Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem (Çıktı) [Xbox Series X|S Ana Konu] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
2
Favori
5.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wither kullanıcısına yanıt

    ben hugonun ikide bir amisssya demesine deliriyorum, valla oyun güzel olmasa çekilmez. seslendiren veledin kulak tırmalayan sesi var. niye sürekli ismini söyleyip duruyor onu da anlamadım şuraya gidelim amisya şunu yapalım amisya


    amisya da amisya

  • GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt

    Hahahah ben de ilk oyunu oynadığımdan beri sürekli buna takıntılıyım. Amisssssya'nın da ağlak sesiyle Hüygoooo demesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt

    Katiliyorum . Artik yeni trend performans ve kalite modu seçenegi olmali . Ben grafik kalitesi baya dusurulse bile raziyim yeterki 60fps olsun . En azindan secenek sunulsun .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

    oyun izin verse atacam bebeyi farelerin arasına bi işe yaramıyo zaten A Plague Tale: Requiem (Çıktı) [Xbox Series X|S Ana Konu] 

  • 1080p ultra ayarlarda 60fps bir oyun goremeyecegiz bu donanimlarla. 4k sevdasi yuzunden araya gidiyor guzelim konsollar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wNchstR W kullanıcısına yanıt
    1080p iyi çözünürlük değil ama. Bulanık görünür ultra’nın da ultra olduğu anlaşılmaz. Bir de TAA varsa blur show olur artık oyun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oyuna güncelleme geldi içeriği nedir acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • shinji mikami kullanıcısına yanıt

    Genel bugfix ve zorluk dengelemeleri yazılmış açıklamaya.

  • Silkolet kullanıcısına yanıt
    60 fps desteği geldi diye sevindik. Maalesef olmadı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oyunu bugün bitirdim. Harika hikayesi, muhteşem evren tasarımı ile oynadığım en iyi oyunlardan birisi oldu bu sene içinde. Horizon Forbidden West ile birlikte zirvede yer alıyor benim için. Oynanışı sınırlı mı sınırlı ama abartıldığı kadar da değil. Ne oyunlar gördüm bundan daha kötü oynanışı olup da hiç gömülyen... Görsellik, çevre tasarımı, evren, her şey mükemmeldi. Game Pass sayesinde şu oyunu ek ücret vermeden oynamak mükemmel oldu.


    9/10 çalışır benden bu oyuna.


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Yaktın kalbimi küçük kral Hugo....
  • Oyunu bugün bitirdim. Uzun zamandır; atmosferi, senaryosu, verdiği hissiyat, detaylar ve oynanış kalitesi ile bu denli kendisine bağlayan bir oyun oynamamıştım. Bitiminde bir boşluğa düştüm sanki. Oyunun bitiş sahnesinden de anlaşılabileceği üzere, devam oyunu çıkacak ileride. Şimdiden sabırsızlanıyorum.


    Oynayın, oynattırın, şans verin, önyargılı olmayın. :) Devam oyunu hakkında kişisel öngörüm:


    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bu oyunda sonuca; tarihteki Justinian Vebası denilen pandemide yer alan ve Hugo'dan önceki Macula taşıyıcısı olan Basilius ve onun koruyucusu Aelia'nın bıraktığı izlerle ulaştık. Büyük ihtimalle yeni oyunda da, 2.Macula taşıyıcısı Hugo de Rune ve onun koruyucusu Amicia'nın bırakacağı izlerle sonuca ulaşacağız diye tahmin ediyorum. Zaten 2.oyunun sonlarında bir sahnede Amicia, "Bundan sonra bir daha olursa, aynı Basilius ve Aelia gibi izler bırakmamız gerekiyor." diye bir cümle söyledi.




  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Değişik bir oyun.Kimi çok seviyor , kimi ölümüne sıkıcı buluyor.Ben hem ilk oyunu hem bu oyunu baya sevdim.Hatta sunum ve ilerleyiş olarak hafiften Ps exc oyunlarını andırıyor.Ama işte aksiyon kısıtlı olunca bir çok oyuncu çabuk sıkıldı.


    Sanırım yapımcı seriyi sonlandırmış ama gelen tepkilere göre devam edebiliriz de demiş.En son sahne zaten malum.


    Yeni başlayanlara tavsiyem , crossbow elinize geçince onun levelini ilk iş 3'e yükseltin.İkinci seviyede 6 ok taşımanıza izin veriyor ama en önemlisi 3. seviyede düşmana sıktığınız oku cesedinden alıp kullanabiliyorsunuz.Sonlara doğru hayat kurtarıyor.

  • Evet iyi oyun bende beğendim ama maalesef yürüme simulasyonundan öteye gitmeyen oynanışı ile hayal kırıklığına uğradım. Oyunda devamlı yürüyoruz arkadaş bu olayı çok abartmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eric Cartman. kullanıcısına yanıt

    Harika yapmışlar çok beğendim ilk oyunun üstüne baya konulmuş yapımcı ekibi tebrik ediyorum umarım microsoft alır bu firmayı çok değerli piyasa multiplayer çöplüğün den geçilmiyor ken böyle hikayeli oyunlar yapan firmaların değerini bilse keşke insanlar ah ah ah son sahne de şöyle bir teorim var 3 oyun bana göre günümüz de geçicek dikkat ettiysen o bebek bir yaşam ünitesine bağlıydı makine sesleri geliyordu çok heycanlanmıştım o sahne de gelicek oyun bence daha da harika olucak büyük sabırsızlıkla duyurulmasını bekliyorum e3 de umarım duyurulur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deswaaa -- 14 Kasım 2022; 18:36:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Harika bir deneyimdi, uzun zamandır böyle etkileyici hikayaye sahip oyun oynamamıştım. Amicia'yı geliştirdikçe oynanışın aynı şekilde değişmesi beğendiğim özelliklerden biriydi.
    Microsoft'un Asobo'yu bünyesine katması lazım, epey yetenekli stüdyoymuş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle katılıyorum. Asobo Microsoft'un en büyük eksisi olan üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip aksiyon oyunu eksiğini giderebilecek kapasitede bir firma. Bütçeleri artırılırsa oynanış tarafında çok başarılı işler çıkarabilirler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu son fotoğraflarla geçen gece bende bitirmiş oldum.
    Bazı bölümlerinde zorunlulu gizlilik yorsada ikinci yarısından sonra gameplay olarakta hikaye olarakta ciddi açılıyor. Karakterler ve duygusal anlamda da hiç beklemediğim kadar ağır bitti.
    Flight Sim yapan adamlardan nasıl böyle bir şey çıktı anlamadım ama ABK yerine sadece Blizzard ve Asobo yu alsa daha mutlu olurdum.

    A Plague Tale: Requiem (Çıktı) [Xbox Series X|S Ana Konu]

    A Plague Tale: Requiem (Çıktı) [Xbox Series X|S Ana Konu]

    A Plague Tale: Requiem (Çıktı) [Xbox Series X|S Ana Konu]

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Geçti artık tekrar oynanabilirliği yüksek olan bir oyun değil 1 kere bitirmek yetiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.