Şimdi Ara

Abra A7 6.4 Mat IPS Işık Sızma Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    3 gün önce Abra A7 6.4 aldım ve alırken mat IPS ekran ile değiştirdim. Dün akşam oyun oynarken altta (4 parmak genişliğinde) ve üstte (2 parmak genişliğinde) ışık sızması fark ettim.
    Sizde durum nedir bu IPS ekranlarda ışık sızması normal mi yoksa teknik servise göndermelimiyim?



  • Fotoğraf yüklerseniz daha iyi yardımcı olabilir arkadaşlar size. Duruma göre bende yorum yapacağım
  • Akşam yüklemeye çalışacağım
  • Hoş geldin dostum aramıza aynı sorundan bende müzdaripim 2 -3 defa panel değişti sorun devam ediyor :) sorun normalmiş panel üreten firma normal olduğunu söylüyor muş. 15 günlük hakkın dolmadan iade et. Sorunu çözemiyorlar çözselerdi benim 7000 liralık cihazın panel sorununu çözerlerdi. 2 -3 defa panel değişti bunda daha az belli oluyor diyip diyip yolladılar :) söyledikler doğru daha az belli oluyor ama çözülmüyor. Sorunu tam anlamıyla görmek için piksel teksi siyaz google a f11 e tam ekran yapıp siyah renk e gel parlaklıgıda yükselt gör :) senin 4 parmak dediğin bi anda 10 parmak oluyor saçma sapan birşeyler. Benim konuma bak orda detaylı yazdım. Bir an önce hakkını kullan iade et yoksa benim gibi ikinci el olarak bile alıcı bulamazsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Abra A7 6.4 Mat IPS Işık Sızma Problemi
     Abra A7 6.4 Mat IPS Işık Sızma Problemi

    Biraz araştırdım acaba bu sorun Abra seride mi var Tulpar mı alsam diye Tulpar'larda da oluyormuş. Monster da yeni serilerde sorun olmayan model varmı? 15.6 yada 17.3 hangisi olursa, bende acaba 17" aldım ekran büyük ondan mı diye hayıflanıyordum keşke 15.6" alsaydım diye.
    @realbyx hocam iade etsem tavsiye edeceğiniz monster modeli varmı yoksa başka marka bir notebook mu almalıyım? Bu konuda tecrübeli arkadaşlarda yardımcı olursa çok sevinirim Pazartesi günü duruma göre iade yada değişim yapmayı düşünüyorum.




  • Sana değişim önerecekler 15 günlük süren dolmadan. Kabul etme iade et Monster ve Yaşnanalar konusuna bakarsan ben açtım orda detaylı bir şekilde yazıyor. İade et msi al kafan rahat olsun 300 - 500 lira pahalı ama hakkını veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün hayallerim yıkıldı çok isteyerek almıştım çok üzüldüm şimdi :(
    MSI GE62 Apache Pro 6QF-096XTR bu modele bakıyorum yaklaşık 1.000 TL daha pahalı olacak ve beni çok zorlayacak. Eksi olarak ekran 15.6" artı olarak 128GB SSD yaklaşık özellik olarak bunu bulabildim.
    Sizlerin önerebileceği başka model varmı
    Birde MSI modellerinde ekranda buna benzer problemler yaşanıyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmeta -- 1 Mayıs 2016; 13:55:40 >
  • Sifir gelen abra a5 imde de var dun geldi yarin iade olacak. Malesef olmasa boyle seyler hevesimizle kullansak ama malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak ips panellerde ışık sızması olur ama bu ışık sızmıyor bildiğin güneş gibi parlıyor ayıplı ürün hocam panelin değişimini isteyin veya iade böyle ışık sızması olmaz , şimdi her panelde olur diyen monster savunma timi gelmeden ekleyeyim benim Msi paneldede sızma var ama oyunda filmde farkedilmiyor kapkaranlık ekranda hafif belli oluyor , böyle ürün yolluyorlarsa hiçbir adam akıllı test yapmadan montaj paket yapmışlar kim bilir daha ne sorunları var!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Storm Raider

    Genel olarak ips panellerde ışık sızması olur ama bu ışık sızmıyor bildiğin güneş gibi parlıyor ayıplı ürün hocam panelin değişimini isteyin veya iade böyle ışık sızması olmaz , şimdi her panelde olur diyen monster savunma timi gelmeden ekleyeyim benim Msi paneldede sızma var ama oyunda filmde farkedilmiyor kapkaranlık ekranda hafif belli oluyor , böyle ürün yolluyorlarsa hiçbir adam akıllı test yapmadan montaj paket yapmışlar kim bilir daha ne sorunları var!

    Hocam bende LG tv var onda danışıklı sızması var ama o kaca ekranda belli bile olmuyor çok az. Ama bu 17"ekranda bu işi sızması değil ışık boşalması! Ekranın sol üst köşesine dokunduğunda ekran içeri girip tık tık ses çıkıyordu montajı düzgün yapmamışlar ekranı oturtabilseler belki bu kadar kötü olmazdı. Neyse dün görüştüm ve kargo firmasına verdim umarım bugün ellerine geçer ve iade işlemi sorunsuz gerçekleşir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.