Şimdi Ara

ABYSSUS Guild (TURKS)( CROM PVE ) Üye alımı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
4.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • conan ilk çıktığında ağzımın suları akarak "ohaaaa" gibi tepkiler vererek incelemiştim... lakin fırsatım yoktu geçen yıl tamamiyle aklımdan çıkan birşeydi online oyunlar ama şuan fazlasıyla canım çekiyor :) ama ama ama birde şu var yeni çıkmış bir oyun değil :/ bu da canımı ayrıca sıkıyor... çoğunluğun prof olup benim çaylak çaylak dolandığım bir oyundan ne kadar zevk alabilirim?'i düşünüyorum şu sıralar... ortak büyü yapan nil ( yada mısır hatırlayamadım) rahiplerine de ayrıca hayran kalmıştım.
  • Slm Newby, ister tekrar baştan kas, istersen eski karakterinle oyna, oyuna tekrar dönmen güzel. Eğer Crom'da olursan görüşürüz. Kendine ii bak

    Vulcain, oyunun değişen yapısı ve bir çok yenilik, ilk çıktığı halini 2'ye 3'e katlamış durumda. Tekrar dönersen, daha fazla keyif alacağına eminim.

    Düşünmeyin arkadaşlar, çabuk çabuk gelin.
  • Vaaaaay newby dön oyuna tabiiii Kanije oldu abyssus fury den gelen arkadaşlar ile güçlendik sağlam dostluklar kuruldu,Zamanında kyllk keserken zorlanan bizler t2 lerde bosları yalvartır hale geldik :) (pve) de Kurduğumuz raid ittifak ilede t3 ler devam tabiki. Ama herzaman senin gibi bir conq a ihtiyaç olur olmazsa yaratılır :))
  • Conqmu? Vonqsan bekleme gel en çok ihtiyaç olan 2. sınıf.
  • Newby bekleriz raidlerde herzaman yerin hazır :D
    saygılar
  • Nasil gidiyor Crom da arkadaslar , güncel bilgilerden haberder edin bizi =) PvP de nasil gidiyor t3 e adim atildimi ^^
  • Açıkcası PvP de aktif olduğumuz söylenemez bu aralar PvE oyuncular aktif guildde.Raid liderimizin iyi ilişkileri ile yaptığımız ittifak ilede T3 raidlere devam ediyoruz
  • Raid yapmaktan gözümüzü açamıyoruz ki PvP yapalım w1-2-3 sonra t3, e hadi bi de diğer karakterlerle raid derken hafta bitiyor. Neyse şikayetçi zannetmesinler. Çünkü en önde raid'e koştuğumu cümle alem bilir

    Oldmember, oyuna başladığımdan beri Crom'da olduğumdan (sadece kısa süreliğine Fury'e gitmiştim) bu soruyu Fury'den gelen arkadaşların cevaplaması daha uygun olur

    Genel olarak, aktiviteler gayet güzel gidiyor. Ah bir de GM'ler server'ın aktif tüm oyuncularını lamasalardı. Bi tutturdular "oyun mekaniğine aykırı" lafı. Hadi hayırlısı... Bir de keşke hiç çalışmak zorunda kalmasak da hep oyun oynasak. Akşamdan akşam yetmiyorrrrrrrr.




  • ben forumu baya bi önce doldurmuştur ama cvp gelmedi. Dönüş yapılırsa sevinirim. LvL 56 Conq. Horcoel....
  • 2.1 Yaması artık sunucularda kullanılmaya başladı.Kısaca bu yeni yama ile oyunculara neler sunulduğuna ve nelerin değiştiğine kısaca ve anlata bildiğimiz ölçüde eksiğiyle noksanıyla bir göz atalım.Guild Forumlarımızda bulunan en güncel bilgileri ve detayları yine her zaman olduğu gibi bu başlık altından bu oyunu seven herkez için güncellemeye devam edeceğiz.

    Yeni Mini Game oyunu “The Call of Jhebbal Sag” :

    Eskiden 6 kişilik ve toplamda 12 kişiden oluşan oyunların yanısıra yeni gelen bu mini game ile artık oyuncu sayısı takım başına 12 toplamda 24 kişilik bir gurubu kapsayan oyun haline gelmiştir.
    Oyun hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşa bilirsiniz :http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=162152

    Yeni Sosyal aktiviteler :

    Guild yelerine ve diğer oyunculara açık olamak zere çeşitli sosyal aktiviteler eklenmiştir.Bunların en ilginçlerinden bir tanesi süphesiz at yarışları olacaktır.At yarışları ile beraber Guild Sehirlerinde bulunan ve Renown level ile gelen Meyhanelerdede çeşitli ufak çaplı oyunlar bulmak mümkündür.

