Şimdi Ara

Aç mı Kalalım Karanlıkta mı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
6
Favori
8.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bazıları bu yaptıklarına kahramanlık yapmak, buluttan nem kapmak demiş. Nasıl bir etik anlayışları var ki böyle forumda sansürlenecek sıfattaki davranışları normal kabul ediyorlar. Seni bir nevi "fazla temiz" olmakla nitelendiriyorlar. Sen "fazla" temiz değilsin onlar kirli. Ülkede yaşanan ağır haksızlıklara bir yerinden dahil olmuş insanlar. Ama bu düzen mutlak değil. Sen doğru bildiğin yoldan sapma kardeşim. İlla ki düze çıkarsın ve de iç huzurunla çıkarsın.

    stoa
    Dediğin şey ben de de var. Ama yanlış ama doğru, bak eğer düşünüp taşınıp bu yaptığım saçma ve aslında etiğime uygun değil diyorsan davranışından vazgeçebilirsin. Ama ben inandığım şekilde yaşarsam, insanları ve bazı şeyleri kaybederim diye karakterinden ödün vereceksen o insanların ve şartların kölesisindir. Sen sen olarak yaşamayacaksan yaşamanın ne anlamı var?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdox229 -- 14 Şubat 2019; 13:50:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdox229 E kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse o kadar temiz olamaz kardeşim ben de değilim belki de kendi gunahlarimin bedelini ödüyorumdur ben de bir şey demek istemedim ama haklısın gözünün önünde gerçekleşen vicdansızliklara tepki gösterene suçlu gözüyle bakmaya başlamış insanlar bu bana o kadar garip geliyor ki anlatamam..
    Ailemle konuşup bir süre ara verdim eğitimime ve memlekete döndüm ne yazık ki kafa olarak ve cüzdan olarak biraz rahatlamam lazım fazla bunalmıştım belki dediğin gibi seneye doğru bildiğim yolda giderek daha güzel günlere ulaşabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiyaka1903 -- 12 Şubat 2019; 21:27:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.