Şimdi Ara

A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
6
Favori
7.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • A Plague Tale: Requiem | Alchemy



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUyoutube
    Should you find yourself in a tricky situation, alchemy might be your solution.
    https://www.youtube.com/watch?v=YFeX_zVShXc
  • A Plague Tale: Requiem | RTX ON - Exclusive First-Look



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUyoutube
    Watch this exclusive video showcasing the beauty of A Plague Tale: Requiem with AI-powered NVIDIA DLSS and stunning ray traced effects.Learn More → https://w...
    https://www.youtube.com/watch?v=341KyDYjI0U
  • son 25 gün...


    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A Plague Tale: Requiem - Story Trailer | PS5 Games



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/a-plague-tale-requiem/ A Plague Tale: Requiem, the sequel to the critically acclaimed A Plague Tale: Innocence by Asobo Studio and Focus Entertainment, just unveiled more narrative elements in a Story Trailer. As Amicia and Hugo set out to find a mysterious island in the hope of ending the curse which runs through Hugo’s blood, they find themselves having to rely on the help of the people they meet. Walking into foreign territory, the young De Runes are unlikely to make it alone… but how much trust can they place in strangers? The answer seems as uncertain as the island is beautiful and terrifying. A Plague Tale: Requiem releases October 18 on PlayStation 5. Pre-orders are available now. #ps5games #ps5 Rated Mature
    https://www.youtube.com/watch?v=glbyAFwIB_I
  • A Plague Tale: Requiem'i hayata geçiren PS5 özellikleri



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU


    Asobo Studio, yaklaşan devam oyununda görsel iyileştirmeler ve sürükleyici özellikler hakkında.


    Herkese selam! Ben Nicolas Bécavin, A Plague Tale: Requiem'in Baş Motor Programcısıyım. Oyun 18 Ekim'de çıkıyor ve size teknik açıdan neler bekleyebileceğinize dair küçük bir ön izleme vermek için buradayım!


    Yeni nesil sıçrama yapmak


    Kendimizi son nesil kısıtlamalardan tamamen kurtarmak ve yeni neslin getirdiği özelliklerden en iyi şekilde yararlanmak için PlayStation 5'te A Plague Tale: Requiem'i geliştirmeye karar verdik. Sunduğu potansiyel inanılmaz! Örneğin yükleme süresini ele alalım: Yeni harita ve seviye tasarımını mümkün kılacak şekilde azaltılmıştır. Üstündeki artırılmış bellek ile daha iyi çekme mesafesi elde ediyoruz, bu da daha uzağı görebileceğiniz anlamına geliyor. Ufuklar kelimenin tam anlamıyla genişleyecek! Sonuç, ilk oyunda tanıtılandan çok daha açık bir ortamdır.


    Sıçanları serbest bırakmak


    Sıçanlar, A Plague Tale'in önemli bir özelliğidir ve bu ikinci oyunda, farelerin neden olduğu korku ve travmayı bir sonraki seviyeye getirmek için yeni nesil olasılıkları maksimuma çıkarmak istedik. Ekrandaki fare sayısı 60 ile çarpılarak 5.000'den 300.000'e çıktı! Kahramanlarımızı giderek daha fazla baskı altına alan kıyametin vizyonunu iletmek için iyi bir sayı. Ayrıca hareketlerinin yönünü de değiştirdik, böylece dev bir dalga gibi, üzerinize düşen bir tsunami gibi görünüyorlar. Kendi şirket içi motorumuzla çalıştığımız ve A Plague Tale'e tamamen özgü bir unsurun bunun gibi zorlu işlemelerin üstesinden gelmek için ona güvendiğimiz için şanslıyız.



