Şimdi Ara

A300D-125 AMD TURX2 TL-60 2.0GHZ-2048MB-200GB-895MB (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
0
Favori
21.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hayırlısı knight_offline umarım istediğin hızda çalışır makina artık vistaya alıştım 4gb ramle idare ediyor napalım böyle devam edicez bir şekilde :-) 64bit xp ile olan denemenin sonuçlarınıda merakla bekliyorum yazarsan sevinirim..bende linux sürümlerini deniyorum şu sıralar ama driver sorun oluyor.. istediğim linux sürümlerini kullanamamam bu makinadaki en büyük sorunlardan birisi oldu benim için
  • arkadaşlar selam
    dün toshiba a300d-125 im ikinci kez gittiği garantiden geldi
    inşallah artık servislik bir durum gelmez başıma ..
    ufak toshiba netbooktan sonra insan büyük rahat bir dizüstünü de özlemiyor değilmiş
    en son gönderme sebebim ekran aydınlatmasının gitmesiydi
    meğer inverter kablosu yerinden çıkmış, aslında çok basit bir sorundu
    fazla uğraşmadık dediler ve şu anda nazar değmesin gayet stabil çalışıyor
    fakat normal midir bilemiyorum ancak ben yine söyleyim 82-81 c derece sıcaklıkları da gördüm dün
    fm 2009 açıktı ayrıca bilgisayar kanepenin üzerindeydi ..




  • evet 64 bit xp sonuçları :)))). öncelikle söyleyim yüklediğim sp2 professional di ve editli bi sürümdü orjinal değildi ama güzeldi neyse..

    makina uçmuyor normal. dosya kopyalamaları bana baya yavaş geldi vistaya göre.
    ikincisi sürücü konusunda büyük problemler var.
    yazılım konusunda daha büyük problemler var.
    en büyük yaşadığım problem ise xp yi yan sürücüye kurmuştum sonra vistama döneyim dedim dönemedim boot yapamıyordu vistayı ayarlarını boot dosyasını falan değiştirmiş düzeltmeye çalıştım olmadı sonra dedim vistayı bi tamir edeyim bari hani ilk recovery disk varya oluşturduğumuz onu ilk defa koydum baktım diyor ki bu harrdisteki tüm veriler silinecek herhangi bir tamir yada kurtarma imkanı vermedi bende dedim c deki bilgiler gitsin neyse tamam falan derken ilerleyen aşamalarda tüm harddiske komple format çekti partition 1-2-3- tüm bölümlere !!!. sormadan hemde sadece c ye çeksene mübarek ne aptalca iştir anlamadım yaa bunu programyalanın.... neyse veriler gitti Allahtan ayın birinde yedek almıştım depo harddiske 1 haftalık az bişi gitti..

    ve sonuç....

    vista 64 bit orjinal bulursanız tüm sürücüler de mevcut gibi deneyin derim..

    şimdilik hatta 2010 a kadar windows 7 64 bit de olsa geçmeyin derim driverlerda problem çıkıyor.

    xp yi unutun artık :)) ha derseniz 32 bit kullanacam siz bilirsiniz.

    ama kızdığım nokta 4 gb ramimiz var 3 bit windows yüzünden hepsini kullanamıyoruz ona çok kızıyorum bu microsoft ne pislik birşey birde kendine mecbur ediyor herkesi yazılımlar sürücüler vs vs. çok uğraşmak için vaktiniz yok ise sorunlar başınıza yığılsın istemiyorsanız windowsa mecbursunuz neyse

    siz verileni kullanmaya devam edin derim 1-2 sene kadar daha :) bi dahada deneyen ne olsun..




