Şimdi Ara

ABD Hava Kuvvetleri, F-35 projesindeki sorunlar nedeniyle yönünü yeniden F-16’ya çeviriyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    bu egoyla sizden bir sey olmamış anlaşılan ,
  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Egomu hangi cümlemden çıkardığınızı çok merak ettim. Sizin egonuz gibi birine “senden bir şey olamamış” gibi bir yargım oldu mu mesela?
    Bir şey olmadı benden, kendi halimde evli barklı, mutlu mesut yaşıyorum, sağlığımda çok iyi şükürler olsun. Fazlasında gözüm yok. Siz ne oldunuz?
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    bende ekmeğimin peşindeyim şükür halimize , benimde fazlasında gözüm yok sizler gib,i gençlere yönelik bir şeyler yapmaya çalışıyoruz demogoji ye gerek yok ,
  • Ben hala İsveç gripen uçakları iyi bir alternatif olabilir diye düşünüyorum. Bu uçağın çok hakkını yiyorlar. Pazarlama konusunu beceremiyorlar... bak Fransa verdi gazı Yunanistan’a sattı uçakları....
  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Bir önceki şişik ego ithamından sonra nedenini bile söylemeden şimdi de nasıl yazıldığını bilmediğiniz demagojiye mi itham ediyorsunuz beni? Kalbimi kırıyorsunuz bayım. Sizin aksinize kimseye hakaret etmemiş, aşağılayıcı bir söz kullanmamış veya yargılamamıştım. sözle gıdıklamanın kimseye zararı yoktur. kimsenin kalbini kırmadan, konuyu şahsileştirmeden, biraz da espiri katarak eleştirmek, eleştirilerin en yapıcısıdır. Genç arkadaşımızın bahsettiği “konuyla ilgili eğitim almadan 10 dakikada sayfalarca bilgi dökebilmek” hem takdir edilesidir hem de endişe verici bir durumdur. Zira kolay ulaşılan bilgi genelde akılda kalmaz, üniversitede 11 yıldır verdiğim derslerden kendi adıma bunu ögrendim. Size yaptığınız şeyde başarılar, hayırlara vesile olsun.
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    şurada değmeyecek olan , bir meseleyi izah etmemi istiyorsunuz yada bekliyorsunuz ,yani beni eleştir lütfen, ben anlamıyorum sen söyle hesabı, ifade ettiğiniz , herkes uçak mühendisi olmuş herkes sağdan soldan duyduğu bilgiyi pompalıyor fikrine nerden yada niye kapildiniz , haa haberi okumuş ve ideolojik bir yaklaşım ile konuyu abd ile yaşanan ucak krizine , yazilan yorumarin içindeki bir kaç bilgiye tahammül mu edemediniz ? abd nin ülkemiz üzerinde ki tutumunu eleştiren biri olmadığınız üstüne bana bilimsel veri sunun bakalım!, demiş bir hoca ile karşı karşıya geldik , siz ogrencinize bu kafayla yaklaşıyor iseniz bu ulke bir yere gitmeyi hak etsede gidemez. madem üslup u ile eleştirilmek istediniz ozaman üşenmeden yorum yazan geçenlere hakikati anlatın ki uçak mühendisliğini tecil etsinler yoksa bir iki YouTube videosu izleyen ile akademik çalışmalar sürdüren bireylerin farkı kalmıyor , hayat hızlanıyor hocaaa , çağa ayak uydur 10dk lik video senin 1 ayda veremediğin bilgiyi verir hale geldi , oh olsun diyenlere kin gütmek ideolojik bir yaklaşım sen çalışmalarına devam et , ne işin var forumda nasılsa yazılanları okuyup sekil yapion , gec bu işi geç....




  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Çok yaşayın azizim, Allah’ta sizi güldürsün. 10 dakikalık videolardan daha komikti
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    haa ?, gülüp geçiyor insan da , bunlar hep ego ego 😆😆😆
  • F-35 daha çok yeni bir platform blok güncellemeler ile çoğu hata çözülüp gelişmiş bir platform olacaktır. Kurusıkı konuşmanın anlamı yok herifler arge yapıyorlar savunma sanayisine yıllık harcadıkları para ortada yapılan işlerde öyle.
  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Olabilir elbet, belki benim göremediğim bir şeyi görüyorsunuzdur. Aslında bu nedenle sormuştum hangi cümlemde ego okudunuz diye ama cevap yerine türlü hakaret ve itham karşılık verdiniz. Allah affetsin ne diyeyim.
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    bu kadar sidik de yarisitirilmaz be hoca sem cami hocası olmayasın 😆 tamam daha uzağa isiyorsun
  • noobszle kullanıcısına yanıt
    Estafrullah, vallahi hiç öyle niyetim olmadı. Güzel güzel sohbet etmeye çalıştım. Sürç-ü lisan eylediysem affola
  • F-35 büyük bir fiyasko ile sonuçlandı. Tek motorlu olması zaten büyük dezavantaj. Ayrıyeten hantal olması sebebiyle aerodinamik açıdan da oldukça kötü bir uçaktır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 435 4 kullanıcısına yanıt
    afediyorum hocam tarafımca 🤣
  • F35 'lerin parasını verip daha uçağını alamamış ülkelerin hava kuvvetleri ne yapacak ? ABD'nin havada uçacak uçağı olacak ama F35 için milyarlarca dolar veren ülkelerin savaş uçağı envanteri ne olacak ? Peki para iadesi yapmaları mümkün mü?

  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir Amerikalıdan daha çok Amerikancı var bu memlekette bu gaspçı, hırsız, IRK KIYIMCISI VAHŞİ leri birşey zannediyorlar..

  • F-35 için verdiğimiz paraların karşılığını yeni F-16'lar olarak versinler bari.

  • Askeri teknolojinin gelişiminden gram anlamayan adamlar burada gelmiş b.klama çekiyor F35 projesine.

    Eğer o kafada olacaksak geliştirme aşamasında F16' nın daha ilk high-speed-taxi denemesinde yalnışlıkla havalandığını o zaman dijital sistemler de söz konusu olmamasına rağmen bunun elektro-mekanik sistemden kaynakladığını ve denemenin kırımla bittiğini de belirtmek isterim.

    5inci nesil demek tamamen dijital demek. Haliyle problemler olacaktır. Bu uçağın tam oturmuş bir sistem olarak 10 yıldan önce kendine geleceğine inanmıyorum fakat! gidip Rus yapımı "ihracat versiyonu" (ne demek olduğunu çoğunun anlamayacağı aşikar ama...) uçakları övmek büyük akıl kıtlığı belirtisidir.

    Bizim ilk ve yegane hedefimizin milli uçağı havalandırmak olması gerekiyor. Diğerleri yan çözümler olarak cepte bekletilmeli öncelikle F35' de dahil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 8 Şubat 2021; 13:27:49 >
  • Ödediğimiz paralar çöp oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.