Şimdi Ara

Abra a5 V4.1 Kasa Çatlaması & Isınma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Moralim nasıl bozuk anlatamam. Geçen yıl hemen hemen bu aylarda laptop araştırıyordum. Önceki laptopum çok ısı problemi yarattığı için ve oyun oynamak istediğim için monster ve msi arasında sürekli git- geller arasındaydım. Son olarak kararımı monsterdan yana verip bütçemin sınırlarını zorlayıp monster a5 v4.1 aldım. İlk aylar çok memnun kaldım cs go'da lolde son ayarlarda ısınma olmadan oynuyabiliyordum. En güçlü oyun olarak shadow of mordoru denemişimdir oda full ayarlarda değildi kesintisiz,takılmasız bir oyun oynadım. Yani gtx 960m var orasıda olsun.:)

    Neyse arkadaşlar laptopu aldıktan 1 yada 2 ay sonra yazın da sıcaklıkların artmasıyla laptopta hafif ısı artışları başlayınca gidip monsterın önerdiği thermaltake soğutucuyuda aldım ve o günden beri altından çıkarmıyordum. Fakat ısı sorunları biraz artmaya başlamıştı, eskiye nazaran.

    Neyse 4 ay önce yurt dışına çıkarken yolda kasayı ezmişim sanırım ne ara oldu bilmiyorum.

     Abra a5 V4.1 Kasa Çatlaması & Isınma

    Çalışmasını etkilemedi ama, sanırım 4 aylık süreçte çatlaklar biraz daha arttı gibi. Öte yandan şu an bilgisayr gereksiz yere ısınıyor. Boşta ilk aldığım zamanlar 35 derece olan bilgisayar şu an soğutucu varken 45-50 derece ve kasada klavyede hissedebiliyorum. Fan çıkışlarına elimi koyduğumda hava çıkışının çok az olduğunu farkettim. Eskiden böyle değildi. Dolayısıyla moralim çok bozuk. Pazartesi günü monster teknik servisi arayacağım fakat, kasa değişimine ne kadar bir ücret temin edilir tahmini olan var mı yada benzer durumu yaşayan? Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnvall -- 25 Haziran 2016; 23:49:04 >







  • benimde ısınma sorunum vardı boşu boşuna soğutucu aldım. Sonradan en yüksek işlemci durumu ayarı var , ordan %60'a kadar indirdim ısınma derdim kalmadı. (tabii öncesinde bir oyunda performansı arttırmak için kendim %100 almıştım , unutmuşum) http://8.enpedi.com/2014/09/gelismis-guc-seceneklerine-en-dusuk.html
  • hocam kasa konusunda geçmiş olsun öncelikle. ısınma konusunda bende aynı durumdayım. ilk aldığım zamana göre 10-15 derece daha fazla ısınıyor şimdi. toz temizliği termal macun yenilemesi yapmak gerekiyor.
  • Yorumlarınız için teşekkürler. Evet fan temizliği gerekiyor farkındayım. Açıp kendim temizlerdim ama, kasada çatladığı için şu an biraz tereddütteyim :). Servise yollayım diyeceğim ama muhtemelen kasa değişimi yapılması gerekecek açtıktan sonra. Kaça yaptıklarını yarın arayıp öğrenmem gerekiyor. Teşekkürler yorumunuz için :).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.