Şimdi Ara

Acemi Ötesi Kardeşinize Bir Destek ( Ford Fiesta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba , otomobil konusunda hicbirsey bilmeyen bi kardesiniz olarak yardiminizi rica ediyorum.

    Ailebi sebeplerden ötürü bir arac alma durumumuz var.Maddi imkanlar 2.ele yönlendiriyor. Alınacak aracın değişmez özellikleri Ford Fiesta, Vişne rengi( yakut kırmızı diye geciyor olabilir, kırmızı olan degil degil yani), otomatik vites. Bu 3 kriter sabit onun disinda dizel,benzin,motor hacmi,model yili , donanim vb.hicbir konu belirli olmadigi gibi bilgim de yok.

    Sahibinden sitesinde renk ve vites secenegi ile aratinca 2011 modelden basliyor ara yillar pek yok ve son 2017 var.2017 ve 2018 olanlarda renk sanki direk kirmizi gibi.Hakkinizi helal edin bimmeyince herseyi yazayim dedim.
    Benim treddut ettigim mevzu su dostlar ozelllikle 2011 model ve uzerinde otpmatik sanzumanla vs alakali bu modellerin iyi bir ekspertis raporuna istinaden basimi agritma durumu olir mu? Sizin 2011 asla alma veya 12 alma benzeri bir deneyiminiz mevcut mu otomatik sistemiyle alakali.? Bu sordugum sorularda aracin mumkun oldugunca az km li ve ekspertiz edilmis olarak dusnelim dostlsr cunku imkanlari zorlayip az kmli ve yakin model almaya bakacağım. Hadi su kardesinize bir el atin.

    Not ; Bu aracla asla surat vs yapilmayacak , uzun yolda yapilayacak falza senede bir iki anca.Bu bilgiyi motor hacmi konusunda belirtmek istedim.saygilar kardeslerim







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.