Şimdi Ara

......::::::A T İ K E R [DOSTLUK] KULÜBÜ::::::...... (FoReVeR) (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.027
Cevap
5
Favori
199.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun,güle güle kazasız belasız kullan,şu an için yakıt sarfiyat değerlerin çok güzel,nede olsa lpg fiyatlarıda yükseliyor.



    quote:

    Orjinalden alıntı: cecoti

    arkadaslar 15 gün once safak otogazda 2000 model 1,6 vectraya atiker montaji yaptırdım..henüz 900 km oldu ve ikinci depoyuda bitirdim.ilk depoyu tam olarak bitirdikten sonra 42,5 litre gaz aldım ve 435 km yaptım(istanbul icinde cok fazla olmasada dur kalk trafikte bulundum)
    100km de:9,8 litre
    9,8*1,68= 16,50 ytl
    kilometrede 0,165ykr tüketim sizce nasıldır .olması gerekn degerlerle ilgilide yardımcı olursanız sevinirim.hepinize simdiden tesekkur eder ve kazasız sürüşler dilerim
  • Atikerci arkadaşlar sorunlar bitti herhalde,foruma uğramaz olmuşlar,hoş sohbetlerimizi özledik,nerde eski günler....
  • Nerelerdesiniz millet,son mesajım saat 13.00 de.halen uğrayan yok.alooooooooo?
  • millet bedavaya gezmenin tadını çıkartıyorherhalde
  • bedava tabiki
  • 2003 mondeo 2000 motor uyum sağlar mı? sağlarsa kaç yakar?şerir içi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinsabah -- 29 Kasım 2007; 18:47:18 >
  • 2001 moder opel astra arabama 4-5 gün önce Gaziantep te atiker sıralı sistem taktırdım. taktırdıktan sonraki gün kırmızı ışıkta arabam stop etti tekrar calıştırdığımda rorantinin düştüğünü gördüm biraz uğraşla kendimi eve attım daha sonra çalıştırdıklarımdada araba stop etmesede devir saati 7-8 arasında oynuyor ayriyeten bu sorun benzine geçilincede devam ediyor sorun nereden olabilir acaba şimdiden teşekkürler
  • Öncelikle hayırlı uğurlu olsun derim.Elin tornavida tutuyorsa hemen bir oto parçacısına uğra ve balata temizleyici sprey al.tahmini 5-6 ytl civarında,arabada hava filitresinin motor bölümüne bağlandığı yerde bir kelebek var,arayı aç ve kelebeği parmağınla aynatarak bir parca sprey sık ve temiz bir bezle boğazı ve kelebeği elinden geldiğince temizlemeye gayret et.daha sonra tekrar yerine tak ve arabayı çalıştır,normale dönecektir,yapamıyorsan bir tamircide bu işi gayet rahat ve kolay yapar,sende seyredersin.Bırak tamircide biraz sebeplensin,Hayırlı,kazasız,belasız yolculuklar dilerim,neticeden bilği verirsin herhalde.


    quote:

    Orjinalden alıntı: leverdo

    2001 moder opel astra arabama 4-5 gün önce Gaziantep te atiker sıralı sistem taktırdım. taktırdıktan sonraki gün kırmızı ışıkta arabam stop etti tekrar calıştırdığımda rorantinin düştüğünü gördüm biraz uğraşla kendimi eve attım daha sonra çalıştırdıklarımdada araba stop etmesede devir saati 7-8 arasında oynuyor ayriyeten bu sorun benzine geçilincede devam ediyor sorun nereden olabilir acaba şimdiden teşekkürler




  • fordlara sıralı lpg takıldığını biliyorum,yalnız kime taktıracağına iyi karar ver ve o şekilde hareket et,usta vardır bir daha hiç servise uğramazsın,usta vardır bir serviste bedava çıraklık yaparsın,yani servisten çıkamazsın...


    quote:

    Orjinalden alıntı: sahinsabah

    2003 mondeo 2000 motor uyum sağlar mı? sağlarsa kaç yakar?şerir içi?
  • Üstad bedava demeyin valla acayip kızıyorum,sivasta 1710 oldu lpg,benzinden neyi eksik kaldı.



    quote:

    Orjinalden alıntı: tamerbagdas

    bedava tabiki

  • arkadaşlar herkese hayırlı cumalar
    @leverdo hayırlıolsun kazasız sürüşler
  • Hayırlı Cuma lar
  • Arkadaşlar havalar soğuyunca geç çalışma veya çalışmama gibi sorun yaşayan varmı,bazı kitlerde bu şekilde sorunlar oluşmaya başladı herhalde,çok şükür bende şuan öyle bişey yok.
  • çok şükür tık yok
    quote:

    Orjinalden alıntı: Okifi

    Arkadaşlar havalar soğuyunca geç çalışma veya çalışmama gibi sorun yaşayan varmı,bazı kitlerde bu şekilde sorunlar oluşmaya başladı herhalde,çok şükür bende şuan öyle bişey yok.
  • arkadaşlar sıte terk edılmişgibi nerdesiniz kımseler ugramaz olmuş
  • Atikerde sorunlar tümden çözülmüş,kimsede tık yok yada lpg ye yapılan son zamlardan sonra yola çıkamaz olmuşlar,Tabii yol yapmayıncada ne olduğu görülemiyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Okifi

    Arkadaşlar havalar soğuyunca geç çalışma veya çalışmama gibi sorun yaşayan varmı,bazı kitlerde bu şekilde sorunlar oluşmaya başladı herhalde,çok şükür bende şuan öyle bişey yok.

    Benim aracım 2000 ford focus 1,6 ghia.normalde yoğun şehiriçi 100 km de 10-11 lt yakan araç soğuklar başlayınca 12-13 lt ye çıktı.Soğuk hava , tüketimi arttırır mı?
  • Atiker dostları size bir sorum olacak bende yakında daihatsu sirion 1.3 arac alıp atiker taktırmayı düşünüyorum.sizden yardım istediğim konu ben arabayı aldıktan bir kaç gün sonra muaynesi bitiyor ayrieten aracın ruhsat bilgileride alım satımda değişeceği için aracı alıp hemen lpg taktırırsam ne kadar karım olur bana bir yardım edin ..
  • quote:

    Benim aracım 2000 ford focus 1,6 ghia.normalde yoğun şehiriçi 100 km de 10-11 lt yakan araç soğuklar başlayınca 12-13 lt ye çıktı.Soğuk hava , tüketimi arttırır mı?






    evet arkadaşım soğuk hava yakıtı arttırır belırlı bırmıktar ısınan gaz dahaiyi yogunlaşır yakıtı düşük olur
  • merhaba
    şimdiden hayırlı olsun sizin ruhsatınız zaten değişecek muayene de bitmiş olduğuna göre bunlar olası masraflarınız sadece mmo dan bir sızdırmazlık belgesi alacaksınız oda 25 ytl.
    hoşçakalın
  • 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.