Şimdi Ara

access point seçimi yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ortalama 100-150m uzaklıktan bağlanmak için güzel verim alabileceğim access point önerisine ihtiyacım var .
    arkadasımın TP-LINK TL-WA850RE cihazıyla denedım 1 cubuk saga sola oynata oynata 1 kere görebildi. mesafe arasında evler var. internette access pointlerin mesafeler ile ilgili bilgisini bulamadım kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadaver1912 -- 4 Eylül 2016; 22:39:22 >







  • TP-LINK TL-WA7210N bunu arastırmıstım ama kullananlar 2 tane aldıgını söylüyor hep karsılıklı ancak benım mesafem onlardan cok daha kısa . bunlardan hiç kullanmadım bılmıyorum sadece evımdekı modemımden cihaza etherneti baglamam yeterli olurmu. yoksa yayını alacak yere de bı tane gerekıyor.
  • cadaver1912 C kullanıcısına yanıt
    ev için olan access pointlerle bu işi yapamazsın, dış cephe için olmalı. 12db antene sahip , wa850re nin iki üç katı daha iyi çekeceğini düşünüyorum. bu yüzden karşılıklı iki tane koymana gerek yok. eğer mesafe 1km den daha fazla açık alan olsaydı karşılıklı olarak koyman daha iyi olurdu. iki türlüde deneyebilirsin ama bağlanacağın konuma bir tane alırsan yeterli olacaktır.

    modeme kablo ile bağlayıp yayın verirsen de olur, yayını alacak yere konumlandırıp modeme kablosuz olarak bağlansan da olur.

    illa tp link demiyorum diğer ürünleri de inceleyip öyle karar verin.
  • teşekkür ederim. bu cihaz dısında sizin önerebileceğiniz bi cihaz varmı. acıkcası kendı modemıme wifi ile bağlayıp dısarı cıhazı monte ederek yayın yapabilirsem benim için daha uygun olur kablo kalabalığından kurtulmus olurum
  • cadaver1912 C kullanıcısına yanıt
    önerebileceğim cihaz yok. http://www.wirelesssistem.net/UBNT-UBIQUITI-NanoStation-LocoM2,PR-86.html linkteki cihazın stabil çalıştığı söyleniyor. kullanıcı klavuzunda ap repeater modda wpa2 desteklemediği yazıyor. wep şifreleme güvenlik açısından sıkıntı olabilir.
  • Bir adet loco m2 alin
    Arkasinada bir router eklerseniz kablolu ve kablosuz yayin yaparsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçenizi bilmiyorum fakat bizim şirkette tercih ettiğimiz UniFi UAP-Outdoor+ doğru kurulup konumlandırıldıktan sonra işinizi görecektir. Diğer tarafa da camın olduğu tavana (outdoor cihazın sinyal yaydığı yöne) UniFi UAP-AC-LR koyarsanız hiçbir problem kalmayacaktır. Tek sorun cihazların biraz pahalı olması fakat bu cihazlar bu işin Apple'ı gibidir. Diğerleriyle denk özelliklere sahip olabilir fakat içindeki yazılımı, yönetilebilirliği, güvenliği, ömrü, tasarımı diğerlerinden daha başarılıdır.

    https://www.ubnt.com/unifi/unifi-ap-outdoor/
    https://www.ubnt.com/unifi/unifi-ap-ac-lr/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.