Şimdi Ara

A4 Kagıdına kenar boşluksuz baskı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
15.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde hp laserjet p1005 model yazıcı var a4 kagıdına tam sayfa baskı yaptıgımda kenarlarından 0.5 cm gibi boşluk bırakıyor. Yeni uygun renkli bir yazıcı alacagım kenarlarda boşluk bırakmayan yazıcı var mıdır? yada acaba benim yazıcının bile kenarlarında boşluk bırakmaması için bir ayarı varmıdır ?

    Örneğin bu yazıcı resminde yazıcı kagıdın köşeleri dahil her yerine baskı yapabilmiş ( standart A4 kagıdı ile bu yapılabilirmi ) :http://www.hepsiburada.com/liste/epson-stylus-sx235w-wi-fi-fotokopi-tarayici-yazici/productDetails.aspx?productId=bd730010&categoryId=4

    fakat daha uygun olan bir yazıcının resimlerinde kenarlarda boşluk var:http://www.hepsiburada.com/liste/epson-stylus-sx130-murekkep-puskurtmeli-fotokopi-tarayici-yazici/productDetails.aspx?productId=bd132105&categoryId=4

    Bu kenarlardaki boşluklar hakkında herhangi bir ingilizce yada türkçe açıklama göremedim bilgisi olan yardımcı olabilir mi?







  • Hem Sx130 hem de sx235 le a4 e kenar bosluksuz baskı yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bu kenar boşluksuz baskı R200 (http://www.epson.com.tr/tr/tr/viewcon/corporatesite/products/mainunits/overview/123 ) modelinde yapılabilir mi, elimde o yazıcıda var fakat şuan yapmıyor.

    Bu özellik yazıcı özelliklerinde nerede yazıyor acaba ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotr1de -- 14 Ekim 2012; 19:33:12 >
  • Yazıcının kendi yazdirma programından denediniz mi? Windowsun yazdırma programı degil. Photo print benzeri bir program olması lazım epson icin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski epsonlarda kağıt seçimi yaptığın yerde "No margins" yazan biyer var o kutucuğu işaretlediğinde sıfıra sıfır baskı yapıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.