Şimdi Ara

A3 Sedan (217. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.343
Cevap
59
Favori
265.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yetkili serviste 1.6 tdi 30.000km (mazot pompalı değişim) servis ücretini bilen var mı yada yakın zamanda yaptıran..bütçe ayarlıyorum da malum ne kadar g.receğini tahmin etmek zor 2020 için..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 3 Ocak 2020; 11:51:32 >
  • iyi günler. ikinci el a3 sedan almayı düşünüyorum. Otomatik vites. Dsg ile ilgili cok yazılanlar var. Abartiliyormu. Yoksa gerçekten dsg saatli bombami. S tronic diye geciyor audi de. Ama dsg nin aynısı oldugu soyleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkrapsodi

    merhaba;

    aracın aküsü varta marka ve 68 amper. 68 amper olan model sadece servislerde var, birebir aynı aküyü piyasada bulamazsınız.

    10 gün önce inci akü'nün 70 amperlik modelini taktım, şu anda memnunum, eski aküyü alıp depozitoya sayarak 700 tl ödedim.

    umarım yardımcı olabilmişimdir.

    taktırdığım akü şu :https://www.inciaku.com/start-stop-agm-aku
    Teşekkürler
  • merhabalar benim aracım 2015 model 32 bin km de tam durma anında bazen 2. viteste kalkmaya zorluyo kendini nedeni ne olabilir acaba
  • sileceğe ihtiyaçı olan varsa metro alışveriş sitelerinde valeo silecekler %25indirimli ön takım 75 tl gibi bir rakama geliyor..A3 sedanlarda ön 65 ve 47 cm dir.(SB lerde 65-45cm)
    Valeo silecek konusunda dünyada 1 numaradır..bizim fabrika çıkışı silecekler swf ve valeonun alt markasıdır..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 23 Mart 2020; 16:59:15 >
  • Arkadaşlar 2018 model desing line, cam tavan, dinamik led, 17000km, hasarsız, beyaz ve dizel aracımın 2. el ederi yaklaşık ne kadardır? Malum sitedeki fiyatlara pek güvenemiyorum.
  • komoli kullanıcısına yanıt
    260 civarı çıkıyor internetteki araç değer sorgulamasında. ilanlar da o civarda zaten. Sattınız mı?
  • Spacer taktiran var mi?.. On ve arka icin kac mm kullaniyorsunuz ?.. Camurluklara tam hizalamak istiyorum ama olcme sansim da yok , varsa bilen/ tecrube eden yazarsa memnun olurum... Ayrica FG Spacer'dan siparis vermeyi dusunuyorum ama burasiyla ilgili tek bilgim Dogan Kabak'ta gormus olmak :)... Varsa daha iyisi yazarsaniz sevinirim...
  • A3 Sedan 2016 61bin de aldım bakımları 60binde Ağustos ayında yapılmış.
    Şuan 65 bind bakımları senesi dolduğunda da mı yoksa 10bin olduğunda da mı yapmalıyım?
    Birde hangi özel servisi önerirsiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: swordx88

    iyi günler. ikinci el a3 sedan almayı düşünüyorum. Otomatik vites. Dsg ile ilgili cok yazılanlar var. Abartiliyormu. Yoksa gerçekten dsg saatli bombami. S tronic diye geciyor audi de. Ama dsg nin aynısı oldugu soyleniyor.
    Mesaj eski biraz ama 2015 A3 sahibi olarak, DSG ve Stronic'in aynı şanzımanlar olduğunu söyleyebilirim. Bunun yanında benim S-Tronic 30bin km de garantiden kavrama değiştirdi.

    Seat ibiza aracım var 2012 model , onda da 2019 yılında mekatronik değiştirdim.

    Benim düşüncem 1.2 ve 1.0 Tsi araçlar DSG'yi çok zorlamıyor ama 1.6 TDİ tork yüksek olduğu için zorluyor.

    Dayımda da 1.4 TSi DSg A3 sedan var , onun DSG'de titreme yapıyor , 2014 model çok az km. de yıllardır titreme sorunu var, o da gittiği yere kadar gitsin diyor, Doğuş kavrama değişmesi gerek demişti.

    Yani DSG^de sorunlar olabiliyor alanın bunu göze alması gerek , bununla birlikte çözümsüz değil , dışarıda da uygun fiyata yaptırılabiliyor.

    Sorunsuz şanzıman istiyorsanız bulaşmayın kesinlikle.

    nasıl ki manuel şanzımanlar 80-90binde kavrama isteyebilir, DSG 'de de kavrama ve mekatronik değişim isteyebiliyor.




