Şimdi Ara

A101 marketler Galaxy S23 ve Redmi Note 13 Pro satacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • A101 marketler Galaxy S23 ve Redmi Note 13 Pro satacak
    A101 marketler zinciri mağaza aktüel ürünlerin yanında artık internet mağazasında da sürekli teknoloji kampanyaları yapmaya başladı. A101 Ekstra kampanyaları bu hafta da dikkat çekici indirimlere sahip.



    A101 Ekstra teknoloji ürünleri



    A101 internet mağazasında bu hafta başlayan Ekstra kampanyalarda Samsung Galaxy S23 telefon modeli yer alıyor. 6.1 inçlik Dynamic AMOLED ekran, Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 50MP ana kamera, 3900mAh batarya gibi özelliklerle 29599TL fiyat etiketine sahip.



    Ayrıca Bkz.BİM marketlerde iPhone 15 var ama biraz zamlı



    Diğer taraftan 6.67 inçlik AMOLED ekran, Helio G99 yonga seti, 8GB RAM, 256GB depolama, 200MP arka kamera, 16MP ön kamera, 5000mAh batarya gibi özelliklere sahip Redmi Note 13 Pro modeli de 13999TL.



    Bunların haricinde Xiaomi ilk nesil Mi Watch akıllı saat 1899TL, JBL Wave 200 tam kablosuz kulaklık 1249TL, OMIX X400 4GB akıllı telefon modeli 4799TL ve Lenovo IdeaPad Slim 3 dizüstü modeli de 12999TL olarak satılacak.









  • Satacak mı satıyor mu? 21 Mart'tan itibaren yazıyor broşürde de?

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Aa bak öyle dersen darılırım. Editörlerimiz çok özenle başlık atıyorlar. 21 Mart 2025'tir o.

  • Satsa ne yazar. Bu ucuz diye bilinen marketler baktılar vatandaş inatla internet alışverişi yapmıyor, daya babacığım indirim adı altında kazık fiyatları. Alanlara müstahak ne diyelim

  • İnternet satışları gittikçe güvensiz hale gelmeye başlayınca; vatandaşlar cep telefonu gibi yüksek rakamlı ürünleri mağazalara giderek bizzat elden satın almayı tercih etmekteler.


    A101'deki fiyatlara baktım da, avantajı yok gibi...

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    İnternet satışı ney?? Kaynak nedir ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Hani ürünleri, cep telefonlarımızdan ya da bilgisayarlarımızdan girerek sipariş verip, satın alıyoruz ya !... İşte internet satışı böyle bir şey.


    Google'a "internet üzerinden ürün satışı" diye yazarsanız, internet satışları hakkında çok sayıda kaynağa ulaşabilirsiniz.

  • serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Onu mu diyorum yahu , birde aciklama yapmaya çalışıyor ironik takılmaniza gerek yok ...Yorumu yapan sensin kaynak göstermelisin,Kaynagin ne arkadaşım? İnternet satışında sorun varmismis da gidip alinageliniyormus?..Kaynak ne Hangi tv kanalı ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 23 Mart 2024; 22:23:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ssbrutality S kullanıcısına yanıt

    Ne diyon arkadaşım ? Anlamadım ben sizi... Mesajımda ne yazdıysam o.


    Millet büyük tutarlı alış verişleri internetten yapmaya çekiniyor. Bunun nesini anlamadın ?


    Blok !

  • Allah allah Türkçe yazıyorum..nesini anlamadın?. insanlar web de alışveriş yaparken çekiniyor kime göre sana göre mi çekiniyor ? Nerden duydun bunu ,kulaktan dolma haber mi Hangi tv kanalında izledin kaynagin ne? Bu bir araştırma mı ne? Bunu istiyorum..Cevap yok bide blokluyor. Hey allahm ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 23 Mart 2024; 22:26:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnsanların aklı ile dalga geçme !


    Şikayet var'ı aç oku bakalım. Ne oyunlar, ne oyunlar...


    Söylediğim yeterince açık ;


    Vatandaşların ekseriyeti, "yüksek tutarlı ürünleri" mağazaya gidip bizzat elden satın almayı tercih etmektedir.


    Hele ki cep telefonu gibi, bi ton detayı olan cihazları internet üzerinden satın almak, daima risktir.


    Son çıkan düzenlemeden sonra, vatandaşlara video çekin diyerek, ispat zorunluluğu getirilmektedir. Web satış yerleri, satıcıları koruma yoluna gitmektedir.


    Sade bir vatandaş, durduk yerde ağrımaz başını neden ağrıtsın ki ? Gider mağazadan alır.


    s23 8/256 ; a101'de internet fiyatına göre 800 TL pahalı... 800 TL için riske girmeye gerek var mı ? Mağazan görerek teslim alırsın, kafan rahat olur.

  • Merhaba forumdaş, bu @ssbrutality nickli arkadaş tuhaf maalesef... İnsanların bu ve şu tepkilerini okursan sana has durumlar olmadığını anlayacaksın, geçmiş olsun.


    Mevcut olayı incelediğimizde sen dememişsin ki "yapılan araştırmalara göre" veya "tv'de izlediğime göre" vs.. Hiçbir şey eklemeden kendi düşüncelerini aktarmışsın. Böylelikle yazdıklarının kaynağı bizzat sen oluyorsun. Sana en fazla "katılmıyorum" diyebiliriz. Veya bu kanıya nereden vardın? diyebiliriz. Böyle her cümlemizin sonunda kaynak kaynak diye çığırtkanlık yapmak ucuz toksik ataklar oluyor.


    Yine de bu tür insanların eline koz vermemek adına, arada bir


    "Bence"

    "Bana kalırsa"

    "Gördüğüm kadarıyla"

    "Fark ettim ki"

    "Edindiğim izlenimlere göre"

    "Çevremdeki tecrübelere göre"


    şeklinde kalıpları diyerek önlem almakta fayda var.


    Şimdi illa kaynak isteyenlere konuyla ilgili bunu buldum: E-Ticaret Güven Bariyerini Aştı! Marketing Türkiye (15 Şubat 2024)


    O makaleye göre tablo iyimser de olsa, benim de "bizzat edindiğim deneyimlere göre" Pazaryerleri, satıcıları çok fazla koruduğu için müşterileri kandırmasına ortaklık ediyor. (Hatta bununla ilgili çok net bir olay yaşadım Ticaret Bakanlığı'na bildirdim, sonuçlanırsa foruma da teşhir edesim var) Hâl böyle olunca bundan canı yananlar eski usul yüz yüze satışa dönüş yapıyor... Yani söylediklerinde haklılık payın var, ben +1 katılıyorum (:





  • Eyüp bey, mesajıma katıldığınız için teşekkür ederim.


    İnternet üzerinden alış veriş günümüzün bir gerçeği... Çeşitli sebeplerle hepimiz internet üzerinden alış veriş yapıyoruz. Özellikle aradığımız özellikte herhangi bir ürünü, bulunduğumuz şehirde bulamayınca, internet alış verişine yöneliyoruz.


    Ancak vatandaşların ekseriyetinin internet üzerinden yaptıkları alış verişler, "küçük tutarlı" ürünler olmaktadır. En azından kandırılma ya da uygun evsafta ürün gönderilmemesi durumunda, kaybedilen para, vatandaşın bütçesini sarsmayacak boyutta olmaktadır.


    Yani bu konu başlığındaki ilk mesajımda değindiğim husus; vatandaşlar "yüksek tutarlı" ürünleri genellikle mağazaya gidip şahsen satın almakta olduğu gerçeğidir.


    Zaten yüksek meblağlı ürünlerin satıcıları, bu durumu bildiği için, yurt sathına yayılan marketler aracılığıyla satma yoluna gitmektedir.


    Bu durumu herkes biliyor ve böyle yaşıyor zaten... Yani herkesin bildiği ve yaşadığı bir olguya "kaynak göster" demek, benim hiç bir şeyden haberim yok demektir, diye değerlendirmekteyim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.