  • laptopun driver sitesinde bios 2.80 yükseltmesi çıkmış indirmenizi tavsiye ederim açılış hızlanıyor laptop 1dakka 30 saniyede açılıp tam hazır oluyor.
  • merhaba,
    uzun süredir takip etmeme rağmen mesaj yazmaya fırsatım olmuyordu.
    nereden indireceğimizi bulamadım. bir link vermeniz mümkünmü?
    benim açılış biraz uzun sürüyor...

    quote:

    Orjinalden alıntı: knight_offline

    laptopun driver sitesinde bios 2.80 yükseltmesi çıkmış indirmenizi tavsiye ederim açılış hızlanıyor laptop 1dakka 30 saniyede açılıp tam hazır oluyor.
  • http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20090226170023.zip olması lazım. raid işinden anlayan var mı makinalara raid 0 yapalım diyorum riskli mi
  • verdiğiniz bilgi için teşekkürler...

    quote:

    Orjinalden alıntı: knight_offline

    http://support1.toshiba-tro.de/tedd-files2/0/bios-20090226170023.zip olması lazım. raid işinden anlayan var mı makinalara raid 0 yapalım diyorum riskli mi
  • birşey değil. hızlanmıştır umarım makina. benimki ondan sonra çok hızlandı açılışta. ya da o an yaptığım bi değişikliktende kaynaklanıyor olabilir ama bundan oldu sanıyorum.
  • gelen giden yok. arkadaşlar raid yapmayı düşünüyorum var mı deneyen hızlanırmı baya ne dersiniz lapptoplarımızda 2 tane slot var harddisk için neden kullanmayalım!!
  • arkadaşlar pc nin sıcaklık orannın normalde yüksek olduğu malum sabah speedfan programını yükledim güçtasaruf modunda sadece media playırı actığımda dahi 52 c derecenin altına düşmüyordu 50 c den yukarısı uygun görülmüyor panı elektrikli süpürgeyle 3 dk temizledikten sonra şu anda 41 c dereceye düştü düzenli bir şekilde temizlemekte büyük fayda var ama dengeli ve yüksek performans güc seceneklerinde 50 c dereceyi kesin geciyor temizlemeye devam bakalım ne olacak
  • yok bi daha amd işlemcili laptop almammmm
  • mrb arkadaşlar, benim şimdide dokunmatik tuşlarla bi sorunum oldu. eskiden aydınlatmayı dokunmayla açıp kapayabiliyordum. şimdi kapanmıyo, yada açılmıyo. ayrıca işlemde görmüyolar, ama çalışıyorlar.ışık düğmesine bastığımda yanıp sönüyor. yazılımsal olduğunu biliyorum, ama bi türlü bulamadım.assist i yeniden yükledim, olmadı. ayrıca dünde fn tuşum çalışmıyodu, valueaddedpackage i yükledim, o hallodu. ama şimdide dokunmatikler sorun çıkardı. media düğmesine bastığımda gelmiyo player.
    nasıl eski haline getireceğim?nasıl düzelteceğim bilmiyorum.acilen yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler....
  • Merhaba yazilanlari okudum kimse yannis anlamasin ama leptop alirken kimse size leptoplarda oyun oynanmayacagini söylemedimi? hele amd islemcisi varsa..

    Bende Toshiba a210 aldim oyunlari gayet güzel calistiriyordu ama sizin leptoplariniz gibi asiri isinmadan dolayi kapaniyordu. 2 ay önce bios update yaparken asiri isinmadan yarida kapandi.. simdi cöpte.

    Ben almanyada yasiyorum ve leptopu alirken yetkili kisi bana leptopla oyun oynanmayacagini amd islemcinin cok isinacagini söylemisti. sarj az gitme olayi aynen bendede mevcut böyle yüksek özellikli bir bilgisayara güzel bir sarj sistemi yapicak yer kalmiyor sanirim. Isterseniz intel islemcili 4-5 saat sarji giden leptoplar bile var burada.

    Oyun oynayacaksaniz benim gibi güzel bir kasa alin gecen gün bir tane aldim ondada internet var gösteriyor ama internete girmiyor anlamadim ve cözemedim.. Servisine göndermeyi düsünüyorum bilgisi olanlarda paylasirsa sevinirim.

    Gta 4 ekran ayarlari full hic kasmadan calistiriyor makina ama internete girmiyor :(

    Packard Bell
    Intel Core 2 Qual [2,33 Ghz]
    1000 GB Hdd
    4 GB Ram
    nVidia Geforce gt130 [1536mb] harici ekran karti
    Windows Vista Home Premium 64bit




  • aynı laptoptan bende de mevcut. Fakat şu an ekran gelmiyor. Tamire götürdüm bir kaç farklı yere fakat yapamadılar. Anakartın değişmesi gerekiyormuş. Bu laptopun anakart modelini bilenler destek verebilir mi acaba?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.