Şimdi Ara

A95 ALDIM. HANGİ PİL VE ŞARJ ALETİ ÖNERİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SONUNDA ALDIM DAHA DOĞRUSU SİPARİŞİ VERDİM 1-2 GÜNE ELİMDE OLACAK.. BU ARADA HANGİ PİL VE ŞARJ ALETİNİ ÖNERİRSİNİZ..BİLİYORSUNUZ 4 PİLLE ÇALIŞIYO ALET..



  • Hayırlı olsun;

    Piyasada farklı markalarda pil ve şarj cihazları mevcut. GP, energizer, uniross varta çokça kullanılanlar arasında. Ama pil alırken yüksek mAh pilleri tercih et. (mesela 2300 ve üstü) Kaç saatte şarj ettiği de önemli. Kit halinde alırsan daha ucuza gelebilir.

    Makina gelince kedinin fotoğraflarını yollarsın artık
  • saolasın.. inşallah fotoğrafları paylaşıcam sizlerle..bu arada pil ve şarj aleti araştırdım biraz ama şarj aletlerinin altında mesela--- 2300 mah pili yarım saatte şarj ediyo --- yazılı peki bu demek mi ki başka pilleri şarj edemiyor alet yani sadece 2300 e göre mi yapılmış..
  • "2300 ü şukadar saatte doldurur" yazsa da cihaz bu değerin altındaki veya üstündeki pilleri de teorik olarak şarj etmesi gerekir. Tabi pillerin kapasitesi arttıkça şarj edilme süreleri de artar. (aynı şarj cihazında olduklarını varsayarsak)
  • Selam !
    Yenimakinan hayırlı olsun,fotoğrafları bekleriz tabii,Kitapçığımda 2250 Ma altına düşülmemesi öneriliyor .İstanbuldaysan sirkeci civarında ucuza bulabilirsin.
    Ben uniross u 2300 ma pilleriyle ve ekstra dan da 4 adet gp pil aldım.şimdi 2500Ma ler çıktı sanıyorum 2300 Ma den daha uzun ömürlüler..yalnız ekstra dan pil olmanı öneririm çünkü olur olmaz zamanda bitebilir. Özellikle tatildeyken,yanında pil olması senin için büyük avantaj olur
    Perspective katılıyorum çoğu makina zaten diğer tüm şarj edilebilen pilleride şarj ediyortabisüresi pilin kaç Ma olduğuna bağlı
    BU konuda çok fazla bilgim yok ama şunu belirtiyim 2500Ma ile 2300 Ma i sarj edebilirsin ama sanırım 2300 ü sarjeden bir makina ile 2500 ü şarj etmen hem düzgün sarj edememene sebeb olabilir hem de pile zarar verebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayfuni -- 22 Haziran 2005, 10:23:52 >
  • 2300 ve üstü pil almanı tavsiye ederim. Biraz pahalıdır ama performansı mükemmel
  • hayırlı olsun lezgan bence pişman olmayacaksın. bende 2 hafta kadar önce almıştım. pil olarak 2500 mAh GP rapid2 sarj aleti ve 4 pil ile birlikte hızlı sistemden 10 taksit 47 YTL aldım. çok memnunum yaklaşık 1 haftadır şarj etmedim desem yeridir. 2-5 saat arası şarj ediyor bence fiyatına göre çok makul bir ürün. üstelik GP... flash bellek aldınmı bilmiyorum ama kingston 512 cf card 50$ (KDV dahil) piyasada. aklında bulunsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.