    Yazının devamına ve gerekli olan detayları buradan ulaşabilirsiniz :http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=162151

    Guardian Class ındaki değişiklikler :

    2.1 Yaması ile şüphesiz en büyük değişilik Guardian sınıfında olmuştur.Oyuncuların oyun içerisindeki şikayetleri ve önerileri doğrultusunda bir dizi değişikliğe uğrayan Guardian Class ının değişikliklerine kısaca bir göz atalım :

    .Bleeding Revenge ,Eye for an Eye ,Combat Mastery Stratagem Guardian Class ından kaldırıldı.Bu özelliklerden en çok işe yarayanı süphesizki % 30 Hareket kabiliyeti düşüren ama artı olarak 400 küsür Healt veren Stratagem dir.Çoğu zaman hayat kurtaran bu buff artık ne yazıkki Guardianlarda yok.Bir diğer kayıp ise genelikle Guardlar arasında kullanılan ve agroyu daha kolay değiştirmekte kullanılan diğer Stratagem de bu yama ile veda etmiş oldu Guardianlar.
    .Bloody Vengeance : Artık Guardian Classında doğuştan gelen bir Combo olarak değiştirildi.

    Juggernaut Yeni Feat agacı :

    .Shield Mastery ve Improved Shield Mastery ile gelen,Shield Strike ve Shield Slam adında 2 adet yeni combo eklenmiş oldu.
    .Shield Strike tek adımlı bir combo olup combo bitişinde Stun atma özelliği bulunmaktadır.
    .Shield Slam Combosunda ise sizin daha az danage almanızı sağlamakatadır.
    .Call to Arms ile agro tutmak için daha fazla nefret kazanırken takım oyuncularınında bir nebze olsun damage lerine etki etmeye yarar.
    .Savage Strikes ise Guardianların Combat Raiting ini artırmakta kullanılmaktadır.
    .Enraged Spirit %20 Oranında kullandığınız silaha bağlı olarak damage bonusu kazandırmaktadır.
    .Brutal Overreach ile kısa süreliğinede olsa Kritik vuruşlar yapmanızı ve combolaraki Kritik vurma sansınızı artırmaktadır.

    Varolan Featler üzerindeki Değişiklikler:

    .Savage Counterstrike : 5/10/15/20/25% olarak yüzdeleri değiştirildi. Counterstrike bir misilleme olarak karşıya vermiş olduğu zarar artırıldı.Bu oranlar 2/4/6/8/10 şeklinde devam etmektedir.
    .Battle Cry ve Ardent Battle :Stamina yenileme zamanları değiştirildi.
    .Morale Boost : Plexus Strike Combosu ile alınan Stamina değerleri değiştirildi.
    .Brutal Blows : Dulling Blow ve Overreach combo ile Kritik vurma sansı %10 oranında artırıldı.
    .Stand Your Ground : Knock back yemenizi ve belli bir süre Snarelerde kurtulmanızı sağlamkatadır.

    Kaldırılan Featler :

    .Bloody Vengeance - Doğuştan gelen bir Combo olarak değiştirildi. Forced March ,Drive them Back ,Sacrifice Bleeding ,Counterstrike Bleeding ,Dulling Blow ise Feat agacından kaldırıldı.

    Tempest Yeni Feat ağacı :

    .Ability - Intimidating Shout Yakınınızda bulunan 4 düşmana aynı anda vurabilme bir nevi alan damage di diyebiliriz buna.
    .Precise Attacks : Guardianların saldırıları sırasında karşısında bulunan yüksek armora sahip oyuncuların armorlarının delinmesine ve zırh altına verilen damagenin artırılmasına yarayan Armor Penetration yüzdesini artırır.
    .Fortitude : Combat rating ve karşılığında almış olduğunuz constitution değerlerini yükseltir.
    .Subterfuge : Guardianın healti %30 un altıana düştüğü anda 10 saniyelik bir dokunuzlmazlık sansı veren ve her 40 saniyede bir aynı sansı kullana bileceğiniz bir buff dır.


    Varolan Featler üzerindeki Değişiklikler:

    .Revenge : Hasar oranları 5/10/15/20/25% olarak değiştirilmiştir.
    .Disarming Aggression : Hasar oranı 4/8/12% şeklinde değişti,Frenzy durumunda ise bu değerler 10/20/30% kadar yüksele bilmektedir.
    .Sweep the Field : Feat agacında 3 puan verilerek açılan özellik artı 2 puan ile açılacak.
    .Skewer : Bu combo ile vermiş olduğunuz hasarın süresi artırılmıştır.

