Şimdi Ara

Accent Era Direksiyon Sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni almış olduğumuz 2007 model 1.6 eramız var. Direksiyondan çevirirken uğultu şeklide bir ses geliyor. Teyp açıkken falan çok duyulmuyor ama . Bir video çektim anlaşılabiliyorsa yardımcı olabilirmisiniz.

    http://www.youtube.com/watch?v=8NDjxhj3c28&feature=youtu.be



  • direksiyonda eps var mı?
  • VİDEO YU İZLEYEMEDİM ANCAK .
    DİREKSİYON YAĞ INA BAK
    EĞER EKSİK LİK YOKSA NE YAZIK Kİ DİREKSİYON POMPASIN DA BİR SIKINTI OLABİLİR.
    EĞER DİREKSİYON SİMİDİ DÖNERKEN ALT PLASTİKLER E FALAN DEĞMİYORSA.
  • Bende de 2007 1.5 Dizel select era var. Yazin once ufaktan basladi sesler, so ra cevirirken bariz hale gelmeye basladi. En sonunda bir anda kilitlenmeye basladi. Servise gittigimde ESP'nin bozuldugunu soylediler. 1000 tl ye maloldu. Mumkunse erkenden servise veya iyi bi ustaya goturun. Bir de servisi bunun kronik bi ariza oldugu ve ucretsiz yapmaniz gerektigi konusunda biraz zorlayin. Belki yerler. İnsallah sizin ariza bu degildir tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar biraz geç cevap yazıyorum kusura bakmayın. Sorunu accent era klubünede yazmıştım ve orda çözmüştük. Servise gittim direksiyonun altında bir seri no varmış ona baktılar ve hatalı üretilen seri no olduğunu söylediler. Form doldurdular ve daha önce eps değişmedi ise ücretsiz değişim yapılacağı söylendi. 15 gün kadar sonra aradılar ve ücretsiz tamiri yaptılar. Şuan için sorun çözüldü.
  • 2006 model 1.4 select era benzinli aracimda henuz daha 105 binde.Direksiyon kutusunun oldugu yerde bi tikirti ses geliyo bu ses ozellikle bozuk yollarda cok daha fazla oluyor.Isin enteresan yani direksiyonu saga sola cevirdigimde bu ses gidiyor.Bu zamana kadar direksiyonda cok sukur bi kilitlenme yada sertlesme olmadi.Yetkili servis direksiyon pompasinin arizali oldugunu ve 1800 TL fiyat cikardi.Direksiyon pompasini degistiren arkadaslar varsa forumda onlarda ayni sorun varmiydi yani direksiyonu saga sola cevirince ses kesiliyormuydu.Bende su asamada sadece ses geldigi icin herhangi bir sertlesme yada kilitlenme olmadigi icin buna pek yanasmadim.Bu konuda bana yardimci olacak arkadaslar varsa goruslerini iletirse sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLM Arkadaşlar benim 2010 model eranın direksiyon pompasını değiştim ama eskisinden daha çok ses yapmaya başladı nedeni ne olabilir acaba bu arada mando marka aldım teşekürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.