Şimdi Ara

A200 1Ub

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • toshibanın bu modelini almıştım.Fakat bir türlü kablosuz ağlara bağlanamıyorum.Kablosuz modemim var ethernetten düzgünce giriyorum fakat kablosuz bağlanmaya çalışınca kimlik doğrulama işlemi zaman aşımına uğradı , kablosuz ağınızın ayarlarını içeren bir flash disk takın gibi uyarılar alıyorum.İşletim sistemi vista zorlanıyorum.Bu sorunu nasıl aşabilirim yardım ederseniz sevinirim.



  • mrb

    laptop ın altına yakın bir yerde wireless tuşu var. on-off şeklinde sürgülü. on yaptınız mı ? ben ilk aldığımda zor açmıştım wireless i. böyle bir tuşun alta konulabileceği aklıma gelmemişti doğrusu...
    ben kullanıyorum.

    wireless i çok rahat kullanıyorum ben...

    kolay gelsin.
  • Yok hocam ben sorunu buldum.Çözümü tam bulamasamda izlediğim yolları yazayım belki birilerinin işine yarar.Şimdi kablosuz modeme şifre koyuyoruz.Wpa yada wep şifre ben wpa koymuştum vista sanırım bunu okumada zorluk çekiyor karakterleri yanlış algılıyormuş.Şifreyi tamamen kaldırınca bağlanabildim.Wep şifre deneyim dedim madem wpa kabul etmiyor onuda yazdım.Fakat bu sefer hiç açılmadı bağlantı.Şifreyi tamamen kaldırınca sorunsuz giriyodum , ama bilgisayar her kapanıp açıldıgında yine bi süre sorun oluşuyor ağ bağdaştırıcısını takın filan diyor yeniden başlatınca düzeliyor bazen girip bazen girmiyor.Kablosuz modemide her an şifresiz kullanamam.Ağım güvensiz hale geliyor.Toshibatech forumunada sordum telefonda ettim sizin yapabileceğiniz bir şey değil bize yollamalısınız dediler.Servise yollasam çok bekletmelerinden çekiniyorum.Kaç günde geri gönderirler acaba.
  • ben wpa şifre koyuyorum. ve vista da gayet normal açıyor. bizim sitede şifresiz laptopları avlarlar..

    kolay gelsin...
  • arkadaşlar bendede toshiba a200 1ub model var ilk aldığımda vista sistemi xpye çevirdim çoğu özelliğin çalışmadığını görünce yeniden vista yükledim fakat başka bi sorunla karşılaştım bilgisayarı uyku moduna getiriyorum tekrar çalıştırdığımda fn tuşu çalışmıyor ekranın üstündeki bildirim paneli aşağı iniyor ve düzelmiyor.
    böyle bi sorunla karşılaşan oldumu acaba benden başka?
  • bende wpa şifre koydum bugüne kadar hiç bir sorun çıkarmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.