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    Bulutlu bir dünyaya yeni bir ışık tutuyor


    Yeni GPU'nun gücü sayesinde, aydınlatma kalitesi büyük ölçüde iyileştirilebilir. Çok çeşitli teknik araçlar ve azaltılmış kısıtlamalar ile ışığın rolünü vurgulayabiliriz ve ışığı içeren yeni durumlar ortaya çıkarılabilir. Hugo ve Amicia güneye doğru seyahat ederken yeni hisler keşfedecek ve oyuncu da öyle! Bu yeni ayrıntı seviyesi sayesinde, hacimsel sis gibi atmosferik unsurlar üzerinde ışık huzmeleri ve gelişmiş aydınlatma ile zenginleştirilmiş bir atmosfer yaşayacaklar.


    Gözler için yeni nesil bir şölen


    Requiem'in teknolojisi, oyuncuları yalnızca daha canlı bir atmosfere sahip bir ortama götürmekle kalmaz, aynı zamanda genel olarak görsel simülasyona daha fazla derinlik getirir. Bu, artan geometrik kaliteyi içerir: teknik olarak, ağ üzerinde daha fazla çokgen vardır! Dokuların çözünürlüğü de iyileştirildi. Bu gelişmelerin oyun içi deneyimi nasıl etkilediğine iyi bir örnek, arazilerin oluşturulacağı yüksek düzeyde ayrıntılardır. Örneğin, arazi ve donanımlar üzerinde küçük hacimsel ayrıntılar eklemek için büyük ölçüde paralaks oklüzyon haritalamasına güveniyoruz. Giysilerin nasıl işlendiğini etkileyecek daha fiziksel ve dinamik nesneler de olacak.



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    3D uzay


    Tüm bu sihrin yanı sıra, 3D Audio sayesinde mekansal deneyim geliştirilecek. Bu, konuşan karakterin nerede olduğunu algılayabileceksiniz: arkanızda veya önünüzde, yukarıda veya aşağıda… Oyuncular tamamen oyun tarafından çevrelenecek ve çok daha gerçekçi ve sürükleyici bir şekilde meşgul olacaklar.


    PlayStation 5'in yeni kumandası DualSense de odak noktalarımızdan biri oldu. Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyiciler aracılığıyla olağanüstü sürükleyici teknoloji getiriyor. Bunu daha fazla açıklamak için iki stüdyo arkadaşıma vereceğim.


    Ekran ve oynatıcı arasındaki engelleri kaldırmak için DualSense denetleyicisini kullanma


    Herkese merhaba! Biz Asobo Studio'nun Baş Programcısı Cyril Doillon ve Ses Direktörü Aurelien Piters'ız. Yeni neslin oyuna getirdiği her şey için çok heyecanlıyız… PS5 DualSense kontrol cihazına özel bir atıfta bulunuyoruz! Masumiyet'ten sonra eklenen bir sürü yeni özellik ile A Plague Tale'e yepyeni bir gerçekçilik ve daldırma düzeyi getiriyor. Üzerinde çalışmak inanılmazdı ve bu harika teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaya çalıştık. A Plague Tale'in bir sonraki bölümünde sizin için hazırladığımız DualSense yeniliklerinden haberdar olmanızı sağlamak için buradayız!


    Dokunsal geribildirim ve Uyarlanabilir Tetikleyiciler


    DualSense denetleyicisinin getirdiği en çığır açan yeniliklerden biri, dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetikleyicilerdir. Yeni oyunumuz için en uygun seçenekler hakkında bize bir fikir veren Innocence'ın yeni nesil uyarlaması üzerinde çalışırken bunların uygulanmasını düşünmeye başladık. Requiem, gerçek fiziksel tepki ve buna bağlı oyun geliştirmeleri sunacak. Sağlanan duyusal geri bildirim, silah ve araçların kullanımında gerçekçi duyumlar yaratacaktır.