  • 2018 şubatta aldıgım aracın üzerinde gelen lastikler..43000km de ve derin çatlar mevcut..2017 eylül ayında piyasaya tanıtılan bridgestone t005 modeli..yeni lastik almak gerekecek sanırım..üzerinde durduklarım goodyear ass 5, conti pre6 bakalım butceme ne uyarsa..2500tl lık butcem var fazla veremem..

    Not: lastik ve jantların kirliliği nedeniyle kusura bakmayın :)

  • Arkadaşlar merhabalar a3 sedan desing 2016 model aracım var direksiyonda bulunan radyo frekansıni ya da parçaları ileriye atlatan tuş çalışmıyor başına gelen var mı acaba nerden temin edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanyasar S kullanıcısına yanıt

    o düğme seti komple değişiyor..serviste bulursun çıkmacılarda varmıdır bilemem..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumq

    Arkadaşlar 2014 Aralık modeli aracımda "akü şarjı düşük, sürerek şarj etmeyin" uyarısı alıyorum. Bu durumu yaşayan oldu mu? Araçlarımızın orjinal aküsü ne marka, kaç amperlik? Bilen var mı?

    https://www.sikayetvar.com/inci-aku/yetkili-servis-akude-sorun-diyor-inci-aku-yetkili-bayi-aku-saglam


    Bu şikayeti ben açmıştım, aynı arıza başıma gelmişti. Akünün voltajı normalden yüksek olması sebebiyle şarjı kesiyor veya kısıyordu, o hatayı veriyordu.





  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersimlifzt -- 1 Ağustos 2021; 0:45:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dersimlifzt D kullanıcısına yanıt
    Öncelikle geçmiş olsun. Tırnak giriyorsa boya olması gerekiyor diyorlar. Öbür türlü pasta cila kurtarıyor. Bu şekilde biliyorum ben.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • swordx88 S kullanıcısına yanıt

    80000kmde dsg kavraması bitt aracımın. Yıl 2019 eylül ayı itibariyle 4-4.5 arası bişey ödedim. Şimdi 5-6 olmuştur. Aracımda 5 senedir yazılım var. Bence normal.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkdalar baktım konu arkalarda kaldı biraz gündem değiştirelim dedim..şöyle bir bmw anımı anlatayım size.. geçen hafta bodruma gittim (her hafta giderim iş için) normalde kiralama firması toyota verecekti ellerinde 3.18i vardı 2018 model (1500 cc sanırım) ne kasa (f30 f40 neyse artık) bilmem ilk kez bmw kullandım pek anlamam çünkü.. 2 gün yaklaşık 500km yol yaptım..yani bana araba biraz yavan geldi .sport m sanırım tipi :))..arabayı uzun uzayıda anlatmıcam ama gaz tepkimeleri sport haricinde bana biraz yavaş gibi geldi ha hızlandımı gidiyor ama yakıtta ucuyor (100km de 9.2 ile 9.6 lt)..genelde standartta kullandım..diğer modlar eko, sport birde sport+... sanırım gençlerin modu sport+ (esp yı otomatik kapıyor).. yani kalitesi vs birşey diyemem ama ben arabayı gerçekten şey yapamdım yani bilemiyorum ısınamadım albenesi falan güzelde bilemedim alışkanlıkmı artık.eski kafalı olduğumdan sanırım arkadaşlara falan anlattım durumu 43 yaşındayım bir sürü araba kullandım yani ben begenemedim.. arkadaşlara trolleme dediler bizi :)) ..bendeki audi a3 sedan daha soft daha yalın gibi geldi..bmw nin ekstralarıda vardı elk koltuk sürüş modları vs ama dediğim gibi ben ısınamadım ..en begendiğim şanzımanı (malum dsg de güzel ama bizdeki saatli bomba) en begenmediğim ise iç dizaynı oldu..özelikle ön kadraj kötüydü (turuncu olan)..illaki hayalet ekranlısıda vardır bilemiyorum arka aynasının bile görüşü kötüydü... arkadan çekiş diyemi bilemiyorum bazen arkası kayıyordu esp kapamadan..neyse bmw cı arakdaslar kızmadan isteyen istediği aracı almasını isterim biz yine a3 den devam..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 4 Mart 2022; 19:33:33 >




  • orjinalotoparca.com
    Audi A3 Lastik Basıncı Kaç Olmalı?
    https://orjinalotoparca.com/blog/audi-a3-lastik-basinci-kac-olmali208723328/7022
  • ramco4698 R kullanıcısına yanıt

    abatı değerler..araç kapısında gerçek değeler yazıyor 225 45 17 için önler 36 arkalar 34 fazlası olmaz bizim araçlara

  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.