Şimdi Ara

98 HONDA CİVİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler aracın 98 model 140 km olup jonta yaktığı için devirdaim kayış hararet müşürü termostat değiştirildi.Dikkatimi çeken konu araçları ibresi 120den sonra göstermeyip araç eskiye oranla titriyor.Yardımcı olabilecek varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • tel kopmak üzeredir kopunca şanzımana kaçabilir şimdiden gösterin
  • Benimde conta yakmış. Sabah calistirirken titreyerek calisiyor. Cigerlerine su kaciyor galiba. Bayramdan sonra gideyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor yarı sökülüp şanzıman hiç ellenmedi.Bugun itibari ile arabayı aldım.Motor soğukken ilk çalıştırdığımda belli bir mesafe gittikten sonra (10-15 metre)durdurunca araba stop ediyor.Gaz kelebeğinde ve siboplarda tam ayarlı ve bir sorun yok.
    Aklıma hiç birşey gelmiyor dua ediyorum şanzıman dan olmaması için konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.(Ayrıca araba d4 de iken dik bir yokuş da bırakıyorum vitesi yine d4de bırakıyorum ayağımı frenden çekiyorum araba geri salmaya başlıyor ama kendini tutuyor yavaş yavaş salıyor 1-2 metre , 3. Metrede araba kendini boşa alırmış gibi yapıyor tamamen bırakıyor.Arabada frene bastığım andada stop ediyor.)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.