Şimdi Ara

Accent Era 1.4 hız denemesi (Video) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    2 gün önce Konya yolunda orta şeritte 80e sabitledim aracımı tatlı tatlı gidiyorum. Arkadan bir sellektör geldi, baktım accent blue. Yol verdim istifimi bozmadan baktım arkasından 1.3 cdti astra geliyor sanıyorum kapışıyorlardı. Vites bile küçültmedim bunların yanından 6. vitesle uzadım sonra tekrar yavaşladım baktım arkadan geliyorlar yine. Bu sefer aldım aracı spor moda, vitesi çektim 6'dan, 2'ye 210 görene kadar bastım bu sırada bunlar aynada kayboldu. Bu dizelciler zaten az yakıyor, birde üstüne 200-230nm torku hissedince spor araba sürüyor edasıyla milletle dalaşıyorlar. Bu arada aracım Leon FR Sports Coupe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duellist kullanıcısına yanıt
    Yakışıklı o senin aracın 150 beygir 250 tork veriyor bırakta uzasın aracın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az yakması için üretilen araçlarla insanlar birbiriyle kapışmaya çalışıp da üzerine şunu üzdüm, bunu madara ettim diye konuşunca komik oluyor. Altlarında ki bir Type-R olsa, bir GTI olsa tamam sıkıntı yok istediklerini üzsünler ama az yakması için üretilen dizel araçlarla, dışarıdan bakan birisi için sadece komik bir görüntü oluyor. Söylemek istediğim sadece buydu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sırada ambulansın geçmesi çok manidar olmuş
  • iyi bi lastik ve iyi bi pilotaj ile 10 sn de 100 e çıkartabilir tabi kalkarken çok patiye düşüyor 3.vitese kadar pati atıyor.

    bunlar yüzünden patisiz doğrusall lineeeee 11.5 sn fabrika verisi yani

    benimki chipli adam akıllı kaldırabilirsem 9 sn de 100 yapıyor.

    ve beklenen an 120 den sonra 140 160 a kadar öyle bir gidiyorki sanki araba altınızdan boşalıyor yükseliyor uçuyor oluyor.

    dikkat etmek lazım benim amortisör yay ve tekerler hıza müsait

    stok halde böyle denemeler yapmanız pek iyi sonuçlar doğurmayabilir.

    frenler kötü safsatasıda yalan dolan bu arabanın düşük hız yüksek devir frenlemesi çok kötü kaza yaptırır adama

    fren 2 kademeli yani frene basma şiddetiniz ile abs aynı derecede tık tık tııkıtt diye uyarıyor sizi tekerler kitlenecek diye o fren pedalindeki tıkırtıya kulak asmassanız kitleniyor ve durmak için değil kızaklama yapmamak için devam ediyor.

    accent kullananlar bilir 40 50 km hızla aniden frene basarsanız duramazsınız sonra küt öndeki araca.

    ama 100 110 km hızla frene basarsanız 38-39 mt civarı durduruyor.




  • gerçekten canavar gibi araç... tek eksiği güvenliği...insanlar hyundai ya güvense ve tabi hyundai da kendine güvendirse, inanın accent era dünyada en çok satan araba olurdu...
  • Bir arabanın maksimum hangi hızla gittiği değil, yolu ne kadar tuttuğu ve ne mesafede durduğu önemli o yuzden spor araba yapmak zor birsey yoksa takarsın motoru olur. Ayrıca 100 km/s hızın üzerinde karışacağın bir kazada %90 ölürsün, 150 km/s hızın üzerinde kesin ölürsün. Ayrıca yüksek hızda kaza yapma ihtimalinin de kat kat artığını düşününce 200 üzeri hızlara çıkmakla rus ruleti oynamak arasındaki tek fark rus ruletinde sadece sen ölürsün.
  • 1.6 112 hp select 2009 era mız vardı canavardı ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mob411

    1.6 112 hp select 2009 era mız vardı canavardı ya

    son hızınız kaçtı hocam ?
  • yanlış hatırlamıyorsam kadranda 220 vardı sanki ama tabi kullandığımız 5 sene boyunca öyle yüksek hıza çıkmadık en fazla 130-140 yapmışızdır güvenmediğimizden dolayı satalı 3 sene oluyor

    performansı çok çok iyiydi, donanım select olduğu için dijital klima filan vardı ve arkalar fren disk gelmişti. Yokuş mokuş dinlemiyordu sürüşü zevkliydi aynı zamanda frenleride çok iyiydi. Çoğu kişi durmuyor diyor araç için ancak arkalar dediğim gibi fren disk olduğu için fren performansıda yeterliydi.
  • O hızda era ile seyrederken hayat ile ilgili neleri sorguladiniz? Ne bileyim bir ak sakallı dede ufukta beliren bir ışık göründü mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.