Şimdi Ara

acemiye yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • web sitesi yapmak istiyorum
    basitce online satış işlemide yapabilecek derneğimize ait bir site kurmak istiyorum.kar amaçlı olmayacak. 20-30 kalem ürün satılacak
    böyle bir web sitesi yapmak için hangi program veya bilgisayar dili öğrenmem gerekir.joomla tipi programlar ile böyle bir site hazırlayabilirmiyim.site hazırlama işlemine başlamak için hemen alan adı ve web hosting işlemlerini almam mı gerekir.
    yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler



  • Web sitesi yapmak için en azından basit bi websitesi için Herhangi bir Bilgisayar dili bilmen gerekmiyor.
    E-commerce Ticaret scripti ücretisiz sunulmakta. Türkçe dilide mevcut. Resmi sitesinden indirerek kurabilirsin. Rahatlıkla kullanabilir hatta profosyonel bi Ticaret sitesi oluşturabilirsin.
  • internette wikado, sitebaz, omnportal adında site yapımını kolaylaştıran programlar gördüm bunlar gerçekten web sitesi kurulumunda yardımcı oluyormu yukarda bahsettiğim şekilde siteler bu programlar yardımıyla yapılabilirmi
    bu programları kullananlardan dönüş alabilirsem sevinirim
    teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atkinson -- 12 Mart 2011; 14:03:11 >
  • onlarla html sayfalar yapabilirsin. senin e ticaret sistemi yapman için asp veya php dilinde kodlama yapılmış bir sisteme ihtiyacın var.
  • Online satış yapacaksan pog un dediği gibi asp veya php dillerini bilipte özgün bir tasarım yapman gerekir, online satış dediğin zaman benim aklıma doğrudan kredi kartı ile alışveriş geliyor. Bankalar oscommerce veya joomla gibi yazılımlara sanal pos izni vermezler. Kaş yapayım derken gözden olabilirsin, yani tasarıma para vermiyim yazılım dili öğreneyim kendim yapayım dersen önümüzdeki 6 ay sitesiz kalırsın :)
  • Sen iyisimi uzman kişilerle birlikte bu işi çözmeye bak kardeş. Bahsettiğin şey basit şeyler değil milyonlarca tüzüğü var bu işin. Dilleri öğrenmekle bitmez bu iş ;)
  • Cidden kısa zaman içinde diliyle, tasarımıyla alt yapısıyla düzgün bir e-ticaret sitesi yapacağınız yada herhangi bi web sitesi yapacağınızı düşünüyor olamazsınız. Düzgün bir yapı oluşturabilmek için en az 3 sene çalışmanız lazım:).
  • Kendi tecrübem;

    Bir zamanlar ben de kendi kendime bir site yapabilir miyim diye internette çok dolaştım. Evet, internette bu konuda pek çok bilgi var. İnternette benim gibi hiç bilmeyenler için pek çok bilgi ve değişik fikir verilse de işin içinden çıkmak yine de zor. Çünkü, her site işin bir parçasını anlatmış oluyor. Bizde de bu parçaları birleştirecek bilgi yok. Olsa zaten yaparız.

    Ben, sonuçta olayı şöyle çözdüm. Bir sitede bir ürün tanıtılmıştı. Hiç bilgisi olmayan birine, bir web sitesinin A dan Z ye nasıl kurulduğu bilgisini verdiğini iddia ediyordu. Hatta, daha fazlasını iddia ediyordu. Mesala, kurduğumuz web sitesinin Google gibi arama motorlarında nasıl ilk sayfaya hatta ilk sıraya çıkabileceği bilgisini, internetten para kazanma yollarına ilişkin bilgileri vs. vs. içerdiğini iddia ediyordu. Ben de inandım ve bu ürünü aldım. Gerçekten hiç pişman olmadım. Bu ürün, e-kitaplardan ve videolardan oluşuyor.

    Şuan, bu üründen elde ettiğim bilgilerle kendime siteler kurdum. Halen de içeriklerini zenginleştirmeye devam ediyorum. İlgilenenler için bu sitenin adresini vereyim, isteyenler inceleyebilir. Yoksa, benim bir zamanlar harcadığım gibi, yeni başlayanlar buralarda çok zaman harcar. Şimdi, bahsettiğim siteyi görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Benim içeriğini oluşturmaya devam ettiğim sitelerim: http://www.websitesiyapmak.net , http://www.dermanenglish.com/joomla16/ , http://www.nettengelenpara.com Benim sitelerim, bugünün tarihi itibariyle yapım aşamasında tabii.

    Faydalı olabildiysem ne mutlu bana.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: #KasaturacI#

    Web sitesi yapmak için en azından basit bi websitesi için Herhangi bir Bilgisayar dili bilmen gerekmiyor.
    E-commerce Ticaret scripti ücretisiz sunulmakta. Türkçe dilide mevcut. Resmi sitesinden indirerek kurabilirsin. Rahatlıkla kullanabilir hatta profosyonel bi Ticaret sitesi oluşturabilirsin.

    Program adını verebilir misin acaba? e-commerce template bakıyordum bulamamıştım doğru düzgün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.