Şimdi Ara

Abbys hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dün aynı grupta beraber olduğumuz bir rangerın itemlerini inceledim adam 37 lvl ama full abbys item takmış. Araştırdım ama konu ile ilgili çok sağlıklı bir bilgi bulamadım. Kendiside bu hususta cevap vermedi. Ben 40 lvl sorc olarak uzun zamandır ap kasıyorum fakat 3 abbys itemden başka ap puan toplayamadım daha. Grind yapıyorum, kalelerdeki ins. giriyoruz group olarak, karşı taraftan adam kesiyoruz ama ap çok yetersiz kalıyor. Bilmediğim bir husus var sanırım diye düşünmeye başladım. Karşı tarafın taktığı abbys itemlerinin 500.000 ap üzeri puan istediğini düşürsek garip bir durum gibi geldi. Bu hususta fikri olan arkadaşların paylaşım yapacağını umuyorum.



  • O tür karakterlere twink deniyor WoW ve Aionda. Büyük ihtimalle 50 level bir karakterin yan karakteridir. Eğer level kasmayıp 35-40 level arasında sabitlersen ve 1-2 arkadaş bulabilirsen seninle sürekli PvP yapabilecek, tüm gün riftden karşı ırkın bölgesine geçip ap kasabilirsin. O bahsettiğin karakter aylardır pvp yapıyordu bu şekilde. Benim twink karakterimle sürekli uyguladığım taktiğimse şuydu, eğer elyossan googledan morheimdeki "light of luck" spawn noktalarını ve çıkış saatlerini öğren (asmo isen elyolardakini öğrenmem gerekiyor doğal olarak) ve o saatlerde o bölgeleri gez 3-4 kişilik gruplarla. Benim officer görevim açık olsaydı sırf bu şekilde officer görevimi bitirirdim 3-4 defa, 40 levelda.
  • Teşekkürler bilgi paylaşımı için. Biraz bu konu üzerinden araştırma yaptım yardımı olacak şeyler yakaladım gibi. Tekrar teşekkürler
  • Batu senin dediğin taktikle level 40 a kadar level 30 AP set tamamlanabilir. Ama adam level 33 te full set + silahını + takılarını almışsa gold satıcılarının kapısını çalmış demektir benim için.

    Adamlar rift ile kasıyorlarsa hiç mi ölüp AP kaybetmiyorlar? Alsig in oralarda akşama kadar yüzlerce twink kesiyorum, hiç mi Ap kaybetmiyorlar öldüklerinde. Kimin ensesi rank 1 de level 33 ken Morheimde fink atacak kadar kalın?
    Adami 3 kişi kestik (kesebildik demiyorum) bana 800 ap verdi ve kendisi en az 1k ap kaybetti. Rift ten kazanılan AP değerlidir kimse böyle harcamaz bu Ap yi.

    Birleşmeden sonra türedi bu twinkler birleşmeden önce yoktu böyle karakterler ve lejyonlar.

    Bir de Spatalos daki Elyoların rezilliğinden söz edeceğim. Asmo tarafında Morheim deki elyolara level 50 ler saldırmazlar. Saldırırlarsa fırçayı yerler ama Elyo tarfına bi geçin. Elthen de peşinize level 50 adamlar düşüyor köşe bucak kovalıyorlar sizi.
    Arkadaşlarla geçtiğimde officer felan geldi yuh dedim. Biz en fazla 35-36 leveliz etrafımızdakilerin hepsi pembe görünüyor bize ve alacakları 1 AP sadece.

    Bu olaylar iyice bıktırıyor asmoları. Yakında Spatalos da cidden Asmo kalmayacak.
    Bunu en iyi Dredgion zamanı anlıyorum.
    Asmoların Dredgion a girmeleri 5 saniye sürmüyor. Elyolar ise (kendim bizzat 56 dakika bekledim) 1 saat bekliyor.
    Kesinlikle eminimki bir sonraki transferden sora bu bekleyiş bitmeyecek ve Elyo tarafında Dredgion a giren parti sayısı 2-3 tane olacak.
    Legionlar dağıldı herkes transferi bekliyor. Bu saatten sonra ncsoft transferden dönerse gelmiş geçmiş en düşüncesiz, en basiretsiz oyun firması olur benim için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.