Şimdi Ara

97-98 bmw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2486965

    eskiden beri bu kasa bmw'lere zaafım var.artık daha fazla sabretmek istemiyorum,sizce 100-150 bin km'de bir bmw çok sorun çıkarır mı?bakımlarını sanayide yaptırsam bana maliyeti çok aşırı olur mu,bunun yanında parça fiyatları nasıldır,kasko maliyeti nedir?bilgi ve görüşlerinizi aktarırsanız çok iyi olur



  • valla mekanık aksam biras pahalıdır.Deişecek parca falan varsa onlarda aynen pahalıdır.Boyada bi sorun olmas
  • arkadaşım bi kere servis pahalı bide çokkk benzin yer bu araç otomatik vites ama keyfi superdir kasko ile bilgim yokkkk
  • yürütmesi ucuz araçlar deyiller alırken dikkatli incelenmeleri gerek parçaları baya pahalı çünkü

    ayrıca laırken otomatik vites olmamasına dikkat et zaten eski arabalar birde otomatik vites olunca şanzıman sorun çıkarmaya çok meyilli oluyor
  • bana da eski araba olduğu için yan sanayisi çoktur,orjinalleri ucuzlamıştır gibi geliyor. peki parça fiyatı olarak, başka markalarla karşılaştırabilecek olan var mı?(örnek: focus'ta şanzıman indirdim 2000ytlydi,bmw'de 4000 gibi)
  • Otomatik olursa şanzıman sorun çıkarır diorsunuz ama bence bu tip arabalarda düz vites olursa da araba limitlerinde çok zorlanmış olabilir.. Otomatik vitesde ne olursa olsun manuel kadar zorlayamaz..
  • hiç bleli olmaz otomatik vitesler özellikle kick-down sırasında fazla zorlanırlar dolayısıyla bmw gibi bir aracın kick down yapılmadna kullanabiliceyine pek ihtimal vermiyorum ben ballı doğdum rast gelir diyorsanız bilemem
  • fiyatı yüksek
  • bence alabılırsın yalnız ne yaparsan yap arabaya m teknik uygula body kit cunku inanılmaz farkediyo, m teknik olanları daha cok seversin...ztn çoğu e36 coupe m teknık uygulamalı onlardan da bakabılırsın..
  • zaten bunu örnek olsun diye koydum,bunu almak niyetinde değilim.her şeyin başı otomatik araba,bmw'de dahi otomatik sevmem ben
    quote:

    Orjinalden alıntı: ozzye36

    fiyatı yüksek
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hayathonda

    bana da eski araba olduğu için yan sanayisi çoktur,orjinalleri ucuzlamıştır gibi geliyor. peki parça fiyatı olarak, başka markalarla karşılaştırabilecek olan var mı?(örnek: focus'ta şanzıman indirdim 2000ytlydi,bmw'de 4000 gibi)



    arkadasım dediğin gibi bu e-36 yani uzay kasaların bi çok yedek parçası sanıldıgından daha ucuz bu arabanın baskı balatası benim arabamınkinden daha ucuz mesela, bmw bu kasarların yedek parclarını artık kendi fabrikasında üretmiyor kendi yan kuruluşlarına verdi onlar üretiyor,bu yüzdende yedek parçası (bu kasa için konuşuyorum) sandıgımızdan daha ucuz
  • Tereddüdüm km. konusundadır BMW'de.Forumda arama yapıldığında bulunabilir;benzer konularda belirtildiği gibi 200.000 km"ye ulaşması güç olurmuş.Mantıklı açıklaması da var ki,motorda alimünyum kaplama ve de arabanın zaten performans aracı olmaları ve bu kullanım sebebiyle oluşan zarar.Rektefiye ise diğer araç lardan çok daha zor olurmuş.Yurtdışına bu sebeple gittiklerini bir BMW sahibinden duydum.Ayrıca öndüzen problemi çıktığında çok büyük problemler oluşurmuş.Bu yazdıklarım nedeniyle vazgeçtim.Umarım bu yazdıklarımın yanlış olduğunu sağlam bir şekilde iddia ve ispat eden olur.Bu nedenle 96 E200 almayı düşündüm.

    Kasko konusunda ise 96 E200 için 3.5 milyardan başladığını ifade ettiler.5 milyara kadar çıkıyordu.BMW'nin kaskosunda çok aşağı bir bedel talep edeceklerini sanmıyorum.
  • kasko fiyatı tahmin ettiğim gibi,eğer dediklerin doğruysa.teoride güzel,pratikte üzer sonucu çıkıyor allahım neden bütün güzel arabalar fiyatları ulaşılır olsa da ulaşılmaz kalıyor(örneğin: alfa 156,bmw 3 serisi liste uzar gider)
    quote:

    Orjinalden alıntı: dodii123

    Tereddüdüm km. konusundadır BMW'de.Forumda arama yapıldığında bulunabilir;benzer konularda belirtildiği gibi 200.000 km"ye ulaşması güç olurmuş.Mantıklı açıklaması da var ki,motorda alimünyum kaplama ve de arabanın zaten performans aracı olmaları ve bu kullanım sebebiyle oluşan zarar.Rektefiye ise diğer araç lardan çok daha zor olurmuş.Yurtdışına bu sebeple gittiklerini bir BMW sahibinden duydum.Ayrıca öndüzen problemi çıktığında çok büyük problemler oluşurmuş.Bu yazdıklarım nedeniyle vazgeçtim.Umarım bu yazdıklarımın yanlış olduğunu sağlam bir şekilde iddia ve ispat eden olur.Bu nedenle 96 E200 almayı düşündüm.

    Kasko konusunda ise 96 E200 için 3.5 milyardan başladığını ifade ettiler.5 milyara kadar çıkıyordu.BMW'nin kaskosunda çok aşağı bir bedel talep edeceklerini sanmıyorum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.