Şimdi Ara

ACCENT ERA 1.6 Select + Güvenlik Paketi 2006 model 19.000 YTL alayımmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malum başlıkta yazdığım araç (Hyundai Accent Era 1.6 Select + GP2006 model) 70000 KM de gayet temiz, kaza darbe boya herhangi bişey yok bakımlı bi araç. 19.000 YTL peşine alacam. internetteki fiyatlara göre bana uygun geldi 2-3000 ytl kadar. sizce nasıl ? alınırmı bu fiyata ? uygunmudur?



  • Km biraz fazla ama uzun yol yapmışsa pek önemli değil. Fiyat normal sayılır. 18'lere düşürebiliyorsan daha iyi olur. Select donanım yeterinvce dolu bana göre. Servisten geçmişini öğrenmeyi unutmayın
  • servis geçmişini henüz kontrol etmedim ama edicem. dediğin gibi kilometresi benide huylandırdı. ama ne tip yolda kullandığını sormadım. dediğin gibi onu bi sorayım araç sahibine. uzun yolsa gerçekten iyi olur. cevabın için teşekkürler.18000 e ineceğini sanmıyorum.
  • aracın GP güvenlik paketli select olduğunu nasıl anladın ya değilse.??

    70.000 km bu yaştaki bir araç için çok fazla değil. yanlız dikkat et aracı aldıktan bir süre sonra 70.000 km değilde 170.000 km de çıkmasın araç..

    servise sor ama başka bir servise daha sor hatta 3. bir servise daha git. servisler birbine online yani bursadaki bir servisin yaptığını edirne deki bir servis bilgisayardan görebilir. bakımlarının yapılıp yapılmadığı neler yapıldığı, aracın en son hangi tarihte hangi km de hangi servise gittiği ortaya çıkar. birden fazla servise sorarsan senin için iyi olur. hatta satıcının götürdüğü servise de sakın güvenme.

    aracın fiyatı bana göre iyi tabii ki daha önce kazadan dolayı değişeni yoksa. hiç bir parçada boya yoksa yani orojinal boyasını koruyorsa ve motor aksamında bir acaiplik yoksa alınabilir.

    unutmayın era'lar 5 yıl ya da 100.000 km mekanik garantilidir. aracın garantisinin devam edip etmediğini servisten mutlaka öğrenin. garanti dışı da kalmış olabilir. eğer LPG takılı ise muhtemelen ( LPG aracın motor sisteminde tadilat ve değişikliğe giriyor) motor garantisi bitmiştir. yürüyen aksam garantisi devam ediyordur.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.