Şimdi Ara

Ace Combat 7: Skies Unknown Çıkış Tarihi Duyuruldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Bandai Namco, Ace Combat 7: Skies Unknown'un 18 Ocak'ta PlayStation 4 ve Xbox One için; 1 Şubat'ta PC için çıkış yapacağını duyurdu.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    Dünyanın en müthiş savaş uçaklarından bazılarının kokpitine geçin ve bulutlara yükselerek cesaret isteyen hava mücadelelerine ve gerilim dolu taktiksel it dalaşlarına hazırlanın.
     
    Ace Combat 7'de Usta bir pilotun rolünü üstleniyorsunuz – Dünyanın en açık ve en göz korkutucu alanında, yani gökyüzünde devriye gezmekle görevli seçkin bir savaş pilotusunuz. Sizi çok tehlikeli it dalaşlarına götürecek olayları yaşamadan önce bir dizi modern ve fütüristik uçak arasından seçim yapın ve onları son teknoloji ürünü süper silahlarla donatın.

    PlayStation VR desteği sayesinde ölüme meydan okuyacağınız anları yeni bir seviyede yaşatacak bir dizi özellikle birlikte kokpit başına geçin.


    Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.








  • Çok uzun ertelemelerin sonunda nihayet çıkış tarihini açıkladılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vr ile mükemmel olur diye düşünüyorum.Tam vr'lık oyun.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    PS1 zamanı efsaneydi bu oyun, artık aynı tadı vermez, VR falan da kurtarmaz bence. Artık dövüş, yarış ve bunun gibi oyunların devri kapanmak üzere ya F2P olacaklar ya da 20-30 dolarlık oyunlar kategorisinde satılacaklar maalesef...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 21 Ağustos 2018; 20:49:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak

    PS1 zamanı efsaneydi bu oyun, artık aynı tadı vermez, VR falan da kurtarmaz bence. Artık dövüş, yarış ve bunun gibi oyunların devri kapanmak üzere ya F2P olacaklar ya da 20-30 dolarlık oyunlar kategorisinde satılacaklar maalesef...
    Aynen hocam, ps1'de az oynamazdık bu oyunu.Ama ben sadece deneyim açısından vr örneği verdim.Yoksa oyun dünyasının nasıl bir çöp sisteme kaydığı konusunda hemfikirim.
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Nerede zamanında 15-16 milyon satan GT'ler, nerede şimdiki GT. Aynı satışların benzeri olarak Forza'da bir milyonu geçince sevinecek duruma gelmiş. Zamanında onlarca dövüş oyunu varken artık iki-üç oyun dışında o seriler de bitti, şimdi varsa Pabci, yoksa Fartnite(!) Maalesef bizim gibi oyuncuların bu dünyada pek bir yeri kalmadı ya eski konsolları takıp oynayacaksın ya da PC'de bu tip yapımları arayıp, bulup oynayacaksın. Kısaca geçmiş olsun kardeş...
  • Alırız artık joystick..Başka türlü oynanamaz bu oyun..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Adını bu tip oyunlara geçiren efsanevi bir seridir. Her elementi öncü derecede sunuluyor oyunlarında. Benden önceki yorumlarda konuşan elemanlar isabetli ve güzel açıklamalarda bulundular. Yeniciler buraya gelince bir kulp bulup kaçarlar anca.
  • Ace combat 7 ps 4 vr cihazı şartmı bu oyunu oynamak icin,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.