Şimdi Ara

A101'deki Sandisk Flash Bellek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygıdeğer forumdaşlarım merhabalar. Şimdi bu 17 Mart'ta A101'lere gelmiş olan Sandisk markalı USB 3.0 arayüzüne sahip 16GB'lık flash bellek için çevremdeki A101'leri gezdim ve fakettim ki hepsini almışsınız. Teşekkür ediyorum size bana bırakmadığınız için. Bu yüzden de sizden ufak bir yardım talebinde bulunucam.http://www.antspec.com/usbflashinfo/index.php linkte verdiğim usbflashinfo programıdır. Sayfaya gittiğinizde "Скачать программу »" bağlantısını takip ederek linke ulaşabilirsiniz. İhtiyacım olan bu flash belleğe ait bilgilerin bulunduğu bir screenshot. Teşekkürler.. Bildiğiniz farklı bir program varsa pid,vid controller gibi bilgileri veren o programı da kullanabilirsiniz.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: byarsslan

    Saygıdeğer forumdaşlarım merhabalar. Şimdi bu 17 Mart'ta A101'lere gelmiş olan Sandisk markalı USB 3.0 arayüzüne sahip 16GB'lık flash bellek için çevremdeki A101'leri gezdim ve fakettim ki hepsini almışsınız. Teşekkür ediyorum size bana bırakmadığınız için. Bu yüzden de sizden ufak bir yardım talebinde bulunucam.http://www.antspec.com/usbflashinfo/index.php linkte verdiğim usbflashinfo programıdır. Sayfaya gittiğinizde "Скачать программу »" bağlantısını takip ederek linke ulaşabilirsiniz. İhtiyacım olan bu flash belleğe ait bilgilerin bulunduğu bir screenshot. Teşekkürler.. Bildiğiniz farklı bir program varsa pid,vid controller gibi bilgileri veren o programı da kullanabilirsiniz.

    Ben alabildim bu bellekten fakat telefonum okumuyor. G4 ve S3 üm var. Ee bu telefonların OTG desteği var. Dosya sisteminide fat olarak biçimlendiriyorum. Farklı dosya yöneticisi uygulamalarıda denedim fakat olmuyor, olmuyor... Yardımcı olabilecek varmı ?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.