Şimdi Ara

A-101 Piranha Bluetooth Kulaklık 30 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
23.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün A-101'den atıştırmalık bir şeyler aldıktan sonra kasaya doğru gittim kasalara gelmeden sağda kilitli bir cam dolap vardı. Onun içinde kulaklığı gördüm. Fiyatını falan sormadan dışarı çıktım kataloğu inceledim. Kilitli dolaptan çıkarttırıp fiyatı fazla gelirse çalışanları uğraştırmış olurum diye katalogtan bakmak istedim. Baktım özelliklerinde fiyatında bir sorun yok hemen içeri girip satın almak istediğimi söyledim dolabı açtılar baktım sadece siyah rengi var biraz üzüldüm açıksası beyaz olmasını isterdim. Şuan düşünüyorum da iyiki siyahını almışım piano black denen bir siyah olduğu için hoş duruyor. Kutunun açılımının videosunu çektim. Ses olarak bluetooth çekme mesafesi olarak başarılı buldum. Telefonum salonda iken mutfakta müzik dinleyebiliyorum. 5-7 metrede bir sıkıntı olmadı daha fazlasını da denemedim zaten gerek yok o kadar uzun mesafeler çekmesine. Tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum. Herkese tavsiye ediyorum.


    Bu arada eve gelince biraz araştırma yaptım bu ürün bundan bir kaç ay önce a-101'de 34,95 TL'ye satılmış. Ben 29,99 TL'ye satın aldım.

    En önemli ayrıntısıda şu bana sövebilirsiniz fakat bu ürünler 23 Kasım'dan sonra satışa sunulacakmış. Satın alırken öyle bir bilgi vermediler. Eve gelince öğrendim.



    Piranha Kablosuz Kulaklık İncelemesiA-101 Piranha Bluetooth Kulaklık 30 TL







  • Linki yanlış verdim galiba nasıl düzeltebileceğimi bulamadım .

    https://www.youtube.com/watch?v=7sK3iWCURiU
  • Aslında böyle uzaktan çöp gibi duran ürünleri hiç almam ama fiyatı BT kulaklığa göre iyi, tüm kulaklıklar kablodan dolayı bozuk, lehim havyam olmadığı için tamir de edemiyorum. BT olması o yüzden süper. Denemek içim alacağım.
  • Migros 40 tl.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ullumanitu U kullanıcısına yanıt
    Kataloğa şimdi tekrar dönüp baktım da her şey ne kadar çok pahalanmis :(

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben tavsiye etmem arkadaşlar, ben bunun kulak içi olanını almıştım, ses kalitesi vasat, malzeme kalitesi vasat.
    3-4 ay sonra bozuldu, sarj süresi 2.5 saat falan gidiyordu bir kaç ay sonra 1 saate düştü.
    Geçici olarak iş görsün diye alabilirsiniz, fiyat bedavadan biraz daha pahalı...
  • 7-8 aydıt kullanıyorum bt dan ziyade laptopda kablolu olarak kullandım.Sadece aradaki kablo bozuldu yenisiyle değiştirdim.Ben gayet memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.a101.com.tr/piranha-9945-bluetooth-kulaklik/

    şu kulaklık hakkında fikriniz var mı acaba? Geçen hafta a101 den şu(https://www.a101.com.tr/piranha-spor-bluetooth-kulaklik-2282-kirmizi/ ) kulkalığı almıştım bu hafta yukarıda verdiğim linkteki kulaklık geliyor onunla aldığımı değiştirmek istiyorum fikriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.