Şimdi Ara

99-01 otomatik suzuki swift nasıl bir araçtır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
13.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar;

    10000 TL'ye kadar fazla masraf çıkarmayacak otomatik olması tercih sebebi olan b sınıfı araç bakıyoruz. Güzel bir araç olduktan sonra 2.el değeri önemli değil diyebiliriz. Aklıma suzuki swiftler geldi genel bilgim;

    - çok konforlu olmadığı
    - sorunsuz ve kullananların memnun olduğu
    - Az yakan orta performanslı
    - Şehir içi için uygun bir araç olduğu
    - İç hacminin boyutlarına göre geniş olduğu

    Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Aracın motor özellikleri nedir? farklı önerilere de açığım

    Önceliklerimiz
    - Acemi sürücünün istanbulda ilk arabası olacak ondan otomatik istiyoruz
    - Yakıt çok abartılı olmasa iyi olur. Her ne kadar otomatik istesek te
    - Klima olmalı.
    - bakım masrafları kabul edilebilir olmalı
    - 10 yaşından küçük olmalı



  • Suzuki Swift ile ilgili yazdıklarınız genel hatlarıyla doğru. Konforsuz olması genel anlamda izolasyonunun iyi olmamasından kaynaklı. Ayrıca lastik çaplarının çok küçük olması (155/70 R13) yol konforunuzu düşürür. Ama düşük lastik çapı yakıt tüketimine çok olumlu etki ediyor. Aracın otomatik versiyonu 3 ileri bu artan süratte tüketiminizi arttırır. Bence 68 Bg motor için hem klima hem otomatik fazla gelir. Tercihinizi klimadan yana kullanın. Manuel versiyonları tercih edin. Sedan olanın bagajı yeterli. Hatcback olanın bagajı doğal olarak küçük. Temiz manuel bir swift ile şehir içinde benzin 3 ytl nin altındayken 175 - 185 bin TL tüketir. Şehirlerarası yollarda 140 -150 bin YTL yakarsınız. Parça fiyatları makuldür. Piyasadan rahatlıkla tedarik edebilirsiniz. Başka sorularınız olursa yanıtlayabilirim.
  • yorumların için teşekkürler autoshow,

    anladığım kadarı ile düşük ağırlık, küçük boyutta tekerler ve çok kuvvetli olmayan motor yakıt tüketimin azaltan faktörler ancak 3 vitesli otomatik şanzıman tam bir 100 km altı araç olduğunu gösteriyor ve bu güzel tüketime sekte vuruyor. 91 model 1.0 motor otomatik kullanmıştım performans gerçekten azdı ama sanırım o motorlar 50 bg civarında. Sana şunu sormak isterim. 1.3 68 bg'lik motorlar çok nokta enjeksiyonlu mu? lpg uygulanması ihtimaline karşı soruyorum.

    Aslında arkadaşıma araştırdığımı bu araç için bende ona manuel baskısında bulunuyorum bakalım galiba güzel bir araç düşerse manuelde olabilir.

    Peki arkadaşlar 10-11000 ytl civarına 96-98 1.4is civic otomatikler var piyasada 3 kapı bunlar hakkında yorumunuz nedir. bu motor çok nokta enjeksiyonlu mudur ve 90 bg'lik motormudur? 3 kapı olduğu için 2.elde sorun yaratacağının farkındayım ama zaten ucuza alıyoruz ucuza satarız. hondaların otomatiklerinde hep övgüyle söz edilir. Farkındaysanız hep japon gidiyorum yaşlı araç alıcaz nede olsa :)




  • Kenan Bey,

    1.3 68 BG lik motorların 2000 den önceki modelleri (sanıyorum çünkü emin değilim) karbüratörlü, sonrakiler tek nokta enjeksiyonlu. Yani sıralı lpg takamazsınız. Mikserli sistemde iyicene aracın performansını düşürür.
    Suzuki Swift bu saydığımız yönlerden iyi bir alternatif olmasına rağmen, modeller yeni olmasına rağmen hiçbirinde ne ABS var ne de Airbag var. Aracın iç dış tasarımı 80 li 90 lı yıllardan kalma. Klima bile bazılarında var. Distribütör araçları çok donanımsız getirmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.