Şimdi Ara

96-2001 Honda Civic Kullanıcıları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
5.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar baktım ama ayrı baslık olarak 96-2001 kasa civic kasalar icin topic görmedim varsa yerini banada söyleyin ve topici kapatalım ama ne olur kahvede paylasım var demeyin ben sadece kendi modellerimize daha dogrusu bu döneme ait kasalara neler yapabiliriz sorunları tavsiyeri tartısmak istiyorum.


    Benim aracım 1997 1.4 full beyaz



  • kimse ilgilenmiyor mu arkadaslar
  • selam 1997 model 1,4 is sedan honda civic otm vites sahibiyim araç 2 yıldır bende .Aracı 2. sahibinden aldım 86000 km di şu an 105.000 km de rutin bakımları hariç ekstra bi sorun yaşamadık.Bir önceki aracımda 96 tek kapı 1,4 civic di onun km si daha yüksek olmasına rağmen ondada sorun yaşamadık.aracı satarım diye 2 yıldır benzin ile kullandım fakat artık satmayacağıma karar verince 3 gün önce atiker sıralı sistem lpg takdırdım henüz fazla km yapmadığım için onunla ilgili görüşleri daha sonra belirteceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho ağa

    selam 1997 model 1,4 is sedan honda civic otm vites sahibiyim araç 2 yıldır bende .Aracı 2. sahibinden aldım 86000 km di şu an 105.000 km de rutin bakımları hariç ekstra bi sorun yaşamadık.Bir önceki aracımda 96 tek kapı 1,4 civic di onun km si daha yüksek olmasına rağmen ondada sorun yaşamadık.aracı satarım diye 2 yıldır benzin ile kullandım fakat artık satmayacağıma karar verince 3 gün önce atiker sıralı sistem lpg takdırdım henüz fazla km yapmadığım için onunla ilgili görüşleri daha sonra belirteceğim.


    benimkide 70 binde 1.4 manuel aibergli modeli ben satayım mı satmayım mı karasız kaldım kısın ön kaputa kar düstü düzelttirdim ama kusak nedeniyle biraz dalga kaldı onun dısında bende cok memnunum arabamdan zaten hondasını satan bir insan daha iyi bir honda almak icin satmalı diye düsünüyorum.

    lpg hangi marka kac para tuttu? bu arada aslında az yakar bizim arabalar lpg cok gereklimiydi?




  • araba kitapçığnda ne kadar yazıyorsa onu yakıyor denedim defalrca lakin memlekette benzin pahalı kendi hesabıma göre 6 ayda kendini amorti edecek lpg.forumda uzun zamandır lpg ile ilgili yorumları takip ettim atikerden çokda şikayet olmadığını görünce kullancı arkadaşlarada sordum bakdım sıkıntı yok takdırdım.bostancı sanayide atiker bayisine montaj yapdırdım 990 tl kredi kartına 10 taksitte
  • hayırlı ugurlu olsun...
    sanırım 160-180 krs arasında yakar ne dersin?
  • sağolasın teşekkrüler bende aşağı yukarı öyle hesapladım
  • katılım cogalsada kaporta boya icin iyi bir honda ustası bulsak simdiye kadar hic isim olmadı benim ama malum 13 yasında araba kaporta boya istiyor artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prenskaan -- 1 Ağustos 2010; 15:03:43 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: prenskaan

    katılım cogalsada kaporta boya icin iyi bir honda ustası bulsak simdiye kadar hic isim olmadı benim ama malum 13 yasında araba kaporta boya istiyor artık.


    komple kaporta boya 2000 tl istiyorlar

    ankaradaysan hondacı kadir ustanın kaportacısı var...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayhanjan

    quote:

    Orijinalden alıntı: prenskaan

    katılım cogalsada kaporta boya icin iyi bir honda ustası bulsak simdiye kadar hic isim olmadı benim ama malum 13 yasında araba kaporta boya istiyor artık.


