Şimdi Ara

A500-1f4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • beyler bu modeli almayın bende size uyarı. Anakartları arızalı. ben aldım, bozuk çıktı ikincisini aldım o da aynı sorun. servisteki elemanda dedi. simdiye kadar 8 leptop geldi bu modelden 8 i de aynı sorun diye. ben artık asus aldım ama toshiba ısrarcıysanız a500-1gn ve f60-10v modelleri iyi ve nette okudugum kadarıyla şikayetçi olan cok az



  • bende de bu model var ekran kararması ve driver hatası sorunu yaşıyorum.senin problemin neydi? eğer aynıysa bende servise gönderebilirim ama şuan fazla bi sorunu yok arada sırada veriyor bu hatayı.. alalı 2 aydan fazla oldu..
  • valla kardesim rahatsız edecek bir sorunu vardıysa keske bir ay dolmadan değiştirseydin. bir ayı geçince mırın kırın ediyolar. benim makiemde anakart bazlı pili algılamama sorunu vardı. diğerinde de buna yakın birşey. 2 side neticesinde bi kapandı bi daha da acılmadı zaten. yani servisinde de iade konusunda mırın kırın edebilecekleri bir kozları kalmadı ellerinde adamların.
  • hmm anladım senin sorunun tamamen donanımsal bir sorunmuş

    benim bildiğim 7 gün içerisinde değişim isteyebiliyosun. ben bu sorunu farkettiğimde ztn 10 gün falan olmuştu.
    ayrıca götürsem inceleyecekler bişeyi yok deyip geri verecekler. çünkü ara sıra bu driver hatasını alıyorum ve bunun dışında bi sorun yok.
    maalesef ortada apaçık kullanımı engelleyen bir sorun yoksa değişim falan yapmıyor mağazalar.
  • yok 7 gün değil 1 ay içinde iade zorunlu ama dediğin gibi işte , donanımsal bir sorun olması lazım. driverı filan kabul etmezler, format at fln deyip geçiştirirler.
    ama tek sorunun oysa bişey değilmiş canım. çok güzel makine, sahip olamadıgı için içimde bi ukte kalmadı değil. hayrını gör, güle güle kullan kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.