Şimdi Ara

9800 GTX - HD4850 Sonic Hangisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yorum yapan bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bir şey varki ATI ve NVIDIA çekişmesi forumumuzda son hızla devam ediyor :)
    Hangisine karar verdiğimi soracak olursanız; gelen yorumlardan anladığım kadarı ile gerçekten de bir birine yakın iki kart seçmişim hangisini seçecek olursam da memnun kalacağım. Bu plazma mı lcd tv mi gibi bir soru. İki kartında - ve + ları var.
    Şunu iyi anlıyorumki ben 2005 den beri bu foruma üyeyim bilgi ve paylaşım burada mükemmel, tekrar teşekkürler...
  • Dostum bende 4850 Modelini kullanmakdayım Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım bildiğim kadarıyla Atinin Shader yenileme hızı Çok daha fazla nvidia ya göre oyunlarda Daha fazla performans alabilrsin diye düşünmekdeyim.Oyunların Başlarında hep Nvidianın logosu çıkıyor bazı arkadşlarda sanıyorki Nvidia ile daha iyi Olucak oyun bu saçmalıkdır . Sadece reklam amaçlı konuyor oraya . AMD x2 6000 işlemci alman seni çok rahat idare eder çoğu oyunu rahatca oynarsın 4 GB rami de 800 MHZ veya 1066 Lık alırsan ohhh Rahatca oyna derim Ama Şöle bişi var 20'' alıcağına 22'' al 1680*1050 tam oturur diye düşünmekdeyim . İyi geceler iyi forumlar herkeze




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.