Şimdi Ara

980 pro SSD yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Elimde daha önceden aldığım adata 120gb sata SSD var Windows bunda yüklü. Yeni aldığım M2 SSD 500 GB clonlama yöntemi ile sistemi aktardım. Fakat PC yeni SSD den başlattıktan sonra 500 Luk SSD 110 gb olarak gözüküyor. Geri kalan 350 kusur ayrı dizin oldu. Şimdi bunu nasıl birlestirebilirim?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Windows'a sağ tıklayıp disk yönetimi deyin. Oradan birleştirilebilir. Ama D silinecek orayı yedeklemeniz lazım. Windows'a bazen format atmak gerektiği için iki bölüm olması daha iyi aslında.

    disk yönetiminden bir fotoğraf atarsanız daha ayrıntılı bakabiliriz.

    küçülterek yavaş yavaş aktarmayıda deneyebilirsiniz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 16 Mart 2024; 16:56:42 >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Sistem onda yuklu. Nasil olucak 980 pro SSD yardim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STAR_023 S kullanıcısına yanıt
    Su 578mb lık kısmı silmenin yolları internette vardı. Tek pc ise önlem alin tabi. Usb'de windows kurulumu olsun. Önce ondan kurtulmanın lazim bir birlestirebilmek icin gerisi kolay.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abdülkerim Satuk Buğra kullanıcısına yanıt
    Clon için kullandığım program önceki 110 Luk sata SSD ile aynı boyuta getirmiş M2 SSD yi. Geri kalan 350 kusur parçayı disk yönetiminden yeni birim açarak yaptım. Benim amacım sıfırdan sistem kurmamak idi. Zira bir daha lisans ücreti odemeyim diye yaptım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adata ssdden klon yaptınız sanırım. Eğer hala adatayı formatlamadıysanız tekrar klonlama yapın ama bu sefer otomatik yerine manuel ayarlamayı seçiniz. Orada hedef diskteki (980 PRO) boyutu ayarlayabilirsiniz.

    Ekleme: samsung data migration'ın klonlama özelliği vardı sanırım. 3. Parti yazılım kullanmaya gerek yok. Ben de 1 hafta önce seagate disc wizard kullandım. Seagate harddiskten adata ssdye klonlama yaptım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a-f-h -- 16 Mart 2024; 21:11:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • STAR_023 S kullanıcısına yanıt

    Bu video ile silebildim. windows'ta sorun olmadı. önce 578 mb lık yeri videodaki gibi silin. sonra 353 gblik bölümü Disk yönetiminden silersiniz. C bölümüne sağ tıklayıp birimi genişlet deyince hepsini C'ye ekleyebilirsiniz. Arkadaşın dediğini de yapabilirsiniz size kalmış. Bu iş baya kısa diğeri uzun mu bilgim yok.

    980 pro SSD yardimTechnopatyoutube
    Sabit diskinizde silinmeyen bölümü nasıl silersiniz? Silinmeyen kurtarma bölümünü nasıl silebileceğinizi bu rehberde görebilirsiniz... Önemli uyarı: Kurtarma bölümünü sildiğinizde daha sonra ihtiyaç duyarsanız sorumluluk tamamen size aittir. Her türlü sorunuz için bizlere Technopat Sosyal üzerinden ulaşabilirsiniz: https://www.technopat.net/sosyal/ -~-~~-~~~-~~-~- Önerilen "ViewSonic XG2700-4K İncelemesi" https://goo.gl/Ldk9v3 -~-~~-~~~-~~-~-
    https://www.youtube.com/watch?v=dnj6Gt298yw



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdülkerim Satuk Buğra -- 16 Mart 2024; 21:20:34 >
  • Valla bu güzel oldu. Okadar baktım bana denk gelmedi. İnşallah o ayrı kalan 350 kusur ayrı dizini ekler. Programın böyle birşey yapacağını bilseydim manuel yapmaya çalışırdım. Çünkü bu mevzu çok canımı sıktı. Bilgi için tşk ederim başkan. Yarın iş dönüşü bı el atayım. Ona göre buradan yazarım yine

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gayet başarılı bir şekilde birleştirme yaptım. Tşk ederim ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt
    A data dan tüm verilerin hepsini sildim. 😭 Ama alttaki yorumda arkadaşın paylaştığı videodan hallettim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • STAR_023 S kullanıcısına yanıt

    Windows'u bir kere aktifleştirdiğinizde bir daha lisansa gerek kalmıyor. Ana kart aynı kaldığı müddetçe lisansınız orada kalıyor. Yani tek derdiniz lisans ücreti ise bence hazır eliniz değmişken format da atsanız iyi olur.

  • adanavalısi kullanıcısına yanıt
    Reis geçen anakart değiştim. Unutmuşum key olayını. İmaj da almadım. Öyle bağıra bağıra gitti. O yüzden korktum bayağı. Sorunu halletim. Tşk ederim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.