Şimdi Ara

AC Odyssey Türkçe Yama Çalışması BETA (1.5.0 ve 1.0.6 uyumlu) [AnimusProjesi.com] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
370
Cevap
26
Favori
94.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ac odyssey ücretsiz yama varmı arkadaşlar.üstte bahsetmiş bi arkadaş ama bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARKKO70 -- 27 Ekim 2019; 17:52:16 >
  • oyun rpg olmuş anlamıyoruz hicbirsey oyunu alacak arkadaslara soluyorum ingilizceniz yoksa bosuna almayin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sezgin87

    oyun firmalari ABD yahudi sermayesi türkleri kaale almiyorlar ben olsam oyunlari opjinal almazdim bir oyuna 300/400 tl para verip yamaya ücret ödüyoruz kaziklanmaktir
    İyi saçmalamışsın, şu zihniyetten bir vazgeçin artık, bi bitmediniz be. Neymiş abd yahudi lobisi oyun firmaları. Sırf yahudi oldukları için, türkler anlamasınlar oyunları, altyazı koymayalım diye oturup gıcıklığına türkçe koymamışlar oyuna.
  • Elinize sağlık arkadaşlar. Yamanın tek ücret ödeyip alabileceğimiz tam sürümü aşağı yukarı ne zaman yayınlanır? Örneğin 1 ay ya da 2 ay içinde çıkar değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtemelen -- 3 Kasım 2019; 22:35:14 >
  • Orjinal oyun için yama çalışacak mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliatabak_ kullanıcısına yanıt
    Yamalar zaten orjinal olarak son sürüme uygun yapılıyor.
  • Betayı yükledim çalışmadı da, korsandan tabi, ondan sordum.
  • bütün dlcler türkçe mi cevap yazar mısınız fate atlantis falan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aslio

    bütün dlcler türkçe mi cevap yazar mısınız fate atlantis falan
    DLC çevirisi daha başlamamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslio kullanıcısına yanıt
    Daha ana oyun bitmedi ki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aylık üyelik olduğu için bildiğin sallıyorlar birde üstüne ilgi kaybolmasın diye resmi projeler dahil bir sürü çeviri projesi açıklıyorlar.
  • aylardır test bitmedi. Ne testmiş arkadas. Abone kazanmak ayagına hala bekletiyolar. İşin iyici cıvığını çıkardı bu grup.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uyguna_iphone

    aylardır test bitmedi. Ne testmiş arkadas. Abone kazanmak ayagına hala bekletiyolar. İşin iyici cıvığını çıkardı bu grup.
    Bununla ilgili ufak bir düzeltme yapmak için yazmak istiyorum.

    Testlerin kolay gerçekleştiğini ve Testerlerin yamayı kontrol amaçlı sadece menüye bakıp çıktığını düşünüyorsunuz sanırım.

    Her hafta Cumartesi günleri 2-3 saatlik Twitch kanalında Odyssey testiyle ilgili yayınları görmeyecek kadar vaktiniz yok ise bu şekilde yorum yapmanız pek sağlıklı değil.

    120 Saat üzerinde Harita ve üzerinde etkileşimlerin testi devam ediyor. Harita ve etkileşimlerden bahsediyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaN. -- 18 Kasım 2019; 19:46:29 >
  • KaN. kullanıcısına yanıt
    Bilgi vereyim, görev yaptıkça zaten haritanın %99 u açılıyor. Açılmayan kısımları da zaten oyun bitince açabilirsin.

    120 Saatte harita açıldı diye bir şey olamaz bu oyunda. 120 saati oyunu bitirmeye versek zaten test şimdiye bitmişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence 120 saati haritanın tamamını test etmek için kullanmaları olası. Haritayı açmak derken bi bölgeden geçip gitmek var, bir de haritadaki metin namına ne varsa hepsini inceleyip okumak var. Normalde oyunu oynarken umrumuzda bile olmayacak x bir kampın içindeki x bi çadırdaki masanın üzerindeki notda ne yazdığı da bu teste dahildir herhalde. Benim şu anda oyunda 110 saatim var ve halen haritada kapalı bölgeler ya da bitirilmemiş birsürü görev var... vs. Tahmin ediyorum tamamını oynayıp test için gerekli notları vs almak 200 saati geçer. Buna da birden fazla alternatifi olan metinler dahil değil tabi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D071474FA -- 18 Kasım 2019; 18:45:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-D071474FA

    Bence 120 saati haritanın tamamını test etmek için kullanmaları olası. Haritayı açmak derken bi bölgeden geçip gitmek var, bir de haritadaki metin namına ne varsa hepsini inceleyip okumak var. Normalde oyunu oynarken umrumuzda bile olmayacak x bir kampın içindeki x bi çadırdaki masanın üzerindeki notda ne yazdığı da bu teste dahildir herhalde. Benim şu anda oyunda 110 saatim var ve halen haritada kapalı bölgeler ya da bitirilmemiş birsürü görev var... vs. Tahmin ediyorum tamamını oynayıp test için gerekli notları vs almak 200 saati geçer. Buna da birden fazla alternatifi olan metinler dahil değil tabi..
    Kesinlikle katılıyorum sana. Fakat tüm Assassins Serisini oynamış biri olarak, demek istediğim asıl şu Oyundaki tüm görevler, haritanın her yerine yayılmış durumda. Yani tek bir adada yada bölgede geçmiyor. Bazı görevler kuzeyinde bazıları doğusunda, batısında vs vs böyle böyle haritaya yayılmış tüm görevler. Yani amaç ilk başta sadece harita açmak ise bu test süresini 2 kat uzatır zaten. Eş zamanlı olarak hem görevi hem de haritayı açabilirsiniz. Kamplarda ki notları da zaten göreve giderken uğrayıp alabilirsiniz.

    Kaldı ki tek bir kişi de test etmiyor, 6 kişi test ediyor oyunu. Tabi iş güç var test edenler arasında çevirmenler de var. Ama 2 ay olacak ve hala test bitmediyse, para verip satın alan kişiler, abone olup destek olan kişiler olumsuz yorum yaparlarsa bence haksız sayılmazlar. Evet uzadı demek, özür dilemek de, erdemlik bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhtemelen

    Elinize sağlık arkadaşlar. Yamanın tek ücret ödeyip alabileceğimiz tam sürümü aşağı yukarı ne zaman yayınlanır? Örneğin 1 ay ya da 2 ay içinde çıkar değil mi?
    En azından zaman malesef veremiyoruz diye bir cevap verseniz de olurdu. İsteklilerden gelen soruya cevap verilmemesi hoş değil..
  • Cidden mevzunun cılkı çıktı....
  • Yok mu bi gelişme agalar... ?
  • İyi Günler Hocam. İlk olarak yama için teşekkürler. Yamanın test aşamasındaki durumu nedir ? Uzun zamandır bir güncelleme görülmüyor. Bu konuda yamayı bekleyenler merak içerisinde. En azından bir güncelleme durumu belirtseniz fena olmaz bence Tekrardan kolay gelsin en kısa sürede bitmesi dileğiyle .
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.