Şimdi Ara

96 model üstü FIAT TİPO SLX İE 1.4 ya da 1.6 alınırmı ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Al paşa paşa bin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malum yaşlı arabalar almaya niyetlendiğim bir tipo var 1998 slx klimasız karbüratörlü modelinden. motor yeniden yapıldı, dedi. Ayrıca ön kaput ve sağ ön çamurluk boyalı, daha önce kaza yapmış ama tramerde kaydı yok 12.500 son fiyat diyor. Enjeksiyonlu olanlarının tüple olan uyumsuzluğundan illallah edenler de gördüm, enjeksiyonluların daha iyi olduğunu söyleyenler de gördüm bu yüzden enjeksiyonlulara bulaşmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Bu araç alınır mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.leon

    Malum yaşlı arabalar almaya niyetlendiğim bir tipo var 1998 slx klimasız karbüratörlü modelinden. motor yeniden yapıldı, dedi. Ayrıca ön kaput ve sağ ön çamurluk boyalı, daha önce kaza yapmış ama tramerde kaydı yok 12.500 son fiyat diyor. Enjeksiyonlu olanlarının tüple olan uyumsuzluğundan illallah edenler de gördüm, enjeksiyonluların daha iyi olduğunu söyleyenler de gördüm bu yüzden enjeksiyonlulara bulaşmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Bu araç alınır mı?

    O para o araca çok çok fazla.Tipo 1.4 S lere bak ama 96 model ve üstü olsun hidrolik direksiyon karbiratorlu. Tempra tipo grubunun en sorunsuz ve en az yakan aracidir. Slxlere gore daha ucuz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.