok rahat geçiyor

    uno alan arkadaş sende böle modifiye düşünür müsün?

     95 Uno 70s Aldım


     95 Uno 70s Aldım


     95 Uno 70s Aldım


     95 Uno 70s Aldım




  • süper olmuş ya, nerde yaptırdınız bunu. benim bi sorum var kullanan arkadaşlara malum bu aralara havalar soğumaya başladı. kaloriferin soğuk sıcak ayar düğmesini sıcağa getirnce su şırılıtısı geliyor bende sizdede oluyormu yokssa kaloriferciye falan göstersemmi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ohreyn

    süper olmuş ya, nerde yaptırdınız bunu. benim bi sorum var kullanan arkadaşlara malum bu aralara havalar soğumaya başladı. kaloriferin soğuk sıcak ayar düğmesini sıcağa getirnce su şırılıtısı geliyor bende sizdede oluyormu yokssa kaloriferciye falan göstersemmi.


    2 ay oldu Unomu takasa vereli 8 yıl kahrımı çekmişti...Özlüyorum...(Anılarımı düşündükçe)

    Kalorifer düğmesini çevirince şırıltı duyman normal...Zaten ses hemen kesilir..Her açmada olur...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ohreyn

    süper olmuş ya, nerde yaptırdınız bunu. benim bi sorum var kullanan arkadaşlara malum bu aralara havalar soğumaya başladı. kaloriferin soğuk sıcak ayar düğmesini sıcağa getirnce su şırılıtısı geliyor bende sizdede oluyormu yokssa kaloriferciye falan göstersemmi.

    EVET 3-4 ay soğuktayken sıcağa aldığımda bendede oluyor.
  • quote:

    hayırlı olsun. kullanışlı bi araç pişman olmazsın. bence kaydırmadan basmayı başarabilirsen frenleri çok iyi bu araçların. bendede var '97 model 70sx. tüp taktırdım ama yakıt şehir dışında 115000 liranın altına bi türlü inmedi. bilmem uygunmu. bu araçlarda ön takım hassas ama asfalt yolları gelişmil şehirler için süper bi araç. bendeki zamanla yol sesi almaya başladı. bu hafta içinde keyfi kaporta boyaya giricek araba akabindede içeriye döşeme altına yalıtım malzemesi falan yaptırmak istiyorum. bu konuda bilgisi olan varmı. toplanma olayına katılmak isterim. bizim harleycilerden ne eksiğimiz varki .resimleri boyadan sonra gönderirim arkadaşlar. bide son olarak kullanan arkadaşlar gördükleri son hız ne oldu. ben 180 km/hr gördüm ama çok uzun sürmedi tabii benzinliyken...


    70 sx kasayla az bile görmüşsün yaw ben 70 s 95 model UNO yla rahat 180 km/h gördüm (herkese önerilmez)
    Benim arkadaş gazla 200 km/h görmüş.....
    Eğer bi Uno günü yaparsak ayrıntılı görüşürüz...
    Biri organize etsin hafta sonu buluşalım arkadaşlar...




  • Hayırlı olsun güle güle kullan. Yakıt gercekten fazla gelmisti bana da. 1991 Nissan sunny
    satıp almıstım ozaman. 1995 model beyaz; cok temiz bir aractı. Kullanımı daha zert geldi nissannın üstüne bi de yakıtı.
    3 ay kullanıp satmıstım. Zaten 1.6 sunny yakıt tükemi simdiki bircok kullandıgım aractan iyiydi.
    LPG gercekten iyi olur o araca.
  • Bende 99 uno s aldım şimdilik memnunum.İ.e ler sorun çıkartıyor diye s aldım. Ön takım biraz zayıf ona baktırcam bir tek.
  • evet öntakımlara baktırın eğer uzun süre kötü yollarda kullanırsanız... genelde salıncaklarda çatlama yapabilir... alırken salıncakları biraz pahalı olan orjinalden alın o zaman çok sorun olmuyor sonrasında...

    LPG kesinlikle tavsiye ederim !!! ama sx ler yani enjeksiyonlular sorun çıkarıyormuş ben de almadan önce aynısını çok kişiden öğrenmiştim.
  • dostum naptın bu araç 30 kuruş yakar mı yahu?
    Benim 2498 cc lik 1376 kilogramlık aracım 32,5 kuruş yakıyor...Uno da 30 kuruş yakarsa yuh yani...
    quote:

    Orjinalden alıntı: erhann

    Çok sağolun arkadaşlar
    Arabanın vitesini gösterdim vites bağlantı kablosumu kolumudur nedir orda aşınma var değişecek galiba 2 3 ay sonra maliyeti full set 120 150 civarı
    Spoiler için 0 ı montaj dahil 80 milyon unodan çıkma orjinal spoiler var tam fiyatını bilmiyorum
    Film taktırmayı pek düşünmüyorum

    Araba biraz çok yakıyor yakşalık 300 bin filan
    1995 Uno S bu gün bir usta gördü arabayı rolanti ayarı düşük geldi bir baktıralım dedim eleman bu araçlar yarım enjeksiyonlu filan dedi ulen dedim koskoca karbüratörü görmüyomusun yok bunlarda hem karbüratör hemde enjeksiyon var dedi ben tabi inanmadım

    Bu arada arkadaşların arabaları çok güzel

    Bide ben arabaya LPG taktıracam nereyi önerirsiniz bana kaça patlar. Hangi markayı önerirsiniz yani LPG hakkında bilgi verirmisiniz







  • Valla arkadaşlar aldığımdan beri daha yakıtda km başına 300 den aşağı bir değer göremedim genelede 400 450 yakıyo bazen 500 e bile çok rahat çıkıyo deli etti beni bu benzin sorunu bu gün lpg taktırdım hayırlısıyla bakalım ne kadar yakacak Voltran markası

    Ama diğer yönlerden arabadan çok memnunum eskilerin deyimiyle deli kaçıyo :)
    Rüzgarlık taktırdım bide yakıştıki sormayın 4 tane pioneer kolon 2 tanede büyük sunny kolon taktım süper ses sistemi oldu valla 1 sene sonra satacam ama nasıl kıyacam bilmiyorum çok bağlandım arabaya :)

    Artık para biriktirip pederden satın alıcam arabayı 0 arabalara değişmem :)
  • hehehhe , kazasız belasız sür inşallah , çok sevindim arabandan bu kadar hoşlanmana , marka model ne olursa olsun insanın arabasını sevmesi çok güzel ya .

    bu arada benim uno sıkıntı çıkardı , hafiften bir ses geliyor araba giderken , debriyaj baskı diski dedi bir arkadaşım , yani debriyaj seti değişmesi gerekiyormuş , bugün yaptırmaya gideceğim bakalım ne kadar sıkışmış debriyaja
  • Arkadaşlar sağa doğru dönüşlerde direksiyonu toplarken sanki teli gerdiriyormuşsun gibi ses gelmeye başladı, daha önce başına gelen varmı neden yapar?
  • Bendede kontağı çevirince marşa basmadan tık tık tık die 1 ses gelmeye başlamıştı şimdi 1 gün boyunca hep yaptı ertesi gün gitti enteresan.

    Bu arada uno ların tamir masrafı çok az aldığımdan beri haftada 1 ustaya gidiyorum mesela buji ve buji kablolarını,triger kayışını,gergi kayışını ve adını bilmediğin 5 10 parça daha değişti. Başka bir artaçta olsa bir sürü para giderdi ben en fazla 200 ytl verdim.

    Valla araba kız gibi oluyo son olarakta kaportaya sokacam bi dahaki haftaya bir kaç parça boya ile sıfır olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhann -- 2 Ekim 2006; 16:19:22 >
  • 8-9 ay uno kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmem aracın yolda bırakma sayısını ben hatırlamıyorum ve herseferinde sorunlar giderilmesine rağmen küçük az yakar diye düşünmyin acayip yakıyo bilginize
  • Hocam benim araba daha 1 defa yolda bırakmadı araba saat gibi maşallah temiz olmasındandır belki motoru çok iyi ama dediğin gibi çok fazla yakıyo dün lpg taktırdım hayırlısıyla şimdi ne yakacak bakalım :)
  • Benim uno da daha hiç yolda bırakmadı 94 model olmasına rağmen,bunun nedeni arabanın bütün bakımlarının zamanında yapılmasıdır.Yakıt konusuna gelince doğru bir şekilde kullanıldımı ortalama 15-20 ykr arası yakıyor, ben genellikle 4000-5000 devirde kullanıyorum motor da 1100 cc olduğu için 30-35 ykr civarında bir yakıt tüketimi oluyor ama hiç bir zaman arkadaşınki gibi 400-450 yakmadı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.