    Örneğin, bir silah daha fazla baskı gerektiriyorsa, uyarlanabilir tetikleyiciler, oyuncuya verilen çaba hissini ayarlayacaktır. Sapanla ilgili olarak, düğmeyi çok uzun süre basılı tutarsanız hassasiyeti kaybedersiniz. Uyarlanabilir tetikleyiciler, atış yapmak için doğru zamanı ölçmek için oyuncu için bir işaretçi olarak da çalışan, çekimin zorlaştığı izlenimini verecektir.



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    Amicia'nın da yeni bir silahı olacak: aynı yasaya cevap verecek bir tatar yayı. Aynı zamanda, fiziği sapanınkiyle aynı değildir. Daha güçlüdür, ancak kullanımı ve donatılması daha yavaştır. Bu tür duyusal nitelikler, uyarlanabilir tetikleyiciler sayesinde simülasyonda yerini bulacaktır. Tatar yayını donatmak için ilk kez basmanız, ardından ateş etmek için ikinci kez basmanız gerekecek. Oyuncunun girdisine fiziksel bir tepki vermemizi sağlayan bu yeni nesil titreşim teknolojisi, biz geliştiriciler için oldukça inanılmaz. Görüntü ve sesle çalışmaya alışmıştık, şimdi gerçek bir aracı simüle etmek için oyuncunun parmaklarında doğrudan efektler oluşturabiliyoruz.


    Karakter hareketini iletmek için gelen canlandırıcı özellikler de var: Depar atarken her adımın etkisini simüle etmek için dokunsal geribildirim kullanılır, oyuncunun deparın ritmini hissetmesi için küçük sarsıntılar üretir, karakterlerin hemen yanında olduğu izlenimini verir ve duyumlarını paylaşırlar.


    Haptics ile geliştirilmiş ses


    Ses ayrıca dokunsal geri bildirim ile tamamen elden geçirildi. Sıçan sürüleri, stereo titreşimler yoluyla ped aracılığıyla ince bir şekilde hissedilebilir. Sanki seslere dokunabiliyormuşsun gibi. Patlamalar ve gerçek zamanlı sinematikler için de durum böyledir; DualSense denetleyici tarafından sunulan duyusal girdi aralığı sayesinde sizi fiziksel olarak etkilerler. Sunduğu fırsatlar, oynanışa yepyeni bir boyut kazandırıyor; farelerin nereden geldiği gibi çevrenizdeki hareketleri hissedebileceksiniz! Oyun, yalnızca doğrudan etkileşimi değil, aynı zamanda yarı uzak öğeleri de içerecek olan yüksek çevre algısı sayesinde daha zengin durumlar sunacak.


    DualSense Hoparlör


    DualSense'in getirdiği bir diğer yenilik de dahili hoparlörü. Kulaklık kullanılmadığında silahların sesini çalmak için kullanıyoruz, askı ve tatar yayı kullanırken oyuncuya sesli geri bildirim veriyoruz. Havada bir ok veya bir taş duyma olasılığı ile çok daha dinamik bir deneyim sunar. Müzikçalara verilen üçüncü bir hoparlördür ve müzikten ve ortam sesinden bağımsız olarak hareket ederek, film müziğinin geri kalanının üzerine ince geri bildirimlerin verilmesine olanak tanır.


    Bir Veba Masalı 2.0


    Hepsini özetlemek gerekirse, daha fazla ışık, daha fazla ayrıntı, daha fazla geometri ve daha fazla doku ile daha açık bir ortam sağlamak için tüm yeni teknoloji fırsatlarını tamamen benimsiyoruz. Oh, ve daha fazla fare!


    Tüm bu beklentilerin tadını çıkaracağınızı ve 18 Ekim'de Amicia ve Hugo'nun bir sonraki yolculuğuna çıkmaya hazır olacağınızı umuyoruz! Oyunu şimdi PS5'te ön sipariş verebilirsiniz.



