Şimdi Ara

accent 1.5 crdi tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Değerli forum kullanıcısı arkadaşlarım.elimde 1.2 albea 16 valf benzinli araç var.3.aracım ve hepside LPG li idi.artık lpg problemleri beni dizel araç almaya teşvik ediyor.Accent admire araçlar nasıldır.parça bakım masrafları aşırı Olurmu.kronik problemleri varmıdır.%90 ş.içi kullanıyorum uygun Olurmu.2003-4-5 hangi model tercih etmeliyim.bütçem max 23.000.Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim.şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bende LPG li olanı vardı parçası ucuz. Masraf arabasına yıpranmasına göre çıkarabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admirenin dizeli 3 silindirli bir motora sahip,gürültülü ve yakıt sarfiyatı muadillerine göre biraz fazladır.Era veya rio düşünürseniz daha memnun kalırsınız.
  • Bende size o 1.2 lpgli aracı ararsınız derim tabii araca göre değişir ancak bir yakınım 2005 model 1.5 admire almış araç 3 silindir gürül gürül titreşim çok fazla gürültü çok bir hafta turbo patladı yaptırdı,bir zaman sonra enjektör sürekli motora masraf etti en son motor yapıp sattı ancak ikinci eli iyi değil 3 pistonlu olduğundan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim abimde 2006 Accent Era var. Aracın donanım konusunda herhangi bir sıkıntısı yok, yani bir arabada olması gereken özelliklerin genelini barındırıyor. Yakıt konusunda gerçekten çok başarılı bir araba ve hafif olduğu için de çok seri. 200 bin kilometreyi biraz geçti ve motoru hala saat gibi diyebilirim.

    Accent'lerin bana göre tek kötü yönü, yol tutuşunun iyi olmaması. Bu durum da kişiden kişiye değişir ama ben daha büyük arabalara alıştığım için, Accent gibi küçük araçların yol tutuşu iyi de olsa bana güven vermiyor.

    Aracı ben çok sık kullanıyordum. Sormak istediğin birşey olursa, özel mesaj yolu ile sorabilirsin.
  • 1.5 dizel çok kaçar.ama durmaz başka neyini anlatayım Era işte üstüne bincen vurcan kırbacı
    hee bide motoru sağlamdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.