Şimdi Ara

abd den kaç tane ipod getirtebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar,amerika da çalışan arkadaşım kasım da türkiye ye geri dönecek ve ben ondan yeni nesil ipod nano getirmesini isteyeceğim fakat sorun şu.bana toplam 10 tane 4 gb (duruma göre 8 gb olabilir)lık ipod nano 3G getirmesini istiyorum sizce yanında valizle getirirken havaalanında gümrükte sorun çıkarmı?sizce ideal sayı nedir?bu kadar ipod u ne yapacan derseniz satmayı planlıyorum diye bi cevap verebilirim.



  • cok akillica bir fikir... Amerika'da yasayan binlerce vatandasimiz bilmiyor mu her gelislerinde yanlarinda 30-40 tane laptop, ipod,iphone getirip burada zengin olmayi???

    gumruk vergisi diye birsey duymadin mi hic?

    hangi urun olursa olsun ister laptop, ister ipod vs. ayni urunden en fazla 2 tane sokabilirsin; bunlardan sadece 1 tanesi ambalajinda olabilir. digerinin mutlaka ambalaji yirtik, surekli kullanilir halde olmalidir. Gumruk gorevlileri sorarsa acik olani kendim kullaniyorum, digerini de hediyelik getirdim diyebilirsin. Yani ayni urunden en fazla 2 tane sokma hakkin var ve bunlardan birinin de kullanilmis durumda olmasi lazim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.