Şimdi Ara

A4 TECH ÜRÜNLERİNİN TÜRKİYEDE GARANTİSİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçtiğimiz aylarda internet üzerinden A4 TECH NB95 mouse satın aldım. Mouse'un garanti belgesinde 2 yıl garantisi olduğu yazmaktaydı. Mouse'um arızalanınca Türkiye distribütörü ve teknik servisi Mascom Bilgisayar'a gönderdim. 2 hafta geçmesine rağmen cevap alamadım. Arayıp sorduğumda arızayı gideremediklerini yurtdışından üretici firmadan aynı ürünü beklediklerini değiştirme yapacaklarını söylediler. Ancak 1 hafta geçmesine rağmen cevap alamayınca tekrar aradım. Bu sefer bana ürünü getiremeyeceklerini eğer istersem daha alt bir model verebileceklerini kabul etmezsem satıcı firmaya gitmemi söylediler. Herhangi bir şekilde değiştirme yada tamirat yapmayacaklarını, kanuni haklarımı değil kendi sistemlerini uygulayacaklarını ve mahkemeye başvurursam da önemsemeyeceklerini belirttiler.

    Eğer sorunum giderilmezse hem A4 Tech'in üretici firmasına, hemde sanayi ve ticaret bakanlığına başvuruda bulunup Mascom'u mahkemeye vererek ürünümün bedelini ve mahkeme masraflarımı talep edeceğim.

    A4 marka bir ürün alacak olanların yada bir yakınları alacak olanların bu durumu göz önünde bulundurmalarını ve ürün arızalanırsa başlarına neler geleceğini bilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Zira gördüğünüz gibi A4 TECH ÜRÜNLERİNİN TÜRKİYE'DE GARANTİSİ YOK !!!!

    Bu başlıktan durum hakkındaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğim. Bu ülkede kimsenin tüketicileri enayi yerine koyamayacağını Allah izin verirse hepimiz adına göstermeye çalışacağım..

    MASCOM



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meph -- 1 Aralık 2006; 18:32:10 >







  • direk sanayi ve ticaret bakanlığı nın sitesine yaz durumu zaten orada resmi işleme koyuyor sayı ve numara veriyor.
    yorulmana gerek yok.
    ben yaptım ve sonuş aldım ordan biliyorum.
  • Yolunuz açık olsun
  • geçmiş olsun hocam asla peşini bırakma konsey arkadaşımızın dediği gibi sanayi ve ticaret bakanlığı na yaz bide tüketici koruma dernekleride bu konularla çok alakadar onlarada başvurabilirsin
  • UP!

    yukarda kalsın bu başlık ve sonuçtan hepimizin haberi olsun..

    firmalar artık öğrenmeli işlerin böyle yürümeyeceğini
  • Bir alt modeli nasıl teklif ederler onu anlamadım, nasıl bir sahtekarlık bu, normalde aldığın modelin aynısından, o da yoksa bir üst modeli vermek zorundalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.