Şimdi Ara

98 Vectra 2.0 GLS LPG ücreti sizce nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, ben aracımı alalı daha 1 ay falan oldu, deniyorum sürekli farklı yerlerden alarak tabii ne kadar gidiyor diye ama sizlere de danışmak istedim.

    Öncelikle forumda aradım, ancak pek bir bilgi sahibi olamadım açıkçası..

    Benim aracım 1998 Opel Vectra 2.0 GLS , BRC LPG takılı üzerinde. Ben 50 Türk Lirası ile 21 Litre LPG aldım, sürekli böyle alıp ölçüyorum ve aracım ortalama olarak 206 km yol yapıyor. Sizce bu değerler nasıl ? Fazla ise normali ne kadar olmalı acaba ?



  • 1 litre ortalama 10 km
    2000 motor icin gayet normal geldi.

    karışık sanırım

    uzun yolda 7 litreye kadar geriler.
  • Bu sadece şehir içi kullanım, şehir dışına çıkmadım hiç :)
  • değerleriniz cok iyi 10 lt sehiriçi sehir dışı 8 lt civarı yakarsınız ki cok iyi degerler aracınızı kurcalatmayın.fikir vermesi acısından yazayım daha onceki aracın ford mondeo 2.0 ile sehir içi 100 km 11.5 lt sehir dışı 9 lt yakıyordum.
  • Cevaplar için teşekkürler :)
  • Bencede mükemmel değerler,sakın aracınızın ayarları ile oynatmayın.Sonra b u değerleri çok ararsınız.Demedi demeyin.
  • Arkadaşlar 1 hafta önce depoyu tam olarak doldurdum. 35 LT civarında gaz aldı. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine daha sağlıklı ölçüm için 102 km kullandıktan sonra aklıma geldi ve gidip tekrar depoyu tam dolumunu yaptırdım. 9 Litre gaz aldı, :) şaka gibi.. Gerçi hoş tam doldur dediğimde adam zorlamadı pompa iyice yavaşlayınca depoyu zorlamamak için kesti gaz doldurmayı. Hadi diyelim ki 10 litre alacaktı. Demek ki bu aracımın 102 km de 10 lt yaktığını gösteriyor..( ben fazla fazla yazıyorum ) maşallah diyelim değil mi sizce 2000 cc motora göre.. :)

    Memur olunca ayrı bir dert oluyor bu lpg & benzin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rainbowx35

    Arkadaşlar 1 hafta önce depoyu tam olarak doldurdum. 35 LT civarında gaz aldı. Daha sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine daha sağlıklı ölçüm için 102 km kullandıktan sonra aklıma geldi ve gidip tekrar depoyu tam dolumunu yaptırdım. 9 Litre gaz aldı, :) şaka gibi.. Gerçi hoş tam doldur dediğimde adam zorlamadı pompa iyice yavaşlayınca depoyu zorlamamak için kesti gaz doldurmayı. Hadi diyelim ki 10 litre alacaktı. Demek ki bu aracımın 102 km de 10 lt yaktığını gösteriyor..( ben fazla fazla yazıyorum ) maşallah diyelim değil mi sizce 2000 cc motora göre.. :)

    Memur olunca ayrı bir dert oluyor bu lpg & benzin

    Depoyu 2. kez aynı benzinlikte aynı pompadan mı doldurttunuz?Pompadan pompaya fark ediyor da o yüzden sordum.




  • Evet, aynı istasyon, hatta aynı pompa'dan aldım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.