Şimdi Ara

AC Odyssey Türkçe Yama Çalışması BETA (1.5.0 ve 1.0.6 uyumlu) [AnimusProjesi.com] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
26
Favori
94.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun voiduda indirimde

    https://www.voidu.com/en/assassins-creed-odyssey-standard-edition-2

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ruvhart

    Oyun voiduda indirimde

    https://www.voidu.com/en/assassins-creed-odyssey-standard-edition-2
    Çok sağol. Voidu'da uplay hesabı tanımlama biraz strese soktu beni. Unutulmuş şifrelerle filan cebelleştim biraz ama alabildim.

    154.49TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freqX -- 26 Eylül 2019; 0:29:40 >
  • freqX kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, iyi oyunlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Durma playde 188 tl

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman yapabileceğiniz 3 çözüm önerim var.

    1. Yaklaşık 600.000 kelimelik oyunu çevirmeye başlayacaksınız. İngilizce dışında seriye hakim olmanız gerekecek, üstüne üstlük oyunun geçtiği dönemi de araştırmanız gerekecek.

    2. Programlama öğrenip oyunun güncel sürümünü kıracak veya mevcut çeviriyi uyarlayacaksınız.

    3. Elinizi biraz cebinize atıp oyunu satın alacaksınız.

    Zaten bu üçünden birini de yapmak istemiyorsanız siz aslında bu oyunu oynamak istemiyorsunuzdur. İyi oyunlar.
  • Armut piş ağzıma düş. Ama lütfen bedava düş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adol125 -- 26 Eylül 2019; 17:5:57 >
  • Adamlar yamayı parayla satıyorlar ya böyle birşey olamaz
  • Forumun beleşciler sezonu açılmış gibi he he.

    Başka isteğiniz var mı.?
  • kendince akıl veriyorsun? adamlar yamayı bedava satmıyor babalarının hayrına yapmıyor kar amaçlı yapıp satıyor. ve bunu yapıyorlarsa da düzgünce yapıp eleştirileri dikkate almalılar. AC kadar büyük oyunların yamaları 1 yıl sürmüyor. senin amacın ekibe laf kondurmamak ve eleştirileri,müşterileri önemsememek. anlayacagın ya yamayı bedava yapıp istedikleri gibi boktan yapacakalar. ya da sen ve senin gibiler agzını açmadan eleştirileri önemseyip ona göre uygulamaya geçilecek
  • dostum adam yamayı savunmuyor. korsan olarak oynamanı eleştiriyor. orjinal alırsan yamayı kullanabilirsin diyor.
  • Estağfirullah, ne haddimize. Bir kaç öneri vermiştim. En azından sorununuz çözülürdü.
    Bu konuda olsun, açtıkları diğer konularda olsun yaptığım eleştirileri görebilirsiniz. Değişen bir şey yok, hak edene hak ettiği her zaman verilir. Bir oyuna yama yapılıyorsa her zaman en güncel sürüme göre yapılır. Bu orijinal olur, kırılmış versiyon olur. Her sürüme, her versiyona ayrı yama yapılmaz.
    Bir oyuna 300 TL verilmez dediniz, bak arkadaş bir kaç mesaj önce oyunun Voidu da indirimde olduğunu yazmış. O mesajı neden görmezden geliyorsunuz hala?
    Hayır, bu kadar oyunun hayranı iseniz Steamde gold versiyonunu + indirimli satan arkadaşlar sayesinde gayet uyguna alabilirdiniz. Bu yazdıklarınız biraz bahaneye kaçma gibi oluyor, ne dersiniz ?
  • bahaneye kaçmak ya da oyuna para vermekten kaçma olarak görebilirsin. haksız da sayılmazsın oyunlara ülkemizde bu kadar para verilmesi bana fazla geliyor ve korsana yönelmeyi yanlış bulmuyorum bu yüzden. çünkü herkes 200 300 400 tl veremez oyunlara. oyunun fiyatını veya korsan olmasını bi yana bırakırsak sen de benim diger yazdıklarımı atlamışsın. animus ekibi bu yorumları face de yaptım diye oradan engellemişti beni. oyunların bu kadar uzun sürmesi ve ona ragmen yüzdeyi bile ogrenmek için abone olmamızı istemesi sadece bana koymuyodur? korsana karşı olmanı anlıyorum ama bu fiyatlara bakınca anlayışlı olman gerek..
  • İşte bu konuda anlaşamıyoruz hocam. Oyun oynamak bir ihtiyaç değildir, hatta ülkemiz için lükstür bile. Alım gücüme uygun gelmiyorsa, daha uyguna bulamıyorsam almam. Aşkından da ölmem.

    Zamanında yaptığım eleştiriler yüzünden Batman AK konusunu kilitlemişlerdi. Divinity konusunda yazdıklarım ise hala duruyor.
    Demek istediğim bu arkadaşlar zamanında gayet eleştirebileceğim bir şekilde çalışıyorlardı. Şimdilerde ise gayette toplandılar. Sitelerinde genel olarak yüzde veriyorlar. Daha ayrıntılı bilgiyi ise mantıken abonelerine veriyorlar. Ben mesela 1 yıl önce aboneydim, 3 aydan sonra beklediğim ilerlemeyi yamalarda göremeyince aboneliğimi sonlandırdım.
    Şimdi yine 1 ay abone oldum, ay başı aboneliğim bitti fakat 1 yıldır Enpara Encard ile yenileme sorunu çözülmediği için aboneliğimi yenilemedim. Her ay kart bilgilerini silip tekrar girmeye üşeniyorum açıkçası.
    Mesela bu konuda bende yine eleştirebilirim, çünkü bu dikkate alınmıyor. Humble Bundle ile sorun yaşamıyorken aylık yenilemede Animus'un sistemi ile 1 yıldır sorun yaşanıyor.




  • korsan oyun olarak görüş farklılıgına saygı duyuyorum sonuçta senin sahtecilige karşı olman senin görüşün. ama ülkece oyun,dizi,film ve çogu eglence sektöründe sahtecilige zorlandıgımızı unutma. animusa gelecek olursak sana da yaptıkları gibi yorumları engelleme ya da kapatma gibi huyları var. ben cidden yamaya verilecek 20 30 tl de degilim ve bence hakları. daha geçen gün watch dogs 2 tr yamasını aldım. Şu an eleştiren herkesin en büyük sebebi yamayı 1 yıl bekledikten sonra alıp oynayamamak. yoksa yama bedava olsun digenlere hak vermiyorum 2 sigara parası.
  • AC Odyssey Türkçe Yama Çalışması BETA (1.5.0 ve 1.0.6 uyumlu) [AnimusProjesi.com]

    Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.