    Blog :

    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU
    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUplaystation.blog
    The PS5 features bringing A Plague Tale: Requiem to life
    https://blog.playstation.com/2022/09/28/the-ps5-features-bringing-a-plague-tale-requiem-to-life




  • A Plague Tale: Requiem | Lucas & Sophia



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUFocus Entertainment Communityyoutube
    Amicia and Hugo can count on old and new friends to help them on their journey. Their skills will be precious to carry on through the ever-present dangers. Pre-order A Plague Tale: Requiem now: https://store.focus-entmt.com/w/aplaguetalegames
    https://www.youtube.com/watch?v=S49E3xsjte4
  • A Plague Tale: Requiem | Gameplay: Crossbow



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUFocus Entertainment Communityyoutube
    A Plague Tale: Requiem | Gameplay: Crossbow
    https://www.youtube.com/watch?v=vfD0Fg10oYg
  • A Plague Tale: Requiem | Gameplay: Hugo's Powers



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUFocus Entertainment Communityyoutube
    Hugo is not as frail as he looks. And he will do everything in his power to protect his loved ones from many dangers, even if it means unleashing the rats.
    https://www.youtube.com/watch?v=svfdTQNEnkg
  • Oyunun fiziksel sürümüne erkenden ulaşan çok kişi var gibi duruyor. YouTube'da Walkthrough videoları yayınlanmaya başlamış. SPOILER yiyebiliriz, dikkat etmekte fayda var!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • askerden yeni geldik hayırlısıyla 4 gün sonra gömülüyorum. A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU 

  • A Plague Tale: Requiem - Lindsey Stirling (Official Music Video) | PS5 Games



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUPlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/a-plague-tale-requiem/ With only a few more days left before its release, A Plague Tale: Requiem, the sequel to the critically acclaimed A Plague Tale: Innocence by Asobo Studio and Focus Entertainment, unveiled a special music video featuring violinist Lindsey Stirling. Dressed in an outfit inspired by A Plague Tale’s protagonists, Amicia and Hugo De Rune, and evolving in a lush environment inspired by the landscapes of A Plague Tale: Requiem, the hit musician performs the game’s main theme on the violin. This special tribute is a perfect celebration of the heart-rending adventure into a brutal, breathtaking and visually stunning world that’s coming to A Plague Tale: Requiem’s players, and the outstanding score by multi-award winner and BAFTA-nominated composer Olivier Derivière which powerfully enriches the intense emotional journey of A Plague Tale’s new chapter. A Plague Tale: Requiem releases October 18 on PlayStation 5. Pre-order now and sign up as a Focus member to get the latest info and upcoming exclusive offers for A Plague Tale: Requiem and the whole Focus catalog. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=d85pIfRSzeg
  • A Plague Tale: Requiem | Amicia's Journey



    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONUFocus Entertainment Communityyoutube
    A Plague Tale: Requiem | Amicia's Journey
    https://www.youtube.com/watch?v=MJj-eW-A1_4
  • Metacritic sitesinde ortalama puanı kaç olur sizce A Plague Tale Requiem'in? Ben 90 olur diyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 15 Ekim 2022; 13:19:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön indirme başladı..


    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU
    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sadece 30 fps olacak söylentileri var bu oyun içinde.. iyiki almadım hmn

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SIE Santa Monica kullanıcısına yanıt

    Mümkün değil, 86 - 87 maks


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Day one patch ile 60 fps modu geliyormuş. Oyunun şu anki versiyonu uncapped frame rate ile çalışıyormuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • console-master kullanıcısına yanıt

    İlk oyun müthişti. Bunu da pre orderladım. Gördüğüm kadarıyla şu an uncapped frame rate varmış. Day one patch ile performans modu geleceğini söylüyorlar redditte.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metacritic Twitter sayfasının yaptığı paylaşıma göre incelemeler 17 Ekim TSİ 17.00'da yayınlanmaya başlayacak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın gece hemen dalmam lazım,salı öğlen yola çıkıcam,oynayabildiğim kadar oynamam lazım :)

    A Plague Tale: Requiem | PS5 | ANA KONU

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.