Şimdi Ara

Abra a5 v12.1 vs Asus FX550VX hangisini alayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 2 laptop arasında kaldım.normalde monster alcaktım ama takılma vb sorunlar oluyomuş diye kullanıcı yorumları okudum.
    sonra asus mu alsam diye fikrim değişti biraz ama şuan aradayım.bu arada gtx 950 olması benim için çok sıkıntı değil çünkü oyundan çok yazılım geliştirme ( iş ) için kullanıcam.arada lol csgo oynuyorum onun içinde 950 de yeterli olur diye düşünyorum.

    ASUS = 3299TLhttps://www.itopya.com/asus-fx550vx-dm749-intel-i7-7700hq-islemci-8gb-ram-128gb-ssd-1tb-disk-156-dos-notebook/

    MONSTER = 3307TLhttps://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A5-V12-1.html#.WawlKbKrTIW

    hangisini almalıyım sizce? veya muadili farklı laptop önerilerinizi alabilirim.







  • Kardeş ben şunu al bunu al demiyeceğim sadece 7 ay önce yaklaşık asus aldım o da DM** tarzı birşeydi DM248TC olabilir emin değilim.Neyse öncelikle klavyesi kırmızı renk yapmışlar ve aydınlatma yoktu benim aldığımda ve akşam ışıkta dahi klavye seçilmiyordu.Asıl olay ise şu ben bu laptopu 7 ay önce aldım 3300 vatandan ve csgo yükledim girdim ve oynarken 2 3 dakika içinde turboda veya normalde farketmeksizin anakart ve işlemci 94 dereceleri gördü 2dk içinde sadece ve geri iade etmek istedim vatandan 3 4 kere gitti servise normal deyip deyip yolladılar bende tüketici hakları ile zar zor iade ettim bu yüzden bu "DM"li serileri iyi araştırmak lazım belki kronik bir sorun olabilir kasada plastikti.
  • anladım hocam.valla bir kaç güne 3100-3400 arası laptop alıcam seçenekleri 2 ye kadar indirdim ama hala o kadar aradayım ki.yarın kadıköydeki focus bilgisayaramı ( monster ) yoksa itopya.com un magazasınamı gitsem bilmiyorum.asus bilindik marka diye alasım var.monsterında özellikleri hoşuma gitti ama onada güvenemiyorum.internetteki kullanıcı yorumlarının hepsine baktım.yorumlar beni cok arada bıraktı.aynı ürün için olum ve olumsuz çok yorum var.en son şu kanıya vardım. elektronik şans işi birini seçip alıcam galiba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fattor -- 4 Eylül 2017; 23:10:11 >
  • Asus'un bu serisi tek fanlı ve ısınma sorunu var diye biliyorum.
  • hm bunu bilmiyodum.neyse bir kaç güne monster pc'nin durumunu yazarım muhtemelen ya servise gönderdim yazarım yada gayet başarılı diye bir title görürsünüz muhtemelen yorumlarınız için teşekkürler @Monster
  • hocam aynı durumdayım. asus'un kasa yapısı hoşuma gitmiyor benim de. yalnız monster'da ise harddisk yok, yalnızca ssd var. ayrıca işlemci de i5 7300hq.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abra v12.1 yerine v9.3 aldım( 3 hafta önce ). foruma pek bakamıyorum.msi konusu ise hocam haklısın kaliteli ama ben f/p ürün aradıgım için msi tercihimde degil.birde genelde hiç tecrübe edinmemiş kişiler yorumlardan yola çıkarak kesin kararlar verebiliyor.ben kendi kullandıgım ürünüm için 3 haftalık izlenimlerimi aktarayım

    -internette yorumlarda okudugum masaüstünde ve pile tıkladıgımızda vb. ufak bi donma gerçekten oluyor.( çözümü var mı pek araştırma fırsatım olmadı )
    -yine çok konuşulan sesin az çıkması meselesi.ses driverını kurunca düzeliyor.gayet yeterli sesi var.yalnız hoparlörler kasanın altında olması sesin kalitesini düşüyor.ve ses düzeyi yeterli olmasına karşın kalitesi için aynı şeyi söyleyemicem.ama vasat ta degil iyi denebilir.
    -ses cok cıkarıyor yorumlarına gelirsek.normal kullanımda gayet sessiz.oyunlarda ses hissedilir derecede arttıryor.ama bu çok normal güçlü bir gpu var
    sogutması için çok dogal bir ses.
    -usb port meselesi.cd-rom olmayan bir kasa için usb giriş sorunun hiç olmaması gerekir diye düşünürüz.ama bu konuda sınıfta kalmış monster.
    cd-rom olmamasına ragmen usb portları yetersiz.2 sagda 1 solda var 3.1 saymazsak.genelde 1 telefon ve fare takılı oluyor.ben ben bunları genelde solda kullanırım.mousenin açısını zorlamaması için.
    -aynı şekilde sol arkada ve sagda sogutmak için fan çıkısı bulunuyor.yine çok saçma bir secenek.hele ki bir gamebook yapıyorsan.bunu listenin en başına koymaları gerekir.ergonomik bir yapıya sahip olması gerekirken sagdan üfleyen hava mouse tutan elinizi bir hayli terletiyor ( harici klavye-mouse kullanlara lafım yok )
    -sogutma konusu.sogutma acısından başarılıya yakın buldugumu söyleyebilirim.sogutması yeterli.uzun süre oyun oynayanlar için, altına bir sogutucu takviyesi yaparak bu konuda sıkıntı cekmezler.

    he bunlar var ama muadili pclere göre kıyaslarsak alınabilir bir bilgisayar.tekrar secim yapsam yine alırdım.çünkü bütçeye göre iyi.
    secdigim özelligi hiç mi yok derseniz.ips ekran konusunda fhd çözünürlük ile çok başarılı buldum.günlük kullanım performansını da begendim.ekran kartı için optimize ayarları tam ayarlayamadım incelemeye vaktim olmadıgı için.ama onlarında ayarlarından emin olunca bi test yaparak ekran kartı konusunda da izlenimlerimi aktarabilirim.iyi forumlar




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.