    komple kaporta boya 2000 tl istiyorlar

    ankaradaysan hondacı kadir ustanın kaportacısı var...

    istanbuldayim ne yazik ki
  • 2000 model kırmızı civic sahibiyim.Araç kusursuz bastınmı altından kayıyor gidiyor motor güzel ama iç tasarımındaki o koltuklar çok sert 1 2 saat sonra sırtınız ağrımaya başlıyor.önemli sorunlarından biride kaborta denen bişey yok araç ufacık bir yere dahi dokunsa hemen içine çöküyor veya zedeneliyor kağıt gibi bi kaborta yapmışlar bunu yanında araçın ses sistemi de iyi tatmin ediyor.Son sözüm araç güzel ama kaza yapınca masraflı bir araç olduğunu gösteriyor.
  • 96 model 1.4i es Hb var bende de, araçtan ben de gayet memnunum. 15" jant ve performans hava filtresiyle birlikte 1.75-.1,80 TL gaz yakıyor km'de
    ( 1 Lt lpg=1.93 TL ).
  • 97 model gümüş gri 1.4 is otomatik güvenlik paketli model kullanıcısıyım
    6 aydır araç bende alınca lpg dönüşümü yaptırdım atiker kit kullanıyorum memnunum.
    havalar soğudu yakıt tüketimi biraz arttı öncesinde 180-190 krş yakıyordu şimdi 210 krş civarı birde periyodik bakımı yaklaştı bununda etkisi vardır.
    şimdilk sorun yok kullanmaya devam ediyorum.
  • 2,5 yıldır 2001 civic 1.6 ies kullanıyorum Atiker LPG kitini 2 ay önce taktırdım çokta memnunum başta çok soru işareti vardı ama LPG için şimdi tık yok keşke önce taktırsaydım. Araç hondanın en çok tutan araçlarından biri zaten. Özellikle 1-2-3 vites hızlanması çok hoş. 5 vites ekonomi vitesi. Taş gibi motoru var ne yağ eksiltmesi nede basşka bişey. İmkanlar çerçevesinde düşünülecek araçtır
  • Merhaba Arkadaşlar, bu topiği görünce hemen yazayım dedim.

    bayan bir muhasebe müdürümüz var ve 97 model sedan civic kullanıyor. şimdi şirket ona bir araba verecek ve arabasını satma niyeti var. ve ilk olarak ben atladım. almayı düşünüyorum :)

    araç civic en boş modeli. ABS yok - Airbag yok - Klima yok .. ama bakımları hala honda yetkili sevisinde titizlikle yapılıyor. kaportada boya yok cok sağlam ve 160 . 000 km'de .. Lpg taktırılmamış. 11.000 Tl aşağısına satmam diyor. Sizin yorumlarınız nedir merak ediyorum.

    Ben bu aracı aldığımda ilk işim BRC veya Atiket marka lpg kit taktırmak olacak. ve üzerinde bir iki rötüş yapacağım. ön farları angel arka stoplarıda yeni çıkan ledlilerden taktırmayı düşünüyorum.

    Sizce bu aracı alayım mı ? Bir kaç ustaya sordum honda motoru taş gibi yağını suyunu koy. daha gerisi düşünme diyorlar.


    yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar,


    şimdiden iyi bayramlar..




  • arkadaslar 2001 model civic 1.4 150 binde 18 lira alınır mı sizce
  • Alınmaz , çok ..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozie30

    arkadaslar 2001 model civic 1.4 150 binde 18 lira alınır mı sizce


    2001 civic 1.6 ies 160.000 km serinin full olanı kazasız boyasız 18.500'e satacağım 1.4 için fazla bence
  • hortlatayım burayı duruyo rmu beyler hondalar çıkarın hadi anahtarları askerden geldim JDM toplıycam dırın dırın
  • Selam, hoşgeldin diyelim.

    Bende 98 civic otomatik ket kapı var Antalyadayım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.