    Kaldırılan Featler :

    .Bleeding Revenge, Eye for an Eye ,Combat Mastery Stratagem Feat agacından kaldırılmıştır.

    Combolardaki Değişiklikler :

    .Overreach : Level 44 bir rank ve 68 de bir rank olmak üzere açılacaktır.
    .Bloody Vengeance :Bloody Vengeance artık 50 levelda otomatik olarak gelecektir.Kılıç ve Kalkan vermiş olduğu hasarlar tekrardan düzenlendi.
    .Storm Strike : Storm Strike Combosunun tekrar kullanım süresi düşürüldü.Alanda bulunan kişilerden ziyade tek bir hedefe verdiği hasar düzeyi arttırıldı.
    .Counterstrike : Counterstrike ile yapılan karşı hasar verme oranı kullanım sıklığına göre git gide artmaktadır.Kritik vurma sansı tekrardan düzenlendi.
    .Guard : Kazanılan Armor miktarlarında ufakta olsa azaltmalar yapıldı.
    .Disable : Disable ile yavaşlatmanın yanısıra 4 olarak com sonunda Fatality sansı eklenmiş oldu.
    .Dulling Blow : Dulling Blow ile eskiden vurulduğunda karşı taraftaki oyuncunun yada Mobun Combat Raiting den düşme yaparken artık bu kombo ile sadece,Oyuncunun Hit Raitingden düşüş olacaktır.
    .Plexus Strike : Stamina kazancı artırıldı.
    .Strike and Guard : Strike and Guard da eskiden bulunan Combo sonundaki Stun kaldırıldı.Bu Combonun yerine Shield
    .Strike getirilmiştir.Strike and Guard ın vermiş olduğu hasar ve Combo aynen yerini korumaktadır.

    Güncellemenin boyutu ve içeriği gerçekten büyük,Önemli detayların haricinde geriye kalan diğer Güncelleme detaylarını buradan görebilirsiniz:http://forums-eu.ageofconan.com/showthread.php?t=162177

    Not : Var olan imla ve yazım hatalarından dolayı şimdiden özür diliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alabandes -- 14 Aralık 2010; 17:18:38 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tyrande

    ben forumu baya bi önce doldurmuştur ama cvp gelmedi. Dönüş yapılırsa sevinirim. LvL 56 Conq. Horcoel....



    18 kasımda üyelik başvurusu onaylanmış gözüküyor.Oyun içinde abyssus officerlarından birini bulursan seni guilde alma konusunda yardımcı olacaklardır.
  • NECROPOLİS HARDMODE

    http://i1012.hizliresim.com/2010/12/5/1822.png

    ENİGMATA HARDMODE
     ABYSSUS Guild (TURKS)( CROM PVE ) Üye alımı

    YUNRAU HARDMODE
     ABYSSUS Guild (TURKS)( CROM PVE ) Üye alımı

    Bunların dısında Flame Ve Pilaes of Heaven Hardmodelarıda farm listemizde ancak bulardan foto almamısım
    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutlug -- 26 Aralık 2010; 12:21:21 >




  • şafak 257
  • Yeniden başladım nasıl ulaşıcam size bir türlü abyssus guildini bulamıyorum guild arama penceresinde :S
  • Crom serverinde Globale bişiler yaz biri mutlaka görür :D
    http://www.aocturks.com/index.php/forum
    buradan üyelik başvurusu yapabilirsin
    saygılar
  • AOC oynamak isteyen arkadaşlara duyurulur;

    Guildimize alımlar sitemizden yapılmakta ancak oyun içerisinde bize ulaşırsanız da alım konusunda yardımcı oluyoruz.

    Herkese iyi oyunlar...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teTa

    şafak 257



    :)
  • Guildden haberler;
    Abyssus, guild olarak t3ün ilk bosslarını devirdi.Online sayısı 20-24.Her akşam en az 2 gurup Khitai hardmode turluyor.Guild Reknown level 13.Guild City full T3.
     ABYSSUS Guild (TURKS)( CROM PVE ) Üye alımı


     ABYSSUS Guild (TURKS)( CROM PVE ) Üye alımı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spetznaz -- 5 Mart 2011; 14:03:00 >




  • http://i54.tinypic.com/2zebd3o.jpg
    Abyss HM de tamam sıradaki
    saygılar
  • Son Osmanlı yeni bir oluşum galiba.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.