Şimdi Ara

A101 Online da 599 TL Tommy, 999 TL Columbia Montlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
8.371
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • erhan63 E kullanıcısına yanıt

    Orjinaldir hocam, replika a101 gibi kurum satamaz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • violave kullanıcısına yanıt

    diyosun.kolunda omni heat yazımıyor içinden de resim vermemişler bişi biliyoruz da konuşuyoruz ama yok ayar oldum bir cevap vermeliydim diyorsan senin dediğin olsun kaale bile almam.

  • Eğer %100 polyesterse aynısının mavisi INN de 650 lira vergisiyle 780 lira civarına gelir.


    A101 Online da 599 TL Tommy, 999 TL Columbia Montlar.www.trekkinn.com
    Columbia Powder Lite Jacket Blue buy and offers on Trekkinn
    https://www.trekkinn.com/outdoor-mountain/columbia-powder-lite-jacket/137294512/p
  • Aranızda L beden giyen varsa bu montu da alabilir. 900 liraya geliyor her şey dahil. ( L beden deme sebebim 1 kalıp büyük genel olarak yorumlarda. Ben L giyiyorum normalde ama M'si oldu bana da )


    @Wilson Fisk @KISKANIYORLAR @Byteks1 @violave





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 15 Kasım 2021; 20:6:43 >




  • BlackLead kullanıcısına yanıt

    XXL seçince 1525 lira oluyor.A101 Online da 599 TL Tommy, 999 TL Columbia Montlar.  kilo ayrımcılığına son diyecem ama 46 numara ayakkabıları da komik paralara düşürüyorlar kimse alamıyor biz de oradan yürüyoruz.evet bu mont a101'dekinden güzel ve bu markanın bedeni geniştir L diğer markaların XL'si gibi olur.M kalmış L giyen alsın beleş.

  • snl_ S kullanıcısına yanıt

    hocam gurur'un ürünleri olduğuna emin misiniz? internette gurur tekstil için tamamen replika üretim yaptıklarına dair yorumlar var hatta ekşi'de başlık bile var.

  • ege1903 E kullanıcısına yanıt

    %90 oranında eminim morhipo satıcı kendisiyse korkmayon ama satıcı adı gurur tekstilse şüpheli. metro market gurur tekstilden alıyor son 3 yıldır. A101 skechers columbia tommy hepsi gurur tekstil.


    şimdiye kadar bu gurur tekstilden 2 kere ürün aldım gerçekten ayırt etmek çok zor ama bencede replika. bir tommy montum var 1 de timberland bot.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 16 Kasım 2021; 17:19:15 >
  • zaten ürün kodunu aratınca diğer sitelerde de dediğiniz gibi aynı satıcının ilanları çıkıyor hep. morhipo trendyol filan anlarım da metro gibi global bi markanın bu replikacıların ürünlerini satmasına hayret ettim. (internette onlarca yorum var bütün ürünlerinin replika olduğuna dair)

  • snl_ S kullanıcısına yanıt

    internette bi yorumda gördüm, bunların internet mağazalarının birinden tommy mont alıp tommy'nin kendi mağazasına götürmüş, direkt sahte demişler. size replika olduğunu hissettiren bir şey oldu mu peki?

  • ege1903 E kullanıcısına yanıt

    evet oldu tommy hilfiger ürünlerim var marka ürünleri boynerden beymenden almışlığım oldu kazandığım kombolarla ve çalıştığım 3. parti hizmet veren lojistik firmasından boynerin beymenin sağladığı indirimlerle.


    TOMMY HILFIGER yazısındaki L harfinin altı F harfinin üstü ve E harfinin altı dikkatli bakınca simetrik değil. ama kalite anlamında gerçekten iyi su geçirmezliği iyi uygun fiyatlı aldığım için iade etmedim.


    TOMMY HILFIGER marka 4 tane gömleğim yeleğim sweatshirtlerim ve yağmurluğum var orijinal onunla karşılaştırdım logo nakışına kadar.


    gerçekten ayırt etmek zor kaliteside gayet iyi.

  • A101 Online da 599 TL Tommy, 999 TL Columbia Montlar.
    A101 Online da 599 TL Tommy, 999 TL Columbia Montlar.


    Ürünüm geldi. 195 dolar etiket var üstünde mont kaz tuyu ince hafif rengi de pikacu sarısı çıkmadı haberiniz olsun. İcinde çantaya bavula koymak icin katlayıp koymalik